NK Čelik

Očekivanja protiv Jedinstva?

Anketa traje do: 24 tra 2026, 11:11.

1
20
83%
X
4
17%
2
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 24

laudrup
Site Admin
Kontakt:

Re: NK Čelik

Post Postao/la laudrup »

Redbull je napisao/la: 22 tra 2026, 12:23
laudrup je napisao/la: 22 tra 2026, 11:11 Očekivanja anketa
Koji dusman ce kliknuti na x ili 2
Pa 90% proziva da ćemo izgubiti pa da vidimo :lol:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Mašić ima odličan centaršut i izvođenje prekida i ne treba da igra glavom.
Ako se ne varam zadnja dva gola na gostovanjima smo dali upravo nakon njegovih ubačaja iz prekida i to u Olovu i Banovićima a prije toga je dao gol glavom a izmedju toga hetrik.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Jedina mana u Masicevoj igri je to sto se tesko snalazi kad protivnik igra bunker, a sa druge strane najkomforniji je kad se spusti nize i kombinira sa ostalima. To se najbolje vidjelo u nedjelju, vrhunski je uposlio Babica kad je ovaj izasao 1v1 sa golmanom, ali zato u drugom poluvremenu nismo imali pretjerane koristi od Masica. Za onakve situacije treba u spicu neko poput Poturalica, on je visok toliko da bi od Sivca uspio pokupit centarsut.
Srce, čast i ponos!
zastava

Post Postao/la zastava »

Kad protivnik igra bunker, nema koristi od jednog napadaca da je on peter crouch. Tada treba da se napuni kazneni, da udje sijamija na peterac, da se bekovi spuste i da ako treba i stoper ide u kazneni, a da ovi veznjaci i sero cekaju odbijene lopte i sprijecavaju kontre. Ja se ne sjecam da smo ikako talav pritisak napravili ove polusezone.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Da mi nije neko slucajno komentar obriso ja ga ne vidim ili nemoguce da nisam poslo kad sam vidio da je proso 😂😂Hajd nema veze
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

zastava je napisao/la: 22 tra 2026, 15:35 Kad protivnik igra bunker, nema koristi od jednog napadaca da je on peter crouch. Tada treba da se napuni kazneni, da udje sijamija na peterac, da se bekovi spuste i da ako treba i stoper ide u kazneni, a da ovi veznjaci i sero cekaju odbijene lopte i sprijecavaju kontre. Ja se ne sjecam da smo ikako talav pritisak napravili ove polusezone.
Ma ja imam osjecaj da mi igramo jos amaterski fudbal. Uvjek kontam da fali ljudi da stignemo i osnovno ispostovati i odraditi.
Nemam pojma kakva je situacija ali tako mi djeluje.
Ovu smo sezonu dobili vecinu utakmica na odbranu sto valjda trenerskom tandemu treba zahvaliti a i realno mi samo stvaramo odbrambene igrace zadnjih godina tako da moze se reci da gajimo odbrambeni fudbal.
Napad ,veza ,krila ,prebacivanje lopte sa jedne na drugu stranu,ubacivanje sa krila i bekova postoji i to je neka od opcija i napadu ali dosta amaterski,akcije kroz sredinu ne postoji ili ja bar tako vidim . Niti da se radi na tome . Takav je moj osjecaj al opet mozda treniraju momci i na tome ko ce ga znati
Odgovori