Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Kako saznaje Sport bez cenzure, utakmica između Tuzla Cityja i Čelika neće biti odigrana na stadionu Tušanj.
Iako je uprava zeničkog kluba pokušala pronaći dogovor sa Savezom i ekipom iz Siminog Hana, susret će se ipak igrati na stadionu Bare u Siminom Hanu.
To znači da veliki broj navijača Čelika neće moći prisustvovati utakmici zbog ograničenog kapaciteta stadiona, iako se očekuje velika podrška gostujućem timu.
Prava atmosfera, međutim, očekuje se u Zenici nakon utakmice.
U slučaju potvrde plasmana u Premijer ligu, navijači planiraju veliki doček za igrače i stručni štab po povratku iz Tuzle, a prema najavama grad bi mogao ostati budan cijelu noć.
Treba im sravnit selo komplet i fukareštine s njima
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Cr7legia je napisao/la: ↑11 svi 2026, 18:47
Ljudi glasajte za Kinga da i on dobije igrača utakmice, jaka je utrka u 2 posto protiv Šutkovića.
Ja glaso vec za Šutkovica
Vidim prvi na listi pa mi bilo mrsko dalje citat
Ma ubit ih igrom i batinama
Vardo,Hodzic,Masetic i Jusic obavezno da pocnu,njih ima a znaju i udarat
Ja mislim da uprava treba pritisnuti savez da se ne igra na ovom terenu(nije uslovan). Ako se dopusti da na ovome bude utakmica,bolje ne ići neka se registruje 3:0 ako je samo to kazna? Bolje nego da pola igrača fasuje povrede.