Ma iskreno vodimo 2 0 i svi ce bit prezadovoljni a nismo nista bolje odigrali. Sve sto smo mogli dat dali smo. 3 suta 2 gola.
NK Čelik
-
Luis Nazario da Lima
Re: NK Čelik
Apel brzinski za upravu da se podijele vode navijacima Jedinstva a i Robijasima.
Gasi klub prelosi smo.
A ne znam kako to trebamo odigrat da bi vi pojedinci bili zadovoljniKakhaKaladze je napisao/la: ↑25 tra 2026, 17:46Ma iskreno vodimo 2 0 i svi ce bit prezadovoljni a nismo nista bolje odigrali. Sve sto smo mogli dat dali smo. 3 suta 2 gola.
Dize se prasina
5 golova I jos toliko zicera da promasimo, plus jedno 10 kornera da izvedemo. Opet bi nasli nesto haha.Crkvice88 je napisao/la: ↑25 tra 2026, 18:26A ne znam kako to trebamo odigrat da bi vi pojedinci bili zadovoljniKakhaKaladze je napisao/la: ↑25 tra 2026, 17:46Ma iskreno vodimo 2 0 i svi ce bit prezadovoljni a nismo nista bolje odigrali. Sve sto smo mogli dat dali smo. 3 suta 2 gola.
Al evo 3-0 pa niko nista ne pise, misevi kriticari u rupama, razocarani rezultatom haha
Ne znam ljudi meni je ovo lose. Lijepse smo igrli u Centru.
Previse je ovo golova ne svidja mi se nikako. Hajmo u kanton!
Previse je ovo golova ne svidja mi se nikako. Hajmo u kanton!
Nevalja!!! Ako hocemo Premijer ligu moramo 10 nulaaaaaaaaaaaaa. Bojane odlazi. Masicu pizdo trebo si ih 40 datttt
Lako je nama protiv najlosije ekipe u ligi.
Kad napravimo 10 sansi i ispromasujemo se ne valja, kad zabijamo iz svake sanse ni to ne valja haha.
Gazi Celik u inat kriticarima, oni ti ga puse Dzevadeee
Gazi Celik u inat kriticarima, oni ti ga puse Dzevadeee
-
KakhaKaladze
Moj komentar se odnosio na prvo poluvrijeme i pri tome se vise odnosio na prosle utakmice nego na ovu. Razlika izmedju ove i proslih utakmica je u realizaciji stvorenih prilika. Igra je bila manje vise ista saml sto si sad zabio svoje. Znaci nismo bili prelosi ni prije nego nismo dali golove. To je moja poenta.Crkvice88 je napisao/la: ↑25 tra 2026, 18:26A ne znam kako to trebamo odigrat da bi vi pojedinci bili zadovoljniKakhaKaladze je napisao/la: ↑25 tra 2026, 17:46Ma iskreno vodimo 2 0 i svi ce bit prezadovoljni a nismo nista bolje odigrali. Sve sto smo mogli dat dali smo. 3 suta 2 gola.
- Juzni Front 1988
-
PatrickBateman
Gledaj ti ovo e,pa nakon utakmice i pobjede od 5 0 nad drugoplasiranom ekipom,ni 10 postova nema.
Samo ne pobijedis li u sekundi 50 postova e je.bo ti nas.
Samo ne pobijedis li u sekundi 50 postova e je.bo ti nas.
Rekao sam vam nema prepucavanja i podjebavanja međusobnog svi postovi će biti izbrisani. Svi smo tu radi ljubavi prema Čeliku.
Kao što sam vam najavio igrači svjesni šta utakmica nosi, nema zajebancije idu maksimalno i nema sumnje u pobjedu.
Pripremajte se za Invaziju na Vitez i to je to. Da scene obidju region a ne samo Bosnu. Kao i u Travniku i Tešnju i onda protiv Toška i matematički sve završiti !
Mislim da smo probili onu barijeru nevidljivosti zbog reprezentacije i neke loše energije i da nas ponovo čeka velika podrška sa tribina u idućim kolima.
Treba uživati u ovome.
Kao što sam vam najavio igrači svjesni šta utakmica nosi, nema zajebancije idu maksimalno i nema sumnje u pobjedu.
Pripremajte se za Invaziju na Vitez i to je to. Da scene obidju region a ne samo Bosnu. Kao i u Travniku i Tešnju i onda protiv Toška i matematički sve završiti !
Mislim da smo probili onu barijeru nevidljivosti zbog reprezentacije i neke loše energije i da nas ponovo čeka velika podrška sa tribina u idućim kolima.
Treba uživati u ovome.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA