NK Čelik
Re: NK Čelik
Ne ispucao kad svako ured gostovanje si bio od Bihaća do BanovićaFRLegioen je napisao/la: ↑04 svi 2026, 15:54Sve smo moguće kredite ispucali.Produži smjenu dok se ne vratimo s tekme,dođi mi ranije da odem na tekmu...Shvatam potez kluba da se protiv Toška moguća promocija napravi,ali naravno da mi je žao što neću moći doći Što se mene tiče može i u Siminom Hanu biti promocija
,ne radim sljedeći vikend
Najbliži Vitez sam jedino propustio,nego vi iz Vozuće i Banovića se pripremite za Simin HanAlmir2018 je napisao/la: ↑04 svi 2026, 16:46Ne ispucao kad svako ured gostovanje si bio od Bihaća do BanovićaFRLegioen je napisao/la: ↑04 svi 2026, 15:54Sve smo moguće kredite ispucali.Produži smjenu dok se ne vratimo s tekme,dođi mi ranije da odem na tekmu...Shvatam potez kluba da se protiv Toška moguća promocija napravi,ali naravno da mi je žao što neću moći doći Što se mene tiče može i u Siminom Hanu biti promocija
,ne radim sljedeći vikend
![]()
-
Guest.1945
I ako ima bolje da nema
Ima ali nije za javnost
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Snimak ukopati kao radioaktivni materijallaudrup je napisao/la: ↑04 svi 2026, 18:57Ima ali nije za javnost![]()
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Niko ništa nije vidio, niko ništa nije čuo, šta Mašić, ko, gdje?
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Dajte ulaznice dok narod drži euforija. Nek izgori sve. Taman se potrefile i plate i penzije i stipendije za zeničke rutonje pred utakmicu.
Nema skupo cener bla bla, kome je skupo ima solarij 8 KM istok a na jug samo ko je u dobroj formi i kondiciji 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Luis Nazario da Lima
Off topic ali bi klub mogao malo cestitati nekim klubovima sa osvajanju prvog mjesta (Rudar K., Zvijezda Gradacac i sl.) Neko je ovdje spominjao Salke....sutra cemo mi uci sta da ocekujemo.
Znam sad ce svi pisati sta nas briga za ostale, i donekle se slazem, ali treba biti gospoda do kraja.
Daj Igman, da slavimo

Znam sad ce svi pisati sta nas briga za ostale, i donekle se slazem, ali treba biti gospoda do kraja.
Daj Igman, da slavimo
Slazem se. Slicno sam pisao za rodjendan Tarika Filipovica koji se trebao ispostovati jer je Tarik to promocijom Celika zasluzio kao i mnogi drugi.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑04 svi 2026, 22:08 Off topic ali bi klub mogao malo cestitati nekim klubovima sa osvajanju prvog mjesta (Rudar K., Zvijezda Gradacac i sl.) Neko je ovdje spominjao Salke....sutra cemo mi uci sta da ocekujemo.
Daj Igman, da slavimo![]()
-
Kontras'88
Stvar je u tome što takve stvari povlače sve jedno za drugim.Rz88 je napisao/la: ↑04 svi 2026, 22:25Slazem se. Slicno sam pisao za rodjendan Tarika Filipovica koji se trebao ispostovati jer je Tarik to promocijom Celika zasluzio kao i mnogi drugi.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑04 svi 2026, 22:08 Off topic ali bi klub mogao malo cestitati nekim klubovima sa osvajanju prvog mjesta (Rudar K., Zvijezda Gradacac i sl.) Neko je ovdje spominjao Salke....sutra cemo mi uci sta da ocekujemo.
Daj Igman, da slavimo![]()
Ne moramo svi imati isto mišljenje, tako da ce ti doći neko i reci "a mogli ste i ovome i onome" isl.
Moje mišljenje je da je bolje zaobići takve stvari JAVNO.
-
Luis Nazario da Lima
Pa vidi, naravno da neces svakome....Borcu nikad npr
Ali ove nase komšije, klubovi kojima ce znaciti sto im jedan velikan cestita, nista ne kosta.
Sutra ce imati nekog mladog igraca, mozda bas zbog dobrih odnosa dodje kod nas npr. Treba gledati malo šire, a nista ne kosta ponavljam
Dobro djelo je besplatno a ljude cini sretnima.
Kazem nece se svi sloziti
Ali ove nase komšije, klubovi kojima ce znaciti sto im jedan velikan cestita, nista ne kosta.
Sutra ce imati nekog mladog igraca, mozda bas zbog dobrih odnosa dodje kod nas npr. Treba gledati malo šire, a nista ne kosta ponavljam
Dobro djelo je besplatno a ljude cini sretnima.
Kazem nece se svi sloziti