NK Čelik
Re: NK Čelik
2000 prodatih ulaznica max sve otislo rostiljati ljudi , zene ih natjerale 
Ništa kada se bude rušio stadion prvo semafor pa onda drugo.
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Već godinu dana nov displej stoji u Imtecu, Savez i kupio i sve, ali su prolongirali postavljanje zbog izgradnje nacionalnog stadionaCr7legia je napisao/la: ↑25 tra 2026, 13:43Ništa kada se bude rušio stadion prvo semafor pa onda drugo.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
- Zalayeta22
Ja mjesecima govorim da se pusta neka pjesma nakon gola, evo sad je Maske u formi, nadam se da ces danas ispostovat sa Maske's on fire!
"Klub izrastao iz zeničke željezare, s dvadeset hiljada zaposlenih jedne od najvećih u Europi, i njegovo kultno Bilino polje, sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora"
-
Guest.1945
Odlicna ideja sa pjesmom. Mozda izrezati par sekundi iz himne Ofingera "Celik ale, Celik alee" i onda laudrup kaze Celik Jedinstvo 1:0 strijelac igrac sa brojem 5 Haruuun, mi Vaaardooo

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Guest.1945
Čelik: Šutković, Horić, Šero, Popović, Jamaković, Jenjić, Sivac, Babić, Mašetić, Amoa, Mašić.
-
prisonbreak
Ciji je Babic pa mora igrati nakon groznih partija?
-
RubikovaKocka
Ima li neki link za nas koji ne mozemo na stadion ?
-
RubikovaKocka
Pisam se i na sudiju i ovo sudjenje. Katastrofa
-
KakhaKaladze
Nasa lijeva strana nije ovoliko prostora imala od kantona. Marin i Jamakovic ovo moraju iskoristiti za nesto konkretno.
Mozes li pojasniti?
Ovakva igra i ubije publiku. Ovo Jeidnatvo je karina naspram Bratstva