NK Čelik

Redbull
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

Kljucna je utakmica protiv Jedinstva, to moramo dobiti kako znamo i umijemo. Ako dobijemo, to je to, ukoliko izgubimo past ce ekipa totalno i onda ga jebaji.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Ovo danas je rahat poraz, bez ikakve tegobe, u pravo vrijeme, da se malo ekipa i struka resetuju.

Pobjeda protiv Jedinstva donosi sigurnu promociju u PL, nema šta jedna od onih gdje se prvenstvo lomi. Ne sumnjam u raju, onih 3000 sociosa, očekujem najbolje izdanje ekipe na proljeće, vrijeme je :grljenje:
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 19 tra 2026, 23:54
Jas63Ko je napisao/la: 19 tra 2026, 21:55
Zenicaokamog je napisao/la: 19 tra 2026, 18:45 Prvi poraz u sezoni, evidentno je da se nesto desava sa ekipom u ova zadnja 2 kola.

Greske katastrofalne. Sad moramo dobiti Jedinstvo, nemamo vise pravo na zaebanciju. Sad se uvlaci polako i nervoza, ali sta je tu je...
Nadam se da ce se dozvati i da nam nece doci glave ova nonsalantnost vec 2 kola.
Pad forme, a i morala!

U 17 kola primili smo svega 10 golova, a u zadnja dva - ČAK šest!

Regoje - "NOGA" !! Ovo je do njega.

Preostali protivnici do kraja prvenstva su nam "namirisali krv"; ima da navale da se nam je naloču!

Do kraja: Jedinstvo, TOŠK, Radnik H. i Igman - kući; Vitez. Tuzla City i GOŠK na strani. Ako budu igrali kao ove zadnje dvije, nema od Prvog mjesta na Tabeli - ništa. Ništa - pobjede, možda dvije neriješeno, ostalo - porazi.
Evo svi procitajte od ovog lika post, namjerno ga repostam....cemu ovo sve, lik docekao prvi poraz i evo ga, da znate ne idemo u PL, rekao nam je sve 🙄 ccc
Ma vidis da mu Chatgpt sastavlja,zanemari ga samo
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Zamorano je napisao/la: 20 tra 2026, 00:04 Ma kad smo gurali i podrsku davali svakakvim anti igracima tipa Puce,Dzankovic,Martinovic i mnogi drugi mozemo izgurat i ovih sedam utakmica pa vidjet sta i kako. Bez obzira na sve promocija je sve bliza,jos samo po mojoj procjeni nekih 11 bodova trebamo osvojiti i 6 godina truda,rada,odricanja,zalaganja,podrske ,crnog ispod noktiju konacno ce se isplatiti ulaskom u PL!
Hajmo se zbiti i oko sebe sve razbiti!!!
A Zaimoviću se baš spominjao i Puce i Džanković ,kad god je izašao iz svog "brloga "na nos mu je izašlo ..
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Znali se kakva je povreda kod Serexa
Izgleda da je njegov izlazak poremetio dosta danas.
Imam osjecaj da je ostao da bi im presudio danas.
Vidio sam par dobrih pasova kod Brune ali brate u napadu opasan ko leptir. Al et sto neko napisa malo je bolje ali jos uvjek lose jer mora zabijat i on i Delic a bgm i Amoah mada on kao pejmeker odlican i nemoze mu se prigovoriti nista.
Ja bih odmorio malo Horu ili neku od narednih. Mislim da nesto nesto nema sa njim dvije zadnje utakmice ili mi se cini.
Nesto fali ili Def centralni ili ovaj stoperski par . Al opet nemogu da provalim zasto grjesimo već drugu utakmicu
Fali nam ta odbrana koja je dosad bila neprikosnovena . Gubimo se,grjesimo to je jedina promjena . U napadu i sredini manje vise isto. Cekamo da neko proradi osim Masica i donekle Serexa mada i Sijamija je nanizao par pogodaka ali mi je nekako spor igrac .
Jas63Ko

Post Postao/la Jas63Ko »

R0B1J4SH je napisao/la: 20 tra 2026, 00:11
Luis Nazario da Lima je napisao/la: 19 tra 2026, 23:54
Jas63Ko je napisao/la: 19 tra 2026, 21:55

Pad forme, a i morala!

U 17 kola primili smo svega 10 golova, a u zadnja dva - ČAK šest!

Regoje - "NOGA" !! Ovo je do njega.

Preostali protivnici do kraja prvenstva su nam "namirisali krv"; ima da navale da se nam je naloču!

Do kraja: Jedinstvo, TOŠK, Radnik H. i Igman - kući; Vitez. Tuzla City i GOŠK na strani. Ako budu igrali kao ove zadnje dvije, nema od Prvog mjesta na Tabeli - ništa. Ništa - pobjede, možda dvije neriješeno, ostalo - porazi.
Evo svi procitajte od ovog lika post, namjerno ga repostam....cemu ovo sve, lik docekao prvi poraz i evo ga, da znate ne idemo u PL, rekao nam je sve 🙄 ccc
Ma vidis da mu Chatgpt sastavlja,zanemari ga samo
C! Za tvoju info, pogledao sam u rasporede mečeva po odigranim kolima i koja će se još odigrati na stranici SportSport. Odatle sam izvukao podatke koje sam naveo, a ne od CHATgpt!

Dva gola smo primili poslije jedina dva kornera Stupačanice koje je izvela u cijelom meču! I to na isti način, s iste strane korner-zastavice i ubačaja jednog te istog igrača (broj 22 na dresu)!
Odgovori