Dres reprezentacije

Odgovori
Redbull
12. igrač

Dres reprezentacije

Post Postao/la Redbull »

Planira li neko kupovati novi dres reprezentacije? Bit ce zanimljivo oko dizajna, a jos zanimljivije sto je Kelme pustio u prodaju pre-order, bez izgleda dresa. Znaci kupuje se na slijepo :mrgreen:

Plus ljudi nemaju na stanju vise dresova, vec u pred narudjbama haha, Fundus je za ove adidas.

slika
Cr7legia
12. igrač

Re: Dres reprezentacije

Post Postao/la Cr7legia »

Redbull je napisao/la: 10 tra 2026, 23:50 Planira li neko kupovati novi dres reprezentacije? Bit ce zanimljivo oko dizajna, a jos zanimljivije sto je Kelme pustio u prodaju pre-order, bez izgleda dresa. Znaci kupuje se na slijepo :mrgreen:

Plus ljudi nemaju na stanju vise dresova, vec u pred narudjbama haha, Fundus je za ove adidas.

slika
Ne vjerujem, ako bude bio dobar dizajn možda se i uzme.
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Ako bude kineski zmaj na njemu, ni slucajno. Prije bih uzeo u Bingu Patrickov bofl sa ljiljanima. Ako nista, ima sentimentalnu vrijednost.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Redbull je napisao/la: 10 tra 2026, 23:50 Planira li neko kupovati novi dres reprezentacije? Bit ce zanimljivo oko dizajna, a jos zanimljivije sto je Kelme pustio u prodaju pre-order, bez izgleda dresa. Znaci kupuje se na slijepo :mrgreen:

slika
:lol: :lol: :lol:

E popravi mi početak sedmice
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
phillies
12. igrač

Footy headlines objavila leak dresa BiH

https://www.footyheadlines.com/2026/04/ ... -2026.html

Ljiljani na bijelom dresu. Iznenadjenje :D

Inace ova stranica je bas pouzdana sto se tice ovako ovih ekskluziva.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 26 tra 2026, 23:11 Footy headlines objavila leak dresa BiH

https://www.footyheadlines.com/2026/04/ ... -2026.html

Ljiljani na bijelom dresu. Iznenadjenje :D

Inace ova stranica je bas pouzdana sto se tice ovako ovih ekskluziva.
Ako je zbog ovog ova citava misterija bila, jebaji ga onda.
phillies
12. igrač

Meni je najvise zao onih sto su na slijepo uzimali dres :D :D :D Koje šišanje KelmeTa :D
Samo Čelik zenički !!!

Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 26 tra 2026, 23:33 Meni je najvise zao onih sto su na slijepo uzimali dres :D :D :D Koje šišanje KelmeTa :D
Vjeruj da sam se razmisljao da li da narucim. Kontam mora sa nama neki cirkus biti, sacekat cu i vidi ovo. Ljudi pidjame prodaju, jos samo fali onaj djepic.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

jeb* ga onaj ko ga pravio, jos citava drama da ne smije procuriti dizajn, kao da kopije ne izadju. Sad bar znaju sigurno da nece izaci, pola ljudi po fb za 30km vec od kineza pokupovali dresove, dok se ovi skontaju da puste u prodaju.
phillies
12. igrač

Redbull je napisao/la: 26 tra 2026, 23:42 jeb* ga onaj ko ga pravio, jos citava drama da ne smije procuriti dizajn, kao da kopije ne izadju. Sad bar znaju sigurno da nece izaci, pola ljudi po fb za 30km vec od kineza pokupovali dresove, dok se ovi skontaju da puste u prodaju.
Ma realno nasa drzava nije bas neko wow trziste. Prvo sto smo relativno mala zemlja, drugo sto ce kupovati trecina zemlje, trece sto kupovna moc te trecine i nije bas toliko jaka da ce 200 KM baciti tek onako. Jedino se ovim moze ciljati dijaspora, pa vjerujem da otuda i ljiljani na dresu i da je Vico popustio jer je direktno upleten u profit ovog posla, jer bi time sebi izbio pare iz djepa.

Vidjecemo na sta ce ovo izaci :D
Samo Čelik zenički !!!

Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 26 tra 2026, 23:59
Redbull je napisao/la: 26 tra 2026, 23:42 jeb* ga onaj ko ga pravio, jos citava drama da ne smije procuriti dizajn, kao da kopije ne izadju. Sad bar znaju sigurno da nece izaci, pola ljudi po fb za 30km vec od kineza pokupovali dresove, dok se ovi skontaju da puste u prodaju.
Ma realno nasa drzava nije bas neko wow trziste. Prvo sto smo relativno mala zemlja, drugo sto ce kupovati trecina zemlje, trece sto kupovna moc te trecine i nije bas toliko jaka da ce 200 KM baciti tek onako. Jedino se ovim moze ciljati dijaspora, pa vjerujem da otuda i ljiljani na dresu i da je Vico popustio jer je direktno upleten u profit ovog posla, jer bi time sebi izbio pare iz djepa.

Vidjecemo na sta ce ovo izaci :D
Ove pidjame nisu pravi dresovi, ovi stranici se provalili :mrgreen:
phillies
12. igrač

:-o

Vise ni footyheadlinesu ne mozes vjerovati

:lol: :lol:
Samo Čelik zenički !!!

Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Bezveze se nasrkleti pred spavanje :mrgreen:

Dok ga Dzeko ne obuce protiv Kanade, ne vjerujem vise nikome.
Odgovori