Ali na kraju Maske sa megafonom
NK Čelik
Re: NK Čelik
Ali na kraju Maske sa megafonom
Iduće sezone u fudbalskoj BiH eliti imamo klubove: režimske, političke projekte, privatne klubove, klubove investitora i JEDAN KLUB u vlasništvu NAVIJAČA I GRAĐANA 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ništa niste vidjeli, šutite
A bio fino i mirno čeljade...
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Kako je to meni dobra pjesma, steta zbog te morbidne psovke pa se manje pjeva.
Kad smo ve kod tih pjesama. Mene interesuje zasto se vise ne pjeva prilikom ulaska na gostujucu tribinu sve pijano drogirano za celika navijamo. Ta je bas unikatna i prebrutalno izgledamo prilikom ulaska na tribinu. Da se mene pita svako gostovanje bi s njom zapocinjo
Dize se prasina
Neka bolan ima i poštene raje na forumu, ne deri više, ima sociosa kojima bi valjala koja karta a nisu rutonje i ženturačeZamorano je napisao/la: ↑05 svi 2026, 15:52Ko se javi s foruma u pp @Truhli stvarno je gubar i papak!!!Truhlo je napisao/la: ↑05 svi 2026, 12:40Poklanjam 5x po 2 zapada, prvih 5 forumaša koji se jave u pp. Svi sigurno znate kome bi valjao gratis zapad, pa bujrum javljajte u pp, mogu prosljediti ulaznice.laudrup je napisao/la: ↑05 svi 2026, 11:43 U nedjelju igramo utakmicu protiv ekipe TOŠK-a‼
Ovo je trenutak za koji smo se borili, ovo je utakmica kada moramo biti jedno
Zajedno po pobjedu, svi na Bilino ‼
Ulaznice možete kupiti na linku: https://nkcelik.ba/shop/
AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
@zamorano hajde vadi kešovinu![]()
Podjeli svojoj raji ili poderi karte![]()
Ja cu protiv Igmana castit raju kartama sad nisam u Bosni.
Al sam castio i bio protiv Jedinstva!
Posluso sam @Aveniju pa ih nisam podero![]()
Treba nekako privući Copa 90 makar za još jednu priču možda nakon što se napravi film, imam neke informacije ako bude sve po planu i da bi film mogao biti nekad sredinom juna, možda početkom jula.
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Crkvički do kosti 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Omogućen brzi odgovor na temama NK Čelik Zenica
Bome miriše euforija, miriše hajp, miriše velika posjeta...
A još 4 dana. Diži sve na noge
A još 4 dana. Diži sve na noge
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE