NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

Koga bi ste voljeli prvo kolo kao protivnika?

Anketa traje do: 14 lip 2026, 13:33.

Sarajevo, Željo u Zenici
18
39%
Sarajevo, Željo u gostima
6
13%
Borac, Zrinjski u Zenici
1
2%
Borac, Zrinjski u gostima
1
2%
Radnik, Sloga u Zenici
11
24%
Radnik, Sloga u gostima
4
9%
Velež, Široki u Zenici
5
11%
Velež, Široki u gostima
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 46

KenoRob
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la KenoRob »

Sad ce ga sociosi stavit i ne vadit do prvog Augusta. Roba prvi namazo i pristavio :)
Zenicaokamog

Post Postao/la Zenicaokamog »

Bravo svima danas. Odlicno smo odigrali utakmicu, prezadovoljan sam stvarno. Navijace ne treba ni komentarisati. Najjaci u drzavi definitivno :pray:

Danas smo ja mislim 3 žuta dobili(Šero i Horić sigurno, nisam vidio ko je jos dobio), nema niko da nam fali iducu zbog kartona?

I da dodam da nas nikad nije vise doslo u Vitez, uvijek je jedan dio bio prazan dok smo se borili za opstanak u PL (2017. I 2018. cini mi se). Sad je sve bilo prepuno. To dovoljno govori koliko smo se digli kao navijači, posebno gostovanja.

Hvala svima i aBd da se kotarišemo ovih livada :mrgreen:
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 03 svi 2026, 21:17 CELIK-TOSK NEDELJA OD 19.00 APELUJTE NA UPRAVU. AMIN :D :D :D
Ranim sabahom sutra šaljite dopis savezu za pomjeranje termina :!:

Samo da nas stupčanica ne posere sa 0:3 u Tomislavu :lol: Možda bolje onda 18h :mrgreen:

Koliko se ono zapada prodalo protiv Sarajeva? Smanjiti od te brojke jedno 1000 za prodaje.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

KenoRob je napisao/la: 03 svi 2026, 21:17 Sad ce ga sociosi stavit i ne vadit do prvog Augusta. Roba prvi namazo i pristavio :)
Ljeto u PL :srce:
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Cestitke svima od uprave ,trenera i igracima za sve ,danas predobro bilo ,na vrjeme golovi dati nada je i Vitez dobro otvorio 2 pokuvreme ali maestralan gol Sere i na kraju slag na tirtu Masic za 0-3,cista zasluzena pobijeda.
Robijasi i svi ostali navijaci cista desetka ,to ne mozes ni opisat .
Kad igrat protiv Toska ,nikako ne bi ja rizikovo iza Stupcanice igrat jer i bod ako uzmu,mi ne mozemo matematicki obezbijedit titulu i pao bi ineters bilo bi pobijedit cemo a ne mozemo matematicki zavrsit.
.Tuzla ispada a vjerjem da ce se Posusje izvuc a da ce ispast Sloga i Rudar ali zakuhalo se i tamo ,ne znam raspored jer i u vrhu se sve zna zavrseno je sve e sad ko sa kim igra i to ce odlucivat ko ce za koga igrat..
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

BatistutA19 je napisao/la: 03 svi 2026, 21:37 Cestitke svima od uprave ,trenera i igracima za sve ,danas predobro bilo ,na vrjeme golovi dati nada je i Vitez dobro otvorio 2 pokuvreme ali maestralan gol Sere i na kraju slag na tirtu Masic za 0-3,cista zasluzena pobijeda.
Kad igrat protiv Toska ,nikako ne bi ja rizikovo iza Stupcanice igrat jer i bod ako uzmu,mi ne mozemo matematicki obezbijedit titulu i pao bi ineters bilo bi pobijedit cemo a ne mozemo matematicki zavrsit.
.Tuzla ispada a vjerjem da ce se Posusje izvuc a da ce ispast Sloga i Rudar ali zakuhalo se i tamo ,ne znam raspored jer i u vrhu se sve zna zavrseno je sve e sad ko sa kim igra i to ce odlucivat ko ce za koga igrat..
Zato najbolje termin u isto vrijeme, da ima ta napetost, iščekivanje, jesmo li ili nismo u PL. Svakako puno bolje nego subota.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Meni svejedno vala subota, nedjelja samo nek je u 19:00 da nije po ovom suncu i nek malo gori pyro uz akšam :D

A i zbog rutonja jer su na njivama vikendom do 17 i ne stignu na utakmicu :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika

Sve selekcije u PL :pray:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

Avenija je napisao/la: 03 svi 2026, 21:59 slika

Sve selekcije u PL :pray:
svaka čast prvom timu normalno sve to.. ali toliko me raduju pobjede omladinaca da je to neopisivo.
Kad vidiš da ti omladinski pogon radi kako treba i da tvoja djeca u tvom klubu napreduju za naš grb, srce bude kao lamela.
Svaka čast dečki samo tako nastavite!
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Truhlo je napisao/la: 03 svi 2026, 21:45
BatistutA19 je napisao/la: 03 svi 2026, 21:37 Cestitke svima od uprave ,trenera i igracima za sve ,danas predobro bilo ,na vrjeme golovi dati nada je i Vitez dobro otvorio 2 pokuvreme ali maestralan gol Sere i na kraju slag na tirtu Masic za 0-3,cista zasluzena pobijeda.
Zato najbolje termin u isto vrijeme, da ima ta napetost, iščekivanje, jesmo li ili nismo u PL. Svakako puno bolje nego subota.
Sjećaš li se prije ? ( znam da se Sjećaš, retoričko pitanje). Zadnje kolo na zapadu, ja dijete a one stare čike tranzitore upale i jebeš mu mater, meni od njega opstanak zavisio a ne od utakmica
:lol:
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Horic, Sero i Vardo su u igri dobili zute kartone. Vardi i Seri je ovo drugi, a Hori prvi. Ono sto me je zbunilo (jer nisam visio) u izvjestaju delegata je zuti karton Jenjicu (koji je bio na klupi), i to mu je treci zuti te on nece moci konkurisati za TOSK. Da li neko zna sta je bilo, neki prigovor?

Btw, cestitke i omladincima koji polako osiguravaju opstanak u eliti svojih vrsnjaka. Bravo djeco!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

samocelik je napisao/la: 03 svi 2026, 22:10
Truhlo je napisao/la: 03 svi 2026, 21:45
Sjećaš li se prije ? ( znam da se Sjećaš, retoričko pitanje). Zadnje kolo na zapadu, ja dijete a one stare čike tranzitore upale i jebeš mu mater, meni od njega opstanak zavisio a ne od utakmica
:lol:
Truhlo ne moze covjek bit pametan koji termin dobar, sigurno bi pao interes ako igras iza Stupcanice i uzmu bod
Ja licno Nedelju ne volim nekako mi prazan grad ,ma nek uprava procijeni a vjerujem da ce Subota bit dnevni termin.Kad to matematicki zavrsit ,kad i kako proslavit to samo dragi bog zna ali sve kad bi izgubili prvi cemo bit mada sam reko da cemo drugom mozda i 15 bodova pobjec e jedino ako budu glavni ne igrali tad necemo.Ja bi im svima dao sansu u prvih 11 cim zavrsimo ovo.

Samo Celik ma tranzistori su bili hit i merak neki ali et nema vise radio prenosa vecinom sad to sve neki tv prenosi,moderno neko doba sad i sela rade neke prenose ali neka i toga.
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Ma subota u 19h, hebo Stupcanicu, nek igraju kad hoce, ne treba se zamarati njima....daj nama kad nama odgovara.
A bilo bi raje u subotu.
Ovo su sve slatke muke 😂
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

DOLAZIMOOOOOOOOOOOO 🖤❤️

Je li vrijeme da se krene pripremati ovakav trans i napravi spektakl kakav slavni, legendarni, jedan od najvecih i zasluzuje :rock:

slika
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Kakav gol Varde,jel vrijeme da bude igrač utakmice?
Gol i asistencija za zadnjeg veznog ipak..
Odgovori