NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

Prognoze kada matematički osvajamo titulu?

Anketa traje do: 01 svi 2026, 15:11.

Tuzla City (A)
4
17%
Radnik (H)
13
54%
Igman (H)
7
29%
GOŠK (A)
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 24

laudrup
Site Admin
Kontakt:

Re: NK Čelik

Post Postao/la laudrup »

................Šutković (U21)................
Sivac....Horić (C)....Mašetić....Smajlović (U21)
...................Hodžić (U21)...................
...........Amoah...........Jenjić...........
Šero..............Mašić..............Popović

Hmm :?:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

King po meni zasluzuje sansu od prve.
Srce, čast i ponos!
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

laudrup je napisao/la: 29 tra 2026, 15:43 ................Šutković (U21)................
Sivac....Horić (C)....Mašetić....Smajlović (U21)
...................Hodžić (U21)...................
...........Amoah...........Jenjić...........
Šero..............Mašić..............Popović

Hmm :?:
Mislim da ce jedino Sijamija umjesto Marina poceti
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Sastav bez Dževada u špicu bojkotujem.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

slika
Bufon

Post Postao/la Bufon »

Dževad Mbappe :like:
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Imao sam viska slobodnog vremena, pa izvukoh sve nastupe nasih igraca po minutama i ovako to izgleda:

slika

zadnja kolona oznacava ukupan broj odigranih minuta, predzadnja kolona sadrzi broj cijelih utakmica prije zagrade, a u zagradi ukupan broj nastupa.

Sivac zasad neprikosnoven, sve je utakmice odigrao, na dvije izasao pred sam kraj utakmice. Slijedi Horic (odigrao 19 utakmica u fullu ), Hodzic, Masic....

PS. mozda ima sitnih greskica,obzirom da sam rucno kupio podatke...ali mislim da je to to.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 29 tra 2026, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
zastava

Post Postao/la zastava »

Svaka cast na trudu, ali sve to ima ovdje :)

https://www.transfermarkt.com/nk-celik- ... verein/765
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

zastava je napisao/la: 29 tra 2026, 21:26 Svaka cast na trudu, ali sve to ima ovdje :)

https://www.transfermarkt.com/nk-celik- ... verein/765
Bjezi skloni ovo!!! Ako Zamorano vidi da je Burekovic igrao SAMO 3 minute u dresu Celika ima da im skrpi sve od do :D :D :D Ma jarane ova njihova statistika je puna rupa. Pored navedenog Burekovica (za kojeg svi znamo da nije ni sekunde odigrao ove sezone), greska je i kod Sivca gdje pise da je sve minute odigrao (a bio je mjenjan u dvije cini mi se pred kraj tekme), Masic da je odigrao svih 20 do sad (a znamo da nije,jer nije igrao u Hadzicima protiv Radnika) Ima jos nekoliko igraca gdje je tacan broj utakmica ali minutaza je nidje veze.
Uglavnom, ne znam odakle oni uzimaju podatke, ja se vodim ovim izvjestajima na stranici federalnog Saveza, za koje mogu reci da su 99% tacni (bar sto se Čelika tice).

Kad vec trunim o statistici, jel neko skinuo aplikaciju NFSBIH-a "Tribina"? Po meni lijepo uradjena, cini mi se prate svaku utakmicu, svaku ligu koja se igra u BiH. Imaju i osnovne stat podatke (golovi, zuti, asistencije) za nasu ligu, a mogu se i ponaosob klubovi izabarati.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Ja samo ocekujem da se Burekovicu ugovor produzi barem jos 4 godine :D Momka treba sacekat i istrpiti da se spremi i pocne posteno zaradjivat u Čeliku. Mlad je,perspektivan a svi znamo da je mnogo,mnogo zaduzio Čelik :mrgreen:
Pa za 4 godine organizovat mu oprostajnu utakmicu sa jakim i atraktivnim protivnikom :lol:
Poslije toga naravno funkcija u klubu!!!
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Bureković se povrijedio na treningu juniora B, puko mu list, to je to i od treninga za njega :vješanje:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

laudrup je napisao/la: 30 tra 2026, 09:00 Bureković se povrijedio na treningu juniora B, puko mu list, to je to i od treninga za njega :vješanje:
Allahu dragi :lol:
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

laudrup je napisao/la: 30 tra 2026, 09:00 Bureković se povrijedio na treningu juniora B, puko mu list, to je to i od treninga za njega :vješanje:
Ma vratit ce se on jaci nego sto je bio jer slabiji ne moze bit hahahaha. Ne treba sumnjati u njegov profesionalni pristup :D :D
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Cr7legia je napisao/la: 30 tra 2026, 09:02
Allahu dragi :lol:
Brojalica te čeka nemoj se igrat :lol:
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Vitez – Čelik (Ante Padro)

:roll:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Odgovori