NK Čelik
Re: NK Čelik
Nema opuštanja milimetra, u Vitez po tri boda. 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
prisonbreak
Zeznuta Stupcanica, bio sam siguran da ce danas kiksati.
-
RubikovaKocka
Kakva Stupcanica, niti moze niti zeli u PL. Slicno je s Jedinstvom
Nema to veze, odgađaju nam veliko slavlje. Vrlo vjerovatno ne slavimo protiv toška, a siguran sam da niko ne bi volio taj matematički plasman na gostovanju u siminom hanuRubikovaKocka je napisao/la: ↑26 tra 2026, 21:35 Kakva Stupcanica, niti moze niti zeli u PL. Slicno je s Jedinstvom
Jedino ako je gostovanje na tušnju
-
Luis Nazario da Lima
Sad ce Ribic uzet bod Stupcanici, krkanski jako u odbrani 

Hebo ostale, zavisimo samo od sebe, i to je to....svaka do kraja na najjace

Hebo ostale, zavisimo samo od sebe, i to je to....svaka do kraja na najjace
Ribic skida gace pred sumarima, on je svoj plan za ovu sezonu ostvario, uzeo je Čeliku 4 boda - njemu je sezona uspjesna.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑26 tra 2026, 23:01 Sad ce Ribic uzet bod Stupcanici, krkanski jako u odbrani
Hebo ostale, zavisimo samo od sebe, i to je to....svaka do kraja na najjace![]()
Al ne zavisimo ni od koga...ako ne mozemo dobiti Vitez na skoro domacem, TOSK, Radnik i Igman na domacem...sta cemo u PL-u
IGRAJ, NEPOBJEDIV SADA TI SI !!!!!
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
- Zenicanin988
I ja sam glasao za njeg, mene je odusevio, jako dobar golman, siguran u sebe. Po meni neuporedivo bolji od Durme, ja bi ga forsirao do kraja da se vidi moze li za Premier lige.Avenija je napisao/la: ↑26 tra 2026, 09:20 Malo sam razmišljao koga nagraditi i podrzati glasom za igrača utakmica i odlucio sam neka bude Šutković bez obzira na 5:0 i efikasnost.
Mlad momak u-21, potencijal, skinuo 4-5 šansi, sigurnost, odlicna igra nogom. Od mene glas za golmana bez obzira kažem na odličnu igru ofanzive.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sad jedna molba za nasu upravu, mozda malo preseravanje ali kad su nas opustili. Na standu za pice ako se mogu nabaviti neki kartonski nosaci za case kad se uzima vise pica da se moze normalno nositi do tribine.
Druga stvar, ne znam da li neko ima kontakt sa ovom MYTV, ali pregled tekme za mene los do bola. Ne znam zasto golove prvo ne prikazuju sa glavne kamere, pa tek onda sa ovih sporednih, sve je nekako izrezano i nabrzaka uradjeno. Takoder trebaju pustiti vise materijala za akcije kod golova, poput jucersnjih za npr. 3. i 4. gol, kao i ona akcija kad je Sero asistirao Masicu pa ovaj stativu pogodio. To sam im i napisao u komentaru na YT, pa da se i ovdje pozalim, mozda urodi plodom.
Druga stvar, ne znam da li neko ima kontakt sa ovom MYTV, ali pregled tekme za mene los do bola. Ne znam zasto golove prvo ne prikazuju sa glavne kamere, pa tek onda sa ovih sporednih, sve je nekako izrezano i nabrzaka uradjeno. Takoder trebaju pustiti vise materijala za akcije kod golova, poput jucersnjih za npr. 3. i 4. gol, kao i ona akcija kad je Sero asistirao Masicu pa ovaj stativu pogodio. To sam im i napisao u komentaru na YT, pa da se i ovdje pozalim, mozda urodi plodom.
Šta zna hrđa kako se kalio ČELIK!!!
Po trenutnom nisu nam dovoljne sve domace pobijede. U Vitez ici kao da nam treba pobijeda za titulu! Bolji smo puno samo uci jako i noseni 2k Robije uzeti trecu! 
Zapeli samo da nama odgode slavljeTruhlo je napisao/la: ↑26 tra 2026, 21:41Nema to veze, odgađaju nam veliko slavlje. Vrlo vjerovatno ne slavimo protiv toška, a siguran sam da niko ne bi volio taj matematički plasman na gostovanju u siminom hanuRubikovaKocka je napisao/la: ↑26 tra 2026, 21:35 Kakva Stupcanica, niti moze niti zeli u PL. Slicno je s Jedinstvom![]()
Jedino ako je gostovanje na tušnju![]()
Kada nekoga pobjediš 5-0 naravno da je i među igračima i među navijačima konačno atmosfera kakvu smo dugo očekivali.
Isto tako rezultat od pet komada je jako odjeknuo ne samo Zenicom nego i okolinom. Zato će Vitez biti crno crveni grad.
Opet nema sumnje da će igrači maksimalno se spremiti i dati maksimum na utakmici od prve minute. Malo je nezgodan teren što otežava boljem protivniku igru ali ne sumnjam u pobjedu pred našim navijačima. Lagano zagrijavati atmosferu do nedjelje svih 7 dana da ona tribina bude krcata kao u Travniku prvo kolo.
Što je najbolje, 8 bodova je prelijepa prednost i sve sami odlučujemo. Dobra situacija pred zadnjih 6 finala.
Isto tako rezultat od pet komada je jako odjeknuo ne samo Zenicom nego i okolinom. Zato će Vitez biti crno crveni grad.
Opet nema sumnje da će igrači maksimalno se spremiti i dati maksimum na utakmici od prve minute. Malo je nezgodan teren što otežava boljem protivniku igru ali ne sumnjam u pobjedu pred našim navijačima. Lagano zagrijavati atmosferu do nedjelje svih 7 dana da ona tribina bude krcata kao u Travniku prvo kolo.
Što je najbolje, 8 bodova je prelijepa prednost i sve sami odlučujemo. Dobra situacija pred zadnjih 6 finala.
Anketa da osjetimo malo puls foruma. Znam da ima dosta dijaspore koja nije u mogućnosti ali evo da vidimo 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Ne idem
Vracam se nazad u EU ali dolazim protiv Igmana ako bude anketa da se zna