NK Čelik

PatrickBateman

Re: NK Čelik

Post Postao/la PatrickBateman »

Ja jos od Sarajeva zagovaram 4-4-2. Presing, tranzicije, direktnost :rock:
Srce, čast i ponos!
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Pa eto ima par utakmica Regoje za isprobati nove formacije i igrace da nebude ziheras . Mislim nakon sljedece dvije . Ako i tad ne pokusa 442 ili ostale igrače ja cu mu zamjeriti bez zajebancije
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

bartoli je napisao/la: 26 tra 2026, 13:17 Ono sto je promaklo svima na jucerasnjoj utakmici je da se na nasoj klupi nalazio tablet preko kojeg su gledali i vracali snimke situacija na utakmici. Pripremamo se za PL, nesto sto nema nijedan klub u 1.ligi FBiH
Tu je to čitavu polusezonu još od Sarajeva
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika

Još Vitez i Tošk i :alkohol: :alkohol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
PonosniSmogovci

Truhlo je napisao/la: 26 tra 2026, 14:13
Luis Nazario da Lima je napisao/la: 26 tra 2026, 12:21 Sijamija je sam na prosloj pressici izjavio da je igrao krilo stalno i prije i da mu ovo nije nista strano....cemu potenciranje da je klasicni napadac ako sam kaze da nije.

Svaka cast Sutkovicu i Amoah, ali Maške je masina, zasluzeno igrac utakmice i vec sad igrac sezone.
Gledao sam Tomislav u par navrata ove i prošle sezone i nikad nije na krilu igrao. Ok može odigrati ko Hodžić zadnjeg veznog, al nije to to. Ubija momak na poziciji špica, oba jučerašnja gola, kad se našao u vrhu napada u sredini.
A kako kaže na pressu da mu najbolje leži pozicija krilnog napadača i da se tu najbolje osjeća?
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Izgleda i u Njemackoj niko nece u Bundesligu, pa guraju Schalke 04 da ga uyebu. :-o :lol:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Ako ce a po svemu sudeci da hoce po raspolozenju uprave i Ribijasa utakmica protiv Igmana biti ta slavljenicka za ulazak u PL mozda da klub razmisli o prodaji ulaznica za obje domace tekme Radnik i Igman u paketu ili da ponudi i tu opciju. Na primjer ako uzmes obje karte u paketu da cijena bude lupam sad 14km zapad a ako uzimas pojedinacno da ostane 10 km.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Koliki je kapacitet u Vitezu ? Koliko nama pripada, 5% kapaciteta ?
PonosniSmogovci

Kad smo to mi bili ograničeni kapacitetom?
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

RubikovaKocka je napisao/la: 26 tra 2026, 17:09 Koliki je kapacitet u Vitezu ? Koliko nama pripada, 5% kapaciteta ?
Bas ce vitezani propustiti sansu da zarade na nama. Nikad im puniji stadion nece biti, mozda kad objedine sve posjete domacih utakmica bice bara bara s tom utakmicom :D Samo da ne budu bezobrazni kao tesnjaci, pa dignu cijenu duplo. Olovljanima kapa do poda sto su ostavili istu cijenu.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

PonosniSmogovci je napisao/la: 26 tra 2026, 15:33
Truhlo je napisao/la: 26 tra 2026, 14:13
Luis Nazario da Lima je napisao/la: 26 tra 2026, 12:21 Sijamija je sam na prosloj pressici izjavio da je igrao krilo stalno i prije i da mu ovo nije nista strano....cemu potenciranje da je klasicni napadac ako sam kaze da nije.

Svaka cast Sutkovicu i Amoah, ali Maške je masina, zasluzeno igrac utakmice i vec sad igrac sezone.
Gledao sam Tomislav u par navrata ove i prošle sezone i nikad nije na krilu igrao. Ok može odigrati ko Hodžić zadnjeg veznog, al nije to to. Ubija momak na poziciji špica, oba jučerašnja gola, kad se našao u vrhu napada u sredini.
A kako kaže na pressu da mu najbolje leži pozicija krilnog napadača i da se tu najbolje osjeća?
Isto kao što Popović kaže da mu bolje leži pozicija krila i kroz cijelu karijeru je htio da igra krilo, a realno najbolje partije pruža na beku.

Razumijem i njega što bježi na krilo, nije lako svaku utakmicu dobijati batine od federalnih stoperskih rutonja :lol:
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

phillies je napisao/la: 26 tra 2026, 17:24
RubikovaKocka je napisao/la: 26 tra 2026, 17:09 Koliki je kapacitet u Vitezu ? Koliko nama pripada, 5% kapaciteta ?
Bas ce vitezani propustiti sansu da zarade na nama. Nikad im puniji stadion nece biti, mozda kad objedine sve posjete domacih utakmica bice bara bara s tom utakmicom :D Samo da ne budu bezobrazni kao tesnjaci, pa dignu cijenu duplo. Olovljanima kapa do poda sto su ostavili istu cijenu.
Kaže umjetna inteligencija ovako:

slika

:D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
zastava

Post Postao/la zastava »

Samo da vidim da li sam dobro shvatio: Imamo 10 bodova prednosti na tabeli, dali smo najvise golova, primili najmanje. Imamo najboljeg strijelca lige i sigurno prvo mjesto i plasman i prvu ligu. ALI mi ipak nismo zadovoljni i trazimo da trener promijeni taktiku. Drugi razlog za promjenu je da uigrava ofanzivnu taktiku sa igracima od kojih ne zelimo da i jedan igra za nas iduce godine i gdje cemo sigurno igrati defanzivno skoro cijelu sezonu.

Razumijem da trebamo probati igrace na sto vise nacina da vidimo koji nam kako moze pomoci naredne godine kad vec sada imamo luksuz da ne moramo pobijediti sve utakmice do kraja, al jeb* me svak ako su ovi nasi navijaci normalni.
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

Zamorano je napisao/la: 26 tra 2026, 17:05 Ako ce a po svemu sudeci da hoce po raspolozenju uprave i Ribijasa utakmica protiv Igmana biti ta slavljenicka za ulazak u PL mozda da klub razmisli o prodaji ulaznica za obje domace tekme Radnik i Igman u paketu ili da ponudi i tu opciju. Na primjer ako uzmes obje karte u paketu da cijena bude lupam sad 14km zapad a ako uzimas pojedinacno da ostane 10 km.
Dobra ideja pravo klub zaradi pare a i ispostuje navijace. Sjever s skolama napuniti istok ona akcijq zapad ce se sam prodati jug ce biti mozda i jace nego protiv sarajeva .
Ma ima da se tri dana slavi ogroman koreto napravit slike da obidu citav svijet. Koreografija preko citavog stadiona obavezno
Bufon

Post Postao/la Bufon »

zastava je napisao/la: 26 tra 2026, 19:06 Samo da vidim da li sam dobro shvatio: Imamo 10 bodova prednosti na tabeli, dali smo najvise golova, primili najmanje. Imamo najboljeg strijelca lige i sigurno prvo mjesto i plasman i prvu ligu. ALI mi ipak nismo zadovoljni i trazimo da trener promijeni taktiku. Drugi razlog za promjenu je da uigrava ofanzivnu taktiku sa igracima od kojih ne zelimo da i jedan igra za nas iduce godine i gdje cemo sigurno igrati defanzivno skoro cijelu sezonu.

Razumijem da trebamo probati igrace na sto vise nacina da vidimo koji nam kako moze pomoci naredne godine kad vec sada imamo luksuz da ne moramo pobijediti sve utakmice do kraja, al jeb* me svak ako su ovi nasi navijaci normalni.
Surova istina!!!
Odgovori