FK Željezničar

Tema posvećena FK Željezničar okuplja sve navijače i ljubitelje kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, igračkom kadru, transferima, rezultatima i aktuelnim dešavanjima vezanim za Plave sa Grbavice.
Veteran

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Veteran »

Tako kažu, ne valja mu srce. Vidjelo sr sinoć. I srce i muda ko ormar. Neka je Trupeu ljekarski bio dobar. I Keningsu. I Rakiću. I Šabiću. I Sulji. Svom invalidima dobar rekarski, a top igraču ne valja. To je to. Sistem.
gegenpressing

Post Postao/la gegenpressing »

A ovde ste omladino,pozdrav 8-)
braco

Post Postao/la braco »

gegenpressing je napisao/la: 04 svi 2026, 09:01 A ovde ste omladino,pozdrav 8-)
Pozdrav :pivo:
jole
Global moderator

Post Postao/la jole »

gegenpressing je napisao/la: 04 svi 2026, 09:01 A ovde ste omladino,pozdrav 8-)
Koliko ti se pisalo, lakše privolit Aliju u Dejton :D
UzivaocKajkuta

Post Postao/la UzivaocKajkuta »

Hvala Bogu i repci, pa imam se cemu nadat u 6 mjesecu i gledat, ovi su me nasekirali, ne mogu vise da ih pogledam, toliko losa sezona za zaborav
trofeji su tu
Pablo11

Post Postao/la Pablo11 »

Treba Jabera vratiti, sto da ne probati.
UzivaocKajkuta

Post Postao/la UzivaocKajkuta »

Pablo11 je napisao/la: 04 svi 2026, 14:17 Treba Jabera vratiti, sto da ne probati.
mi ovaj sljedeci prelazni moramo ozbiljni bit, sistematicno dovodit, a ne da u pola sezone ja moram sabica gledat, valjda je koju paru zaradio da si kupi u cepsu diplomu...
trofeji su tu
Veteran

Post Postao/la Veteran »

Nema ozbiljnosti bez poslozenosti struktura kluba. Od vrha prema dnu. Ili dna prema vrhu. Ekipa, odnosno trener i igrači su krov. A do krova svašta nešto treba napraviti. Mi ni temelje nismo iskopali. Tu smo trenutno.
Levin

Post Postao/la Levin »

Veteran je napisao/la: 04 svi 2026, 07:36 Tako kažu, ne valja mu srce. Vidjelo sr sinoć. I srce i muda ko ormar. Neka je Trupeu ljekarski bio dobar. I Keningsu. I Rakiću. I Šabiću. I Sulji. Svom invalidima dobar rekarski, a top igraču ne valja. To je to. Sistem.
Kako su meni rekli život mu u pitanju a ne samo karijera. Onda ga vidim u prvoj utakmici u Borcu i zavalim se od smijeha. Dečko pojeo teren. Heh.

Nejse, umjesto njega je mislim došao Seedorf pošto je on trebao biti rješenje na desnom štoperu.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
gegenpressing

Post Postao/la gegenpressing »

Levin je napisao/la: 04 svi 2026, 16:22
Veteran je napisao/la: 04 svi 2026, 07:36 Tako kažu, ne valja mu srce. Vidjelo sr sinoć. I srce i muda ko ormar. Neka je Trupeu ljekarski bio dobar. I Keningsu. I Rakiću. I Šabiću. I Sulji. Svom invalidima dobar rekarski, a top igraču ne valja. To je to. Sistem.
Kako su meni rekli život mu u pitanju a ne samo karijera. Onda ga vidim u prvoj utakmici u Borcu i zavalim se od smijeha. Dečko pojeo teren. Heh.

Nejse, umjesto njega je mislim došao Seedorf pošto je on trebao biti rješenje na desnom štoperu.
Da nisam vidio nalaz isto bi trvdio,dva ljekarska uzastopna+internista.
E sad,kod nas ljekarski nećeš proći kad imaš karijes ili povišen bilirubin!
Naveo sam kao primjer,međutim tamo uradiš ljekarski,nazoveš Đajića narkomana,i on ti opali pečat da je sposoban..
Ozbiljno vam govorim,prije se to moglo muljati i ovde.
Evo onaj Subašić što je igrao kad nas je imao manjak željeza,i svakih 7 dana je morao vaditi nalaze,dok nisu bili kako treba
Riquelme

Post Postao/la Riquelme »

Ma raja i bolje da ne igra kod nas momak.
Sa takvim nalazima kakve je on imao kakvi smo pehovi pao bi na terenu pa bi svako od nas rekao mi smo krivi što smo ga registrovali s takvim nalazima..
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
AmarAmarOsimOsim

Post Postao/la AmarAmarOsimOsim »

Jakšić je dobar igrač, međutim, ne bih se ja igrao sa tim problemima a posebno ne sa mogućim posljedicama. Šta me briga šta Đajić odobri. Nas godinama tuče maler. Da je došao kod nas, kunem se, opalilo bi ga na centru odmah.

Zanima me šta očekujete od Marića i ekipe BBB-a u klubu? Kako se trener uklapa u tu jednačinu? Možda ja haluciniram, ali gledam u scenario u kojem Marić ima spremne kandidate, čeka neki kiks sadašnjeg trenera, smjenjuje ga i imenuje njemu lojalnog trenera. Mnogo očekujemo od ljeta, ali nadam se da će se zajedno okupiti i popričati realno i iskreno. Ako ćemo mijenjati trenera nakon 5-6 kola, bolje je odmah, iako bi to poslalo lošu sliku i idući koji bi došao bio bi dočekan jako loše.

Nadam se da se neće desiti greška gdje imamo podjelu po pitanju trenera, unutar sportskog dijela, gdje puštamo trenera da radi, gubimo 3-4 utakmice i ide odmah smjena, trener prošao pripreme sa ekipom, ekipa prilagođena njemu, stilu igre koji gaji, došli igrači koje je on tražio i ostalo, kao što smo sada. Kao što gledam, trener ostaje samo što ga je Sanin htio, Marić se ne slaže, on ima i gura neke druge opcije, trener loše kreće, smjena, Marić imenuje lojalnog. Ja se iskreno nadam da griješim ali očekujem identičan rasplet.
Bersaga

Post Postao/la Bersaga »

Mi smo smijurija od kluba. Tako će biti i sljedeće sezone.
Prvo plate da isplate uhljupi raspali.
Mehanicar

Post Postao/la Mehanicar »

Jaksic da je dosao ne bi nista bolji bili. Pored sudija sto su nas jebali, mi smo fulili i sa trenerima. Uklopio bi se u ovaj cirkus i to je to. Mi trebamo doviti da ovaj nas Mirvic nije ni slican onom pitarskom Mirvicu. Inace cemo gledati ovaj cirkus i dalje. Kvalitetni igraci bez kvalitetnog vodstva to je skupina karina
jointunija

Post Postao/la jointunija »

Bersaga je napisao/la: 04 svi 2026, 19:11 Mi smo smijurija od kluba. Tako će biti i sljedeće sezone.
Prvo plate da isplate uhljupi raspali.
Ma vala,cijelu sezonu su imali najredovniju platu u ligi,i sad na kraju sezone kasni 14 dana odmah problem,posebno od strane onih starih glodara iz Omladinske škole.
Nebi oni meni vidjeli plate do prozivke.
Odgovori