NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

U slučaju ovjere prvog mjesta u Tuzli dolazite li pred istok BP da dočekamo igrače u velikom broju?

Anketa traje do: 15 svi 2026, 21:41.

Da, neka Zenica gori, zaslužili smo!
17
59%
Ne, ali dolazim na zvaničnu proslavu protiv Igmana.
12
41%

Ukupno glasova: 29

laudrup
Site Admin
Kontakt:

Re: NK Čelik

Post Postao/la laudrup »

Truhlo je napisao/la: 13 svi 2026, 12:08
Avenija je napisao/la: 13 svi 2026, 10:52 Samo kratko da skrenem pažnju na nešto što nema tolike veze sa Čelikom ali ipak pokazuje naše neke vrijednosti i da cijenimo i poštujemo neke stvari . Nikad ne treba zaboraviti koji je jedini klub iz elitnog ranga javno na svim mrežama Čeliku čestitao 80 rođendan. Nikada ne treba zaboraviti koji je jedini klub iz elitnog ranga došao da odigra u Zenicu prije 3 godine kada smo bili 3 liga rođendansku utakmicu. Danas igraju finale kupa države i ako ga osvoje grafika, objava i čestitka bi im prva trebala doći iz Zenice.
+1

Golem si avenijo čega se sjeti :like:

Svim srcem uz njih večeras, da ubiju nimet u squadri ustasciji :rock:
:tobože:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

⏳🏆
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Sta bi na kraju za onaj teren u akademiji sto ce savez praviti, jesmo dobili to? Nekako skroz palo u zaborav.
Barbarez

Post Postao/la Barbarez »

Pozz momci. Izvinite sto vam pisem na temi,ali imam jedan razlog zbog kojeg to radim.
Prije svega moram reci da ste bili jako korektni i dopustili ste da mi navijaci Zelje imamo svoj podforum na vasem portalu i forumu.
Hvala Vam na tome.
Ono zbog cega vam pisem je da vidim sa vama da li zaista vama kao navijacima Celika smeta jedna stvar i da li vas toliko to vrijedja bez obzira na nase rivalstvo.
Naime,u narednom periodu u okviru festivala BH drame u Zenici,jednog od najznacajnijih festivala u BiH,koji je ponos vasg grada,treba da gostuje predstava Za zivot cijeli.
Predstava koja govori o nastanku FK Zeljeznicar,o sudbini kluba kroz 2 rata,nekih najznacajnih ljudi tog doba i nasega grada.
Nekih ljudi kojih sigurno velika vecina i vas postuje.
Predstava ni jednog momenta ne vrijedja ni jedan drugi klub pa cak ni Sarajevo.
Predstava koja govori o ljudima koji vole svoj klub,nesto sto i vi kao navijaci Celika imate u vezi svog kluba,radnicka klasa,neizmjerna ljubav prema vasem klubi po kojoj ste nadaleko poznati.
Cak sta vise i kod vas se radi na jednom slicnom projektu,gdje ce se pominjati Zenica i Celik iz nekog zlatnog doba,i ta predstava bi igrala u Sarajevu.
Mi smo dobili dojavu da bi moglo biti ozbiljnih problema od strane navijaca.
Mogu da razumijem i ljude kojima to smeta,ali zaista nije nikakva provokacija,niti je to bilo kome namjera. Predstava je prosla selekciju,izabrana kao kvalitetna pozorisna predstava.
BNP Zenica je omiljena kuca svim kulturnim radnicima u BiH. Svi vole doci i uvijek smo fenomenalno docekani.
To generalno salje jako losu sliku o Zenici.
Sramno bi bilo da se predstava otkazuje,nesto sto su Dodikova kcerka i njihovi sljedbenici pokusali uraditi u Banja Luci.
Banja Luka je ustala i nije dozvolila da se predstava iz Sarajeva otkaze prije 2 godine.
Ne mogu da vjerujem da bi Zenica sebi dopustila takvu stvar.
Sad me bas zanima momci vase misljenje,da li vas to zaista toliko vrijedja,da vam je to nedopustivo.
Moram priznati da je i meni samom bilo cudno da je predstava prosla selekciju,jer realno ne moze imati reakcije kakve ima kod nas. Ali pozoriste se generalno bavi mnogim temama.Ako gledamo sa tog navijackog aspekta,ali komentare koje su nama ljudi davali koji su gledali predstavu i nisu navijaci su bili fenomenalni.
Jos jednom ponavljam mogu da razumijem ali generalno ste kao grad i kao takav festival trebali ispasti gospoda,pogotovo kad vidimo kako su nasi klubovi docekani u RS i Hercegovini.
Izvinite jos jednom,i stvarno mi zao ako dodje do otkazivanja,jer sigurno nije namjera bila provocirati i poniziti grad Zenicu i FK Celik.
Pozz
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Planiramo otmicu i talačku krizu…
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Festival ima svoje selektore koji vjerovatno biraju predstave po kriterijumima koji su bitni za sam festival i kulturu uopste, i ako su oni uvrstili tu predstavu u program festivala, ne vidim razlog da bi to iole normalnom covjeku u Zenici smetalo.

Ako ima neko kome smeta, taj sigurno nece otici na predstavu. Onaj kojeg zanima ce vjerovatno otici. Simple as that...
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Fokus ➡️ Operacija titula :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jaled7

Post Postao/la Jaled7 »

Kao što reče Philies kome smeta ne ide i to je to.A uvijek ima neko ko će naći prigovor kao što bi bilo i da mi u Sarajevu slično radimo.
Barbarez

Post Postao/la Barbarez »

Predstava je odlicna,kazem vam bila je inspiracija i nekim ljudima iz Zenice za vasu verziju toga. BNP Zenica je jedno od najboljih gostovanja svim ljudima iz regije,ljudi koji rade u tom pozoristu su veliki prijatelji sa nama. Zato i kazem da bi bilo velika sramota za grad. Vase predstave su redovne na nasim scenama. Ima djece u predstavi i sigurno da nije jednostavno.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Oj boze dragi zar imaju i takve predstave o klubovima u pozoristu 😂😂I meni ne smeta apsolutno nista predstava u pozoristu ,smetalo bi mi samo da vredja drzavu BiH ,da vredja grad Zenicu ili klub Celik a mislim da nema to nikakve veze sa navijacima.Meni je to stvarno bezveze opcenito povezivat neke dogadjaje koje nemaju veze sa utakmicom neka pozorista,eskurzije ,poslovi ,sad treba sutra radnik strahovat na poslu hoce li ga neko napast bilo u kojem gradu samo sto je neko iz drugog grada.Odes na Bascarsiju na cevape i sad treba te neko napast sto si iz Zenice ili obratno u Zenici sto je neko iz Sarajeva ili nekog drugog grada.
Ok kad je utakmica treba se drzat nekog normalnog ponasanja u drugom gradu a kad nije van svake pamsti nekog napadat.
Odgovori