NK Čelik

BatistutA19

Re: NK Čelik

Post Postao/la BatistutA19 »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 25 tra 2026, 21:13
BatistutA19 je napisao/la: 25 tra 2026, 19:52 Cestitke trenerima i igracima na pobijedi i na borbi,o utakmici neke detalje nema potrebe pricat,Jedinstvo preslabo ima 5 ekipa boljih od njih,kako su oni drugi ne znam.
Izdvojio bi Sijamiju drago mi je sto je dao 2 gola ,Jenjic mi je sve bolji i bolji.
Sutkovic odlican imo je dobrih odbrana,istrcavanja, hvatanja lopti,fino i nogom igra i definjtivno ja bi i sa njim pokuso u Wwin ligi i vidjet da li moze bit prvi golman .Nije on djabe bio na meti Zeljeznicara i Zrinjskog i proglasen najboljim golmanom 1 lige od igraca i trenera.,Durmo nazalost ne moze.Ambijent dobar ,posjeta ocekivana mozda upise 5000 ,Robijasi kapa do poda za navijanje i sve bolju brojku.
U Vitseu ocekujem vise navijaca nego u Tesnju ,blizu 1000 i dobro napunjenu onu tribinu gdje budemo uvjek a rezultat cemo vidjet.Sto prije ovo zavrsit a vjerujem uprava da vec se sprema za Wwin ligu.
Navijacima Jedinstva respekt za dolazak i sretan povratak u Bihac.
Nekad smo se raspravljali ovdje, ali od kako si obecao da neces vise negative pisat, svaka ti je na mjestu bgmi....ovo mislim dobronamjerno stvarno.

Jenjic je od pocetka pokazivao na momente da ima nesto u njemu, danas ga je bilo svuda, presjeko je par lopti, par razigravanja, asist Masicu....izasao iz povrede na pocetku sezone, sad ga treba forsirati da vidimo jel stvarno takav i da ce zadrzati visoki nivo.

Ali Masic je igracina, i dok smo igrali u PL nismo imali ovako borbenog igraca....steta onog slaloma da ne udje u go.

Invazija na Vitez 🖤❤️
Ja nisam nikad negativu piso,ja samo realno uvjek pisem ,naravno nekad ne voli neko realnost.Svi smo mi tu negdje oko 90% se slazemo svi e sad ima ti sitnih razlika sto bi neko ovako neko onako ,ja samo ne volim kad se neko medjusobno vredja ili da neko nekom nesto namece da je samo on upravu .
Naravno invazija na Vitez i naounit onu tribinu 🖤❤️
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Prelomna utakmica sezone po meni i kakva dominacija sa petardom u mrezi najblizeg konkurenta.
Pa stvarno sta covjek vise da pozeli.
Pisao sam da.sam primjetio kod Jenjica u par proslih utakmica dobar pregled igre i pas . Tako da me danas nije iznenadio.
Setkic dobar sad za sad. Opravdao ukazano povjerenje ,najbolje da on brani do kraja s tim da nebih Durmu otpisao .
Ispade da Hodzic kiksao par proslih ali ipak mislim da Hora nije bio na nivou a prelomilo se po njemu. Tj nadam se da nije i da ce Hora ,Hodza i Masetic cesce se rotirati na pozicijama stopera da se momku da veca sansa jer zasluzuje sigurno.
Takode sad Kinga forsirati svaku utakmicu po meni do kraja da vidimo moze li ili nemoze za Pl .Isto za Smajlovica i ostale. Od prve minute ih stavljati ovih sest utakmica neka se bildaju
zastava

Post Postao/la zastava »

Sve potaman danas. Pet golova, lijepa pobjeda. Dobro je da ali nije zabio one skarice, sutkovic je ono odlicno skinuo.

Idemo dalje, malo vise treba imati povjerenja u ovu ekipu i u bojana. Ocekujem da cemo do kraja vise vidjeti igrace koji su imali manju minutazu i mozda i pokojeg juniora. Dovoljna su nam 3 boda u narednih 6 utakmica za titulu.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

zastava je napisao/la: 25 tra 2026, 21:51 Sve potaman danas. Pet golova, lijepa pobjeda. Dobro je da ali nije zabio one skarice, sutkovic je ono odlicno skinuo.

Idemo dalje, malo vise treba imati povjerenja u ovu ekipu i u bojana. Ocekujem da cemo do kraja vise vidjeti igrace koji su imali manju minutazu i mozda i pokojeg juniora. Dovoljna su nam 3 boda u narednih 6 utakmica za titulu.
Bojan je puno lutao sa sastavima, mada nakon svega tesko mu se moze zamjeriti. Danas je ovo izgledalo bas fino, otvorilo nam se.

Tacno se zna na koje igrace mozes racunati u PL.
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

OOOOOOOOOOOOoooooooooOOOOOOOOOooooOOOOOoooooOOOOOOOOOOO NANANAAAAAAAnananaaaaaaaNANANAAAANAAAnananaNANANANANANAAAAAAAAAAAAA
Hvala momci sto ste se ovako vratili poslije onakvih rezultata i zacepili mnoga usta! Hvala Maske sto si opet pokazao kakva si klasa da ne moramo vise trositi rijeci objasnjavajuci pojedinim fudbalskim neznalicama! Hvala momci sto nas cinite najponosnijim navijacima u drzavi i sire! Uzivajmo svi u ovim danima koje smo dugo cekali. Jedan celik se ugasio, ali zato se jedan tek zahuktava! SLAVNI, LEGENDARNI, JEDAN OD NAJVECIH! 🖤❤️
disara

Post Postao/la disara »

Dobra tekma nasih, pogotovo drugo poluvrijeme. Za Masica ne znam kako bi ga pohvalio, definitvno igrac utakmice danas i zasluzene ovacije pri izlasku.
Sto se tice Jenjica ne znam stvarno, po meni je samo skakutao oko lopte i trckarao bezveze, po meni nista posebno i bolje u odnosu na prosle tekme.
Drago mi je zbog Dzevde, iskoristio svoje sanse i sto je neko napisao daj ga gore sa Masicem da razvalimo Vitez.
Isto tako culo je se opet sa zapada pri 1:0 pojedini zvizduci i galama tamo sa sredine tribine, ne shvatljivo totalno, ali nista na sta nismo navikli.
Pohvale za Silu Nebesku i brojku, bilo ih je i par ispod mene na zapadu raje iz Bihaca.
Aaa sto se tice Robije nase, nema im ravnih nadaleko, pogotovo u drugom dijelu kad su zapjevali Delirijum.
Šta zna hrđa kako se kalio ČELIK!!!
zastava

Post Postao/la zastava »

prisonbreak je napisao/la: 25 tra 2026, 21:53
zastava je napisao/la: 25 tra 2026, 21:51 Sve potaman danas. Pet golova, lijepa pobjeda. Dobro je da ali nije zabio one skarice, sutkovic je ono odlicno skinuo.

Bojan je puno lutao sa sastavima, mada nakon svega tesko mu se moze zamjeriti. Danas je ovo izgledalo bas fino, otvorilo nam se.

Tacno se zna na koje igrace mozes racunati u PL.
Pa da je sedmi na tabeli rekao bih da je lutao. Al ovako mogu reci da je bio u pravu. On zna sta se desava na treningu i valjda tako bira postavu. 10 bodova prednosti ne moze biti da je neko lutao, pa da su s druge strane sve pjetlici bili.
Bufon

Post Postao/la Bufon »

disara je napisao/la: 25 tra 2026, 22:03 Dobra tekma nasih, pogotovo drugo poluvrijeme. Za Masica ne znam kako bi ga pohvalio, definitvno igrac utakmice danas i zasluzene ovacije pri izlasku.
Sto se tice Jenjica ne znam stvarno, po meni je samo skakutao oko lopte i trckarao bezveze, po meni nista posebno i bolje u odnosu na prosle tekme.
Drago mi je zbog Dzevde, iskoristio svoje sanse i sto je neko napisao daj ga gore sa Masicem da razvalimo Vitez.
Isto tako culo je se opet sa zapada pri 1:0 pojedini zvizduci i galama tamo sa sredine tribine, ne shvatljivo totalno, ali nista na sta nismo navikli.
Pohvale za Silu Nebesku i brojku, bilo ih je i par ispod mene na zapadu raje iz Bihaca.
Aaa sto se tice Robije nase, nema im ravnih nadaleko, pogotovo u drugom dijelu kad su zapjevali Delirijum.
Kako Jenjic samo skaktao, pa pogledaj asistenciju glavom kod trećeg gola, bez gledanja, stvarno predobra asistencija!
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Avenija je napisao/la: 25 tra 2026, 21:34 Samo nas je 7 pogodilo u anketi da Čelik postiže 3+ gola.
Idemo dalje!
Samo pravi znalci su prepoznali trenutak :mrgreen:

One dusmane u drugoj anketi sto su klikali x ili 2 banuj sa teme, nek samo na brojalicama mogu pisati za kaznu.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

@jas63ko

Nema potrebe da nas vračaš na Olovo i analize prije 7 dana. Imao si vremena niko nije brisao kritike nakon utakmice. SADA je već pretjerivanje. Šta si čekao 7 dana?

Danas smo pobjedili drugoplasiranu ekipu u ligi sa 5:0.
Ako imaš šta tu analiziraj. Idemo dalje gledamo u budućnost ne vraćamo se unazad u prošlost.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Bufon je napisao/la: 25 tra 2026, 22:20
disara je napisao/la: 25 tra 2026, 22:03 Dobra tekma nasih, pogotovo drugo poluvrijeme. Za Masica ne znam kako bi ga pohvalio, definitvno igrac utakmice danas i zasluzene ovacije pri izlasku.
Kako Jenjic samo skaktao, pa pogledaj asistenciju glavom kod trećeg gola, bez gledanja, stvarno predobra asistencija!
Fin je bio i onaj sut, ali igrac Jedinstva se isprijeci i doda je Marinu koji pogodi.

Al Sijamija lijepo uhvati volej. :like:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Razbili smo ih danas. Maske odigrao jednu od boljih utakmica ove sezone. Amoah igra ko navijen i zna pas dati.

Volio bi da King dobije bar 2 utakmice po 90 min do kraja prvenstva, vidi se da ima bas zelju za igrom.

Sutkovic takodjer dobar.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Guest.1945 je napisao/la: 23 tra 2026, 11:50 Ma rasut ćemo Jedinstvo.
Samo da se citiram.Bila dojava :dupe:
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Cestitke igracima na pobjedi i odlicnoj predstavi danas. Takodje cestitam i strucnom stabu.
Igra dobra,otvaranja,dodavanja,sansi dobrih i golova :D
Ko ce vam pisat na forumu i gledat utakmicu,jeste li vi blentavi? Sutkovic dobar golman mada sam to i pisao prije godinu i pol za momka dok je jos u Tomislavu igrao. Šero dobar i treba svaku tekmu ovako da igra i da se bori. Babic i Smajlovic to je tanko skroz sto odigraju. Masic predobar i borben i nesebican danas. Drago mi je i za Sijamiju ima Dzevdo šlifa. Amoah trci ko navijen i za sebe,i za Babica i za Vardu. Masetic mora igrat svaku utakmicu jer momak je jednostavno dobar. Jenjic jest potanak i mora vise i bolje al je za Delica i Vardu Ronaldinjo. King zeljan igre al nema vremena :D Robijasi odlicni i pohvalio bih i Silu Nebesku svaka njima cast na brojnosti i dalekom gostovanju.
Jas63Ko

Post Postao/la Jas63Ko »

Da je Ali pogodio ono makazicama, bila bi nam "voda u ušima" zbog 2:1. A onda bi uslijedilo ono što je slavni "Trener svih trenera" upozoravao - da je vođstvo 2:0, najopasnije! Može čak i da ti se dogodi da izgubiš! Sjetimo se samo prije dvije sedmice protiv Gračanlija - vodili smo 2:0, pa gubili 2:3...

Treći gol (Mašić) je srećom učinio da odahnemo. 5:0 - TAAA-KO !! :alkohol:
Odgovori