Transferi 2026/27
Re: Transferi 2026/27
Pet igaca nivoa Amoaha (na razlicitim pozicijama) uz ove trenutne, mislim da se imamo cemu nadati (citaj: opstanku).
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ni Zrnići ni Hasukić ne mogu igrati Premijer ligu današnju i nisu kalibar za Čelik u Premijer ligi BiH.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Samo imajte na umu gdje mi ustvari idemo.
40 utakmica u sezoni i protiv koga. Sa sadašnjih 26 ili 28.
36 liga + kup.
Moras imati 25 igrača u rosteru.
Ali mi smo Čelik i Zenica boli nas qrac jebite mi sve prvo kolo ako ne iskaramo odmah nekoga poput Borca na Bilinom..
36 liga + kup.
Ali mi smo Čelik i Zenica boli nas qrac jebite mi sve prvo kolo ako ne iskaramo odmah nekoga poput Borca na Bilinom..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Idealno bi bilo da se liga proširi na 12 ekipa i 33 kola igrati.Avenija je napisao/la: ↑05 svi 2026, 09:55 Samo imajte na umu gdje mi ustvari idemo.
36 liga + kup.
Mogli bi biti hit prvenstva. Znaš šta još, javnost u državi nije svjesna kakav uragan u ligu stiže, nije to više onaj bolesni, truhli metal, kojem je svaka utakmica upitna bila, dugova more, igrači bez plata, itdAvenija je napisao/la: ↑05 svi 2026, 09:55 Samo imajte na umu gdje mi ustvari idemo.
36 liga + kup.
Samo da budu pametni u klubu i sa mudima, da ne ostavljaju pojedince zbog starih zasluga, ako savladaju taj merhamet i dovedu prave PL igrače biće ludilo. Imamo tu dobru bazu od 10 igrača za klupe/rotacije, sada dovesti 10 do 15 PL zvijeri i potuč se sa svima
Tako je samo ozbiljno i nezalit platit dobrog igraca, nista merhamet.Komentar je top slazem se 1000%Truhlo je napisao/la: ↑05 svi 2026, 10:09Mogli bi biti hit prvenstva. Znaš šta još, javnost u državi nije svjesna kakav uragan u ligu stiže, nije to više onaj bolesni, truhli metal, kojem je svaka utakmica upitna bila, dugova more, igrači bez plata, itdAvenija je napisao/la: ↑05 svi 2026, 09:55 Samo imajte na umu gdje mi ustvari idemo.
36 liga + kup.
Ali mi smo Čelik i Zenica boli nas qrac jebite mi sve prvo kolo ako ne iskaramo odmah nekoga poput Borca na Bilinom..![]()
Samo da budu pametni u klubu i sa mudima, da ne ostavljaju pojedince zbog starih zasluga, ako savladaju taj merhamet i dovedu prave PL igrače biće ludilo. Imamo tu dobru bazu od 10 igrača za klupe/rotacije, sada dovesti 10 do 15 PL zvijeri i potuč se sa svima![]()
Daj Gojkovica, Andjusica, Radovca, Krpica, mozda jos nekog iz Zelje i daj Spanca iz Rudara 
Gojkovic i Andjusic mozda i Radovac je ok, Krpic je vec na zalasku karijere on je idralan za povratak u Slobodu. Ima u Doboju par dobrih igraca ako ispadnu, tipa Toni Jovic po meni jedan od najboljih napadaca u PL
Ovaj mali Abidović je bolesno dobro dijete, fuj kakav gol je danas zabio Veležu za osvajanje Kupa omladinskog
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
-
prisonbreak
Pregledao sam ovaj gol danas jedno 100 puta, kakav majstor
Vazda smo od gorkog djecu otimali, od mešanovića, gojkovića pa dalje. Može ovaj dečko odmah pro ugovor, isplatiti fukarešćini koju marku za naknadu za treniranje.