NK Čelik
-
PatrickBateman
Re: NK Čelik
Ja jos od Sarajeva zagovaram 4-4-2. Presing, tranzicije, direktnost 
Srce, čast i ponos!
Pa eto ima par utakmica Regoje za isprobati nove formacije i igrace da nebude ziheras . Mislim nakon sljedece dvije . Ako i tad ne pokusa 442 ili ostale igrače ja cu mu zamjeriti bez zajebancije
-
PonosniSmogovci
Tu je to čitavu polusezonu još od Sarajeva
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
PonosniSmogovci
A kako kaže na pressu da mu najbolje leži pozicija krilnog napadača i da se tu najbolje osjeća?Truhlo je napisao/la: ↑26 tra 2026, 14:13Gledao sam Tomislav u par navrata ove i prošle sezone i nikad nije na krilu igrao. Ok može odigrati ko Hodžić zadnjeg veznog, al nije to to. Ubija momak na poziciji špica, oba jučerašnja gola, kad se našao u vrhu napada u sredini.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑26 tra 2026, 12:21 Sijamija je sam na prosloj pressici izjavio da je igrao krilo stalno i prije i da mu ovo nije nista strano....cemu potenciranje da je klasicni napadac ako sam kaze da nije.
Svaka cast Sutkovicu i Amoah, ali Maške je masina, zasluzeno igrac utakmice i vec sad igrac sezone.
Izgleda i u Njemackoj niko nece u Bundesligu, pa guraju Schalke 04 da ga uyebu.

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ako ce a po svemu sudeci da hoce po raspolozenju uprave i Ribijasa utakmica protiv Igmana biti ta slavljenicka za ulazak u PL mozda da klub razmisli o prodaji ulaznica za obje domace tekme Radnik i Igman u paketu ili da ponudi i tu opciju. Na primjer ako uzmes obje karte u paketu da cijena bude lupam sad 14km zapad a ako uzimas pojedinacno da ostane 10 km.
-
RubikovaKocka
Koliki je kapacitet u Vitezu ? Koliko nama pripada, 5% kapaciteta ?
-
PonosniSmogovci
Kad smo to mi bili ograničeni kapacitetom?
Bas ce vitezani propustiti sansu da zarade na nama. Nikad im puniji stadion nece biti, mozda kad objedine sve posjete domacih utakmica bice bara bara s tom utakmicomRubikovaKocka je napisao/la: ↑26 tra 2026, 17:09 Koliki je kapacitet u Vitezu ? Koliko nama pripada, 5% kapaciteta ?
Samo Čelik zenički !!!
Isto kao što Popović kaže da mu bolje leži pozicija krila i kroz cijelu karijeru je htio da igra krilo, a realno najbolje partije pruža na beku.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑26 tra 2026, 15:33A kako kaže na pressu da mu najbolje leži pozicija krilnog napadača i da se tu najbolje osjeća?Truhlo je napisao/la: ↑26 tra 2026, 14:13Gledao sam Tomislav u par navrata ove i prošle sezone i nikad nije na krilu igrao. Ok može odigrati ko Hodžić zadnjeg veznog, al nije to to. Ubija momak na poziciji špica, oba jučerašnja gola, kad se našao u vrhu napada u sredini.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑26 tra 2026, 12:21 Sijamija je sam na prosloj pressici izjavio da je igrao krilo stalno i prije i da mu ovo nije nista strano....cemu potenciranje da je klasicni napadac ako sam kaze da nije.
Svaka cast Sutkovicu i Amoah, ali Maške je masina, zasluzeno igrac utakmice i vec sad igrac sezone.
Razumijem i njega što bježi na krilo, nije lako svaku utakmicu dobijati batine od federalnih stoperskih rutonja
Kaže umjetna inteligencija ovako:phillies je napisao/la: ↑26 tra 2026, 17:24Bas ce vitezani propustiti sansu da zarade na nama. Nikad im puniji stadion nece biti, mozda kad objedine sve posjete domacih utakmica bice bara bara s tom utakmicomRubikovaKocka je napisao/la: ↑26 tra 2026, 17:09 Koliki je kapacitet u Vitezu ? Koliko nama pripada, 5% kapaciteta ?Samo da ne budu bezobrazni kao tesnjaci, pa dignu cijenu duplo. Olovljanima kapa do poda sto su ostavili istu cijenu.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Samo da vidim da li sam dobro shvatio: Imamo 10 bodova prednosti na tabeli, dali smo najvise golova, primili najmanje. Imamo najboljeg strijelca lige i sigurno prvo mjesto i plasman i prvu ligu. ALI mi ipak nismo zadovoljni i trazimo da trener promijeni taktiku. Drugi razlog za promjenu je da uigrava ofanzivnu taktiku sa igracima od kojih ne zelimo da i jedan igra za nas iduce godine i gdje cemo sigurno igrati defanzivno skoro cijelu sezonu.
Razumijem da trebamo probati igrace na sto vise nacina da vidimo koji nam kako moze pomoci naredne godine kad vec sada imamo luksuz da ne moramo pobijediti sve utakmice do kraja, al jeb* me svak ako su ovi nasi navijaci normalni.
Razumijem da trebamo probati igrace na sto vise nacina da vidimo koji nam kako moze pomoci naredne godine kad vec sada imamo luksuz da ne moramo pobijediti sve utakmice do kraja, al jeb* me svak ako su ovi nasi navijaci normalni.
Dobra ideja pravo klub zaradi pare a i ispostuje navijace. Sjever s skolama napuniti istok ona akcijq zapad ce se sam prodati jug ce biti mozda i jace nego protiv sarajeva .Zamorano je napisao/la: ↑26 tra 2026, 17:05 Ako ce a po svemu sudeci da hoce po raspolozenju uprave i Ribijasa utakmica protiv Igmana biti ta slavljenicka za ulazak u PL mozda da klub razmisli o prodaji ulaznica za obje domace tekme Radnik i Igman u paketu ili da ponudi i tu opciju. Na primjer ako uzmes obje karte u paketu da cijena bude lupam sad 14km zapad a ako uzimas pojedinacno da ostane 10 km.
Ma ima da se tri dana slavi ogroman koreto napravit slike da obidu citav svijet. Koreografija preko citavog stadiona obavezno
Surova istina!!!zastava je napisao/la: ↑26 tra 2026, 19:06 Samo da vidim da li sam dobro shvatio: Imamo 10 bodova prednosti na tabeli, dali smo najvise golova, primili najmanje. Imamo najboljeg strijelca lige i sigurno prvo mjesto i plasman i prvu ligu. ALI mi ipak nismo zadovoljni i trazimo da trener promijeni taktiku. Drugi razlog za promjenu je da uigrava ofanzivnu taktiku sa igracima od kojih ne zelimo da i jedan igra za nas iduce godine i gdje cemo sigurno igrati defanzivno skoro cijelu sezonu.