NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

U slučaju ovjere prvog mjesta u Tuzli dolazite li pred istok BP da dočekamo igrače u velikom broju?

Anketa traje do: 15 svi 2026, 21:41.

Da, neka Zenica gori, zaslužili smo!
17
57%
Ne, ali dolazim na zvaničnu proslavu protiv Igmana.
13
43%

Ukupno glasova: 30

prisonbreak

Re: NK Čelik

Post Postao/la prisonbreak »

RealMadrid je napisao/la: 05 svi 2026, 16:40 Jesmo li dobili licencu za PL?
Mislim da licenciranje za klubove koje ulaze ide poslije. Ne ide odmah za klubovima iz PL.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

RealMadrid je napisao/la: 05 svi 2026, 16:40 Jesmo li dobili licencu za PL?
Licenciranje za klubove koji ulaze u PL ide nakon osvajanja titule u prvoj ligi FBiH i prvoj ligi RS-a
A ne sa ovim klubovima koji su već u PL
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Hvala na odgovorima :like:
zastava

Post Postao/la zastava »

Zamorano je napisao/la: 05 svi 2026, 15:45
Cr7legia je napisao/la: 05 svi 2026, 14:01 @Zamorano evo Vardo je Igrač utakmice :D
Glaso sam za Vardu sto jest jest. Ako je bio dobar,a kazu da jest nema se tu sta komentarisat gol i asinstencija i dobra igra i zasluzeno igrac utakmice.Cestitam mu! Kad je dobar ja cu uvijek reci i priznat dobar je al ako je los nije mi tesko ni napisat da je ko vreca govana :mrgreen:
Zabio je golcinu sezone, hvala im sto su obezbijedili ovaj pregled
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Gledam statistiku foruma. Evo i po anketi oko 40-tak nas je stalno aktivnih. 355 sveukupno registrovanih forumaša.

Priključite se sada u ova najljepša vremena, učestvuje u raspravama, doprinosu, akcijama. Preko 60 gostiju neregistriranih u svakom trenutku. Sigurno dnevno oko 400 uđe pročitati. Svi smo tu radi jednog cilja.
Nek se širi baza i aktivnost na svim poljima.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cod

Post Postao/la Cod »

Čestitke klubu na uspjehu,Robiji također.
Jaled7

Post Postao/la Jaled7 »

Cod je napisao/la: 05 svi 2026, 17:20 Čestitke klubu na uspjehu,Robiji također.
Hvala 👍
Sabani_Nonda

Post Postao/la Sabani_Nonda »

Avenija je napisao/la: 05 svi 2026, 17:02

Gledam statistiku foruma. Evo i po anketi oko 40-tak nas je stalno aktivnih. 355 sveukupno registrovanih forumaša.

Priključite se sada u ova najljepša vremena, učestvuje u raspravama, doprinosu, akcijama. Preko 60 gostiju neregistriranih u svakom trenutku. Sigurno dnevno oko 400 uđe pročitati. Svi smo tu radi jednog cilja.

Dajte konkretne prijedloge kako pomoći? Može li klub i robijaši zajedno da naprave neku objavu na društvenim mrežama sa molbom svim da svi navijači i simpatizeri podijele objavu. Ako neko ima još prijedloga pišite. Ja sam do sada odbijao gratis karte, kupovao za sebe i sina i na taj način minimalno doprinosio u financijskom smislu. Ako bude nekog skupljanja para za proslavu ili nešto drugo spreman sam ucestvovati. Pozdrav.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Avenija pa ne gledas aktivnost po anketama, ja nekad samo ucestvujem u anketi ,valjda gledas po komentarima,samo stvarno je malo 360 registriranih a 50 komentarise ,ostali vjerovatno samo citaju.Nego sta kaze Sladic za vremensku prognozu za Nedelju ,ja vjerujem da mi dobijamo i Tomislav i da zavrsimo tu pricu koja traje 6 godina.

Truhlo svaka cast za karte zdrav i ziv bio pa kome god da das a i ostali koji to urade.
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

BatistutA19 je napisao/la: 05 svi 2026, 21:00 Avenija pa ne gledas aktivnost po anketama, ja nekad samo ucestvujem u anketi ,valjda gledas po komentarima,samo stvarno je malo 360 registriranih a 50 komentarise ,ostali vjerovatno samo citaju.Nego sta kaze Sladic za vremensku prognozu za Nedelju ,ja vjerujem da mi dobijamo i Tomislav i da zavrsimo tu pricu koja traje 6 godina.

Truhlo svaka cast za karte zdrav i ziv bio pa kome god da das a i ostali koji to urade.
Nisu se još opustili da komentarišu :lol: Možda čekaju da se napravi još koja klupska tema sem Čelika i Želje :D
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Ko još jednom spomene Sladića ide hlađenje 24 sata šta me drkate sa njim. :D

Evo prognoze svaki drugi post kakvo će vrijeme biti. Pa da snijeg pada nema izgovora.

Medjutim imamo sreće. Dan ljetni, +28...karnevalska atmosfera u Zenici.. :alkohol:

slika
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Avenija je napisao/la: 05 svi 2026, 21:23 Ko još jednom spomene Sladića ide hlađenje 24 sata šta me drkate sa njim. :D

Evo prognoze svaki drugi post kakvo će vrijeme biti. Pa da snijeg pada nema izgovora.

Medjutim imamo sreće. Dan ljetni, +28...karnevalska atmosfera u Zenici.. :alkohol:

slika
Prebaciti tekmu na ponedjeljak,toplije je vec u nedelju :lol:
Sabani_Nonda

Post Postao/la Sabani_Nonda »

Mislio sam ovako nešto da se napravi, ne znam je li to ok. Naravno ljudi u klubu će to uraditi bolje. Ali ako ovakvu objavu podijeli nekoliko hiljada ljudi, nabrijat će se raja.

MODEL OBJAVE (glavna Facebook / Instagram objava)

🔴⚫ ZENICO, OVO NIJE OBIČNA UTAKMICA.

Ovo nije samo još jedno kolo.
Ovo nije samo još jedna utakmica.

Ovo je dan kada Bilino može postati mjesto gdje zajedno slavimo ono što smo čekali.
Ovo je dan kada grad treba stati iza svog kluba.
Ovo je dan za pun stadion.
Ovo je dan za Čelik.

U subotu svi na Bilino.
Povedi druga. Povedi brata. Povedi porodicu.
Pošalji poruku. Podijeli objavu. Označi ekipu.

Neka svaki navijač večeras pozove još trojicu.
Neka svaki status bude poziv na Bilino.
Neka Zenica zna: Čelik nas treba.

Ovo može biti dan za historiju.
Budimo tamo. Zajedno. Glasno. Za Čelik.

🔴⚫ SVI NA BILINO.
📲 PODIJELI OBJAVU.
👥 OZNAČI EKIPU.
🏟 VIDIMO SE NA TRIBINAMA.

#SviNaBilino #ZaČelik #JedanGradJedanKlub #NKČelik
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Cr7legia je napisao/la: 05 svi 2026, 21:11
BatistutA19 je napisao/la: 05 svi 2026, 21:00 Avenija pa ne gledas aktivnost po anketama, ja nekad samo ucestvujem u anketi ,valjda gledas po komentarima,samo stvarno je malo 360 registriranih a 50 komentarise ,ostali vjerovatno samo citaju.Nego sta kaze Sladic za vremensku prognozu za Nedelju ,ja vjerujem da mi dobijamo i Tomislav i da zavrsimo tu pricu koja traje 6 godina.

Nisu se još opustili da komentarišu :lol: Možda čekaju da se napravi još koja klupska tema sem Čelika i Želje :D
Ne bi ja mogo samo citat ,kad prestanem pisat znajte da sam napustio ovo i da ne citam ,valjda se ukljuce i ovi sto ima 310 citaca😁😁
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Sabani_Nonda je napisao/la: 05 svi 2026, 20:56
Avenija je napisao/la: 05 svi 2026, 17:02

Dajte konkretne prijedloge kako pomoći? Može li klub i robijaši zajedno da naprave neku objavu na društvenim mrežama sa molbom svim da svi navijači i simpatizeri podijele objavu. Ako neko ima još prijedloga pišite. Ja sam do sada odbijao gratis karte, kupovao za sebe i sina i na taj način minimalno doprinosio u financijskom smislu. Ako bude nekog skupljanja para za proslavu ili nešto drugo spreman sam ucestvovati. Pozdrav.
Ljudi opcenito vole nagrade i nagrađivanje....vrlo jednostavno, napravis nagradnu igru tipa lajkaj stranicu Celikovu (ako vec jesi super), podijeli objavu na drustvenim mrezama, oznaci 5 frendova u komentaru, kartu kupis i mozes dobit poklon....na poluvremenu izvlacenje, malo animiras publiku, podijelis 10 poklona lupam (jeb* poklon, nama nije bitan mozda ali ce nekoga obradovati) i eto imas reach dosta jaci i veci, sa jednostavnom akcijom.
A mi koji smo navikli, svakako cemo lajkat sherat.
Eto jednog prijedloga, vec viđeno ali upali svaki put.
Imamo sponzora hvala Bogu koji mogu doprinjeti.
Odgovori