NK Čelik
-
RealMadrid
Re: NK Čelik
Na istoku stojimo nikog se ne bojimo 
Svaka cast za objave koje su na vrhunskom nivou. Volio bih da se za preostale utakmice grad vise obljepi plakatima i najavama Robijasa jer ima veliki broj ljudi koji ce prije na taj nacin saznati za utakmicu nego preko drustvenih mreza.Avenija je napisao/la: ↑28 tra 2026, 11:22
Gdje god dodje velikan teferić i spektakl. Igra se na 150%..
A editoru i onom ko snima ove video izvještaje za zvanične stranice nsšeg kluba skidam kapu. Ovakav recap nema Bayern i Madrid.![]()
Preuzmi ljudino i najave za utakmice ovo je nivo veći daleko i od PL..
Takodjer, mozda neka interakcija s publikom. U cetvrtak ili petak pred utakmicu s Toskom napraviti video materijal s publikom. Podijeliti par karata navijacima koji tacno odgovore na neka pitanja ili nesto sl.
I da napomenem, sramota sto boljom posjetom nismo dali bolje kadrove za ovakve videe. Zamislite ovaj video s kadrovima punog Bilinog.
Ma kao i do sad par najava i dosta . Svi u gradu znaju za celik da smo prvi da ulazimo i sve . Do ljudi je protiv igmana na prosoavi ce pun stadion biti tu nema dileme. Ove ostale od 5000-7000 hiljada i tjt.Rz88 je napisao/la: ↑28 tra 2026, 12:15Svaka cast za objave koje su na vrhunskom nivou. Volio bih da se za preostale utakmice grad vise obljepi plakatima i najavama Robijasa jer ima veliki broj ljudi koji ce prije na taj nacin saznati za utakmicu nego preko drustvenih mreza.Avenija je napisao/la: ↑28 tra 2026, 11:22
Gdje god dodje velikan teferić i spektakl. Igra se na 150%..
A editoru i onom ko snima ove video izvještaje za zvanične stranice nsšeg kluba skidam kapu. Ovakav recap nema Bayern i Madrid.![]()
Preuzmi ljudino i najave za utakmice ovo je nivo veći daleko i od PL..
Takodjer, mozda neka interakcija s publikom. U cetvrtak ili petak pred utakmicu s Toskom napraviti video materijal s publikom. Podijeliti par karata navijacima koji tacno odgovore na neka pitanja ili nesto sl.
Vitez mislim jedno 700-1000 ce nit ipak je przanik se spojio s vikeneom dosta ljudi putuje negdje . 3 boda protiv viteza tosk otresti osigurati titulu u tuzli i zadnje tri uzivati u svemu sto smo postigli u ovih 6 godina
Jel neko upoznat, hoce li se karte moci kupiti i na licu mjesta, ili se mora online? Evo me ko Bati

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Jel ovo Sehic trenira s prvim timom,da nece debitovati?
@phillies naravno da ćeš moci u nedjelju moci kupiti ulaznice u Vitezu.
A što se tiče ostalih pisanja i ja se slažem, snima se film koji će vjerovatno biti najbolji u historiji Čelika, koji će se emitovati na tv stanicama, imati premijeru, imamo rezultate, imamo sve i moramo jednostavno učiniti da to sve ljepše izgleda sa punijim tribinama..
Od običnog simpatizera do pravog navijača ovaj ZADNJI MJESEC DANA ubaciti u brzinu više.
80% populacije preko 45 godina nema mreže da sve ovo prati od poziva do izvještaja, objava Čelika tako da moramo biti vidljiviji i na ulicama i na oglasnim tablama, parolama na određenim frekventnim mjestima u gradu, radiju, TV Zenica..Tek kad se po ulicama i kafićima tj na terenu priča o Čeliku mi ga baš prekucamo sa posjetom.
Što se tiče rezultata i prvog mjesta za promociju ova utakmica će biti teška u Vitezu ali mnogi igrači su ušli u formu ili ulaze Šero se vratio maksimalno, Jenjić i Sijamija se digli(pozitivna atmosfera medju igračima, dobro treniraju, svjesni važnosti svake utakmice do kraja, samopouzdanje naraslo nakon 5-0), imamo dosta izbora sa igračima i ako ovdje slavimo, dolazi TOŠK koji realno je samo formalnost bez podcjenjivanja, te dvije pobjede u iduća dva kola ipak završavaju svaku priču ove sezone. Jer sve i da Stupčanica obje pobjedi ostaje do kraja 12 bodova a bodovna razlika 8 bodova. Nedostižno sve da su Real a mi Nemila. Samo uzeti ove dvije iduće i GAME OVER
A što se tiče ostalih pisanja i ja se slažem, snima se film koji će vjerovatno biti najbolji u historiji Čelika, koji će se emitovati na tv stanicama, imati premijeru, imamo rezultate, imamo sve i moramo jednostavno učiniti da to sve ljepše izgleda sa punijim tribinama..
Od običnog simpatizera do pravog navijača ovaj ZADNJI MJESEC DANA ubaciti u brzinu više.
80% populacije preko 45 godina nema mreže da sve ovo prati od poziva do izvještaja, objava Čelika tako da moramo biti vidljiviji i na ulicama i na oglasnim tablama, parolama na određenim frekventnim mjestima u gradu, radiju, TV Zenica..Tek kad se po ulicama i kafićima tj na terenu priča o Čeliku mi ga baš prekucamo sa posjetom.
Što se tiče rezultata i prvog mjesta za promociju ova utakmica će biti teška u Vitezu ali mnogi igrači su ušli u formu ili ulaze Šero se vratio maksimalno, Jenjić i Sijamija se digli(pozitivna atmosfera medju igračima, dobro treniraju, svjesni važnosti svake utakmice do kraja, samopouzdanje naraslo nakon 5-0), imamo dosta izbora sa igračima i ako ovdje slavimo, dolazi TOŠK koji realno je samo formalnost bez podcjenjivanja, te dvije pobjede u iduća dva kola ipak završavaju svaku priču ove sezone. Jer sve i da Stupčanica obje pobjedi ostaje do kraja 12 bodova a bodovna razlika 8 bodova. Nedostižno sve da su Real a mi Nemila. Samo uzeti ove dvije iduće i GAME OVER
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Još 5 dana pa onda ganjamo Vitežane 
I ovo u pet sati jel oficijalni termin?
I ovo u pet sati jel oficijalni termin?
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
@Laudrup kad bude utakmica protiv Igmana ili Hadžića kada se osigura liga pusti ovo:
Zadnja izmjena: Cr7legia, dana/u 28 tra 2026, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Danas djeca iz Vrnjačke Banje obišla najpoznatiji stadion u BiH 

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Da
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"