Ajmo pred kakvu piljaru na pivu
NK Čelik
- R0b
- 12. igrač
Re: NK Čelik
Čim dođeš javi pa da sjednemo, trebo bi i Zamorano da bude tu, Batistuta će nas čekat već sa pivom u ruci

Odlična utakmica odlična posjeta, zadovoljni svi ajmo protiv TOŠK-a jedno 9000 i taman da se osvoji titula, (ako Stupčanica izgubi od Tomislava to nam je osvajačka utakmica
)
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Ljudi dočekali smo svoj san. Još ne mogu da vjerujem.
Pobjeda do Premijer lige i uvjerljivo prvo mjesto sa čak +10 bodova.
A ovo što Robijaši rade nije normalno. Pa ovoliko ljudi na strani prati mozda samo Zvezdu i Hajduk. Nerealno.
Očekujem protiv Toška milion ljudi. Nije još kraj
Pobjeda do Premijer lige i uvjerljivo prvo mjesto sa čak +10 bodova.
A ovo što Robijaši rade nije normalno. Pa ovoliko ljudi na strani prati mozda samo Zvezdu i Hajduk. Nerealno.
Očekujem protiv Toška milion ljudi. Nije još kraj
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Gdje onaj hajvan kladionicar, jesul on i jaran mu uz pivu zakljucili da nam je vitez prodao tekmu.
A nesto se i onaj guest i ostali kriticari usutili, nakon svakog kiksa su redovno na forumu i pljuju po svima.
Jos malo i PL je tu a onda pocet planirat lagano da ne bi ispali ekspresno nazad.
A nesto se i onaj guest i ostali kriticari usutili, nakon svakog kiksa su redovno na forumu i pljuju po svima.
Jos malo i PL je tu a onda pocet planirat lagano da ne bi ispali ekspresno nazad.
Čelik imaaaaaaa feonoenalan tiiiiim
Cestitke igracima i strucnom stabu na ozbiljnom pristupu i pobjedi! Cestitam i strelcima na danasnjoj utakmici a posebno cestitam Vardi!
Robijasi prekucali kao sto sam i mislio.
Naredne utakmice sve pobjediti ako se moze da se postave svi moguci rekordi lige i pobjeci iz ove kaljuze nadam se za sva vremena!
Robijasi prekucali kao sto sam i mislio.
Naredne utakmice sve pobjediti ako se moze da se postave svi moguci rekordi lige i pobjeci iz ove kaljuze nadam se za sva vremena!
Cestitke svima u uspjehu Celika, vec sada mogu reci na povratak u Premijer ligu. Cestitke od direktora, upravnog, nadzornog odbora, skupstine, navijaca, strucnog staba, simpatizera, cistacica, redara, kobara sto karte prodaju u sibici, avantiju i ostalim, persona sto broje cepove pana, igraca i nek mi halali koga sam preskocio. Puno srece i uspjeha i u premijer ligi zelimo i nadamo se.
Bit će sretan kraj dokumentarca koji se snima o Čeliku
Napunimo BILINO POLJE!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Savršeno danas
Gledam na stranici saveza mi protiv toška subota, a nedjelja tomislav - stupčanica. Ima li kakve šanse da i mi igramo nedjelja 17h, pa da bude ono pravo, osluškuje se rezultat iz tomislava za ludnicu
Dajte tu nedjelju 17 ili još bolje 19h, utakmica za mogući plasman u PL, Bilino se mora napuniti do kraja 
Gledam na stranici saveza mi protiv toška subota, a nedjelja tomislav - stupčanica. Ima li kakve šanse da i mi igramo nedjelja 17h, pa da bude ono pravo, osluškuje se rezultat iz tomislava za ludnicu
Sad kad pocnu opet ona iscekivanja sa pojacanjima. Pa loading, pa refresovanje stranice jedno 65 puta dnevno. Ko ce to prezivit hahah
Dize se prasina
-
Luis Nazario da Lima
Joj 30.5.je sva dijaspora u Zenici, poslije Bajrama.
Protiv Igmana u 20h navacer, 15.000 sociosa
Gori Zenica
Svi kurbane na stadion

PL dolazi velikan zenički

Protiv Igmana u 20h navacer, 15.000 sociosa
Gori Zenica
Svi kurbane na stadion
PL dolazi velikan zenički
Nisam mogao bit danas u Vitezu,radna Nedjelja..
Svaka čast Robiji,najjači u državi !
Ono što Čelik čeka..
Protiv Toška svi na Bilino,da se napuni,stavit Nedjelju i noćni termin
Svaka čast Robiji,najjači u državi !
Ono što Čelik čeka..
Protiv Toška svi na Bilino,da se napuni,stavit Nedjelju i noćni termin
c'mon likČe
- R0b
- 12. igrač