23. kolo: FK Tuzla City - NK Čelik
23. kolo: FK Tuzla City - NK Čelik
Utakmica na kojoj Čelik matematički može i vjerovatno će izboriti titulu prvaka WWin Prve lige FBiH i povratak u elitno društvo bh. nogometa
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Re: 23. kolo: FK Tuzla City - NK Čelik
Nije ovo ista ekipa koju smo razmontirali na Bilinom Polju. Osim toga, gori im pod nogama ako misle ostajati u ligi.
Ma hajde Čelik, igraj nepobjediv sada ti si!
Ma hajde Čelik, igraj nepobjediv sada ti si!
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Nije ista ali je slična veoma slična, neće oni ostajati u ligi garantujem.
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sutkovic
Jusic Hodzic Masetic Smajlovic
Amoah Vardo
Sero Masic King Sijamija
Ocekujem sigurnu pobjedu kao protiv Viteza cak i sa izmjesanim sastavom. Bude li ili ne bude navijaca ne treba zaliti previse. Okrenuti se Radniku i Igmanu sa ciljem 15 000 - 20 000 gledalaca u zadnje 2 utakmice.
Nadam se da domacin i sudija nece izazivati probleme na terenu i samoj organizaciji jer nema potrebe. Sudbina oba kluba odavno je poznata.
Jusic Hodzic Masetic Smajlovic
Amoah Vardo
Sero Masic King Sijamija
Ocekujem sigurnu pobjedu kao protiv Viteza cak i sa izmjesanim sastavom. Bude li ili ne bude navijaca ne treba zaliti previse. Okrenuti se Radniku i Igmanu sa ciljem 15 000 - 20 000 gledalaca u zadnje 2 utakmice.
Nadam se da domacin i sudija nece izazivati probleme na terenu i samoj organizaciji jer nema potrebe. Sudbina oba kluba odavno je poznata.
Ako bi na te dvije zadnje utakmice bilo 28k ukupno mogli bi preći Želju, i ovo prosjećnost na stadionu da li nam u računicu ulaze i gostovanja ili samo domaće, da ne bude neko smanjenje brojke, koliko sam gledao Željo ima 1 domaću i 2 gostujuće tako da bi se nešto moglo iskombiniratiOkrenuti se Radniku i Igmanu sa ciljem 15 000 - 20 000 gledalaca u zadnje 2 utakmice.

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Samo domace se racunaju. Presitici Zelju necemo kao sto nece biti ni 28k. Ali mislim da sve ispod 15k je sramota. Radnik 8000 i Igman 11000 treba biti okvirni cilj.Cr7legia je napisao/la: ↑12 svi 2026, 11:49Ako bi na te dvije zadnje utakmice bilo 28k ukupno mogli bi preći Želju, i ovo prosjećnost na stadionu da li nam u računicu ulaze i gostovanja ili samo domaće, da ne bude neko smanjenje brojke, koliko sam gledao Željo ima 1 domaću i 2 gostujuće tako da bi se nešto moglo iskombiniratiOkrenuti se Radniku i Igmanu sa ciljem 15 000 - 20 000 gledalaca u zadnje 2 utakmice.![]()
Ako baš bude dobar i marketing i da se uhvati hajp i one akcije za sjever i istok mislim da bi se moglo baš nagurati i hajp i sve, lik koji nikad nije bio na Čelikovim utakmicama hoće otići na ove dvije zadnje. (Pitanje je hoće li Željo izgubiti protiv Borca pa da malo posjeta padne protiv Širokog)Rz88 je napisao/la: ↑12 svi 2026, 11:56Samo domace se racunaju. Presitici Zelju necemo kao sto nece biti ni 28k. Ali mislim da sve ispod 15k je sramota. Radnik 8000 i Igman 11000 treba biti okvirni cilj.Cr7legia je napisao/la: ↑12 svi 2026, 11:49Ako bi na te dvije zadnje utakmice bilo 28k ukupno mogli bi preći Želju, i ovo prosjećnost na stadionu da li nam u računicu ulaze i gostovanja ili samo domaće, da ne bude neko smanjenje brojke, koliko sam gledao Željo ima 1 domaću i 2 gostujuće tako da bi se nešto moglo iskombiniratiOkrenuti se Radniku i Igmanu sa ciljem 15 000 - 20 000 gledalaca u zadnje 2 utakmice.![]()

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Igman 13000 do posljednjeg mjesta, protiv Radnika ponoviti TOŠK i babo ručo.
Koliko ćemo ulaznica dobiti za Simin Han?
Koliko ćemo ulaznica dobiti za Simin Han?
Baš će.nekoga vratiti ko ode u privatnoj režiji. 200 auta naših simpatizera da ode mimo Robije svi bi ušli regularno na stadion kao "neutralni" gledaoci.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE