NK Čelik

zastava

Re: NK Čelik

Post Postao/la zastava »

strucnjak9 je napisao/la: 19 tra 2026, 20:48 Zasluzen poraz. Vjerovatno smo ga i u nekim prijasnjim utakmicama zasluzili, ali smo se nekom srecom provlacili… sada sreca nije bila na nasoj strani.

I Bojan i uprava trebaju stati pred ogledalo i priznati da mi nemamo nikakve igre, nikakvog sistema i plana. Sve se svodi na duge lopte, na bunarenje… vecinu golova mislim da smo iz prekida dali i to dovoljno govori. Naravno da nije posteno i realno da se sada mijenja trener, ali ovo nazalost ne vodi nigdje. Sreca nasa pa druge ekipe nemaju ambicije da udju u PL, da su Sloboda i Stupcanica na nivou i da imaju ambicije, do zadnjeg kola bi bilo neizvjesno
Vjerovao ili ne, ali ovo bas vodi negdje, i to u premijer ligu sto nam je i bio cilj.

Cuj sreca sto su drugi losi, pa mi ispadamo dobri. Pa nije li to srz sporta, da drugi budu losiji, a mi bolji. Ljudi nasli recept, igrace, ekipu i imaju plan za plasman u pl, vrlo jasna nauka.

Mene danas niko nije dojmio kod stupcanice, a igraci su im pohvaljeni ovdje kao da je sve mesi do mesija. Tvrda utakmica, mi bili bolji, oni zabijali i to je to. Cak i zaim rece na kraju da im se vratilo zbog nekih ranijih utakmica i pohvalio je celik, al eto nasi forumasi znaju da ovo nista ne valja i ne vodi nicemu kad imas 7 bodova prednosti, 7 utakmica do kraja, od kojih 4 igrac kuci, a gostovanja su u vitezu i tuzla citiju. Katastrofa.
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

A šta padate u očaj, poslije prvog poraza nakon godinu dana.Jednom se i to moralo desiti, bolje i sada nego da je bilo kod kuće, onda bi se desio i ovaj i to bi bilo ludilo ovdje na forumu.Idemo iduće sedmice pobjedit Jedinstvo!
slika
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Ma ljudi mi bježimo drugoplasiranom 7 bodova a sljedeću bas protiv njih kući igramo,u slučaju pobjede opet 10 bodova.
Razumijem da je u bod dva i mene bi prpa uhvatila,idalje je lagano imamo bas dobru prednost,jer ne vidim ni jednu drugu ekipu da želi to prvo mjesto,tj nit zele nit mogu.
A bas me zanima prijelazni rok za Premijer ligu,vjerovatno ce bit najinteresantniji u historiji kluba.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Hajmo ko smije ko ce vise karti kupiti zapada i poderati iste da se klub sto vise pogura?!

Da vas vidim vagine!!!

@RoB u subotu sam na tekmi u Zenici,ne dodjes li u zakazano vrijeme Redbulom cu te izdevetat :mrgreen:
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Zamorano je napisao/la: 19 tra 2026, 22:37 Hajmo ko smije ko ce vise karti kupiti zapada i poderati iste da se klub sto vise pogura?!

Da vas vidim vagine!!!

@RoB u subotu sam na tekmi u Zenici,ne dodjes li u zakazano vrijeme Redbulom cu te izdevetat :mrgreen:
Ooooo drug Zamorano, abd vidimo se na staroj lokaciji, @Redbull leti, leti, letiiii i možda sleti do nas :D
slika
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

R0b je napisao/la: 19 tra 2026, 22:41
Zamorano je napisao/la: 19 tra 2026, 22:37 Hajmo ko smije ko ce vise karti kupiti zapada i poderati iste da se klub sto vise pogura?!

Da vas vidim vagine!!!

Ooooo drug Zamorano, abd vidimo se na staroj lokaciji, @Redbull leti, leti, letiiii i možda sleti do nas :D
Redbul ce protiv Igmana sletiti, na proslavi :mrgreen:
Zamorano
12. igrač

Da vas vidim vagine!!!

Oki jaruga...pricat cemo o fudbalu,muzici i Vardinoj guzici :lol:
@Redbul ne sleti li ima da bude banovan :D
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Vec sam jednom napisao pa cu i ponoviti. Nama je za PL apsolutno irelevantno da li u ovoj ligi nabijamo protivnike ili jedva pobjeđujemo. Cak mislim da bi ovo prvo izazvalo kontraefekat tako sto bi stvorilo dojam da vecina igraca iz ove ekipe moze igrati PL. A realnost je sasvim drugacija

Eto dominirali smo u DLC pa sta nam je ta dominacija donijela u Prvoj ligi? Te prve sezone je nakon par utakmica bilo jasno da ekipa iz DLC nije kalibar za Prvu ligu.
Srce, čast i ponos!
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Da vas vidim vagine!!!

Nemoj brate dragi derati karte, podijeli djeci, momcima za koje znas da će doci sigurno na utakmicu. Uvijek imaš takvih po mahali.

Sad nam je potrebnija sto veća podrska sa tribina da nosi ekipu do tri boda nego tipa 5000 KM više zarade od ulaznica.
Svakako ulazak vrijedi automatski 1 000 000 KM :mrgreen:

Da me pogrešno ne razumiješ ili ne shvatiš dobro je i jedno i drugo sto više ali podrška, ona sirova, onaj huk sa Bilinog nam trenutno više znaci.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Zamorano je napisao/la: 19 tra 2026, 22:45

Da vas vidim vagine!!!

Oki jaruga...pricat cemo o fudbalu,muzici i Vardinoj guzici :lol:
@Redbul ne sleti li ima da bude banovan :D
:lol: :lol: :lol:

slika
slika
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Te prve godine, cini mi se da smo bas lutali sa pojacanjima. Jedino smo Horu pogodili i jel tad Tabakovic dosao ili kasnije... Uh kad se sjetim Piljuga, Hrelje, Sarica, Mehica... daleko im crna kuca. A najavljivali se kao neki igraci za velike rezultate...
Samo se nadam da se takva godina sa pojacanjima nece ponoviti u PLu.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Jas63Ko je napisao/la: 19 tra 2026, 21:55
Zenicaokamog je napisao/la: 19 tra 2026, 18:45 Prvi poraz u sezoni, evidentno je da se nesto desava sa ekipom u ova zadnja 2 kola.

Greske katastrofalne. Sad moramo dobiti Jedinstvo, nemamo vise pravo na zaebanciju. Sad se uvlaci polako i nervoza, ali sta je tu je...
Nadam se da ce se dozvati i da nam nece doci glave ova nonsalantnost vec 2 kola.
Pad forme, a i morala!

U 17 kola primili smo svega 10 golova, a u zadnja dva - ČAK šest!

Regoje - "NOGA" !! Ovo je do njega.

Preostali protivnici do kraja prvenstva su nam "namirisali krv"; ima da navale da se nam je naloču!

Do kraja: Jedinstvo, TOŠK, Radnik H. i Igman - kući; Vitez. Tuzla City i GOŠK na strani. Ako budu igrali kao ove zadnje dvije, nema od Prvog mjesta na Tabeli - ništa. Ništa - pobjede, možda dvije neriješeno, ostalo - porazi.
Evo svi procitajte od ovog lika post, namjerno ga repostam....cemu ovo sve, lik docekao prvi poraz i evo ga, da znate ne idemo u PL, rekao nam je sve 🙄 ccc
FliX

Post Postao/la FliX »

Ode niz... :rock: :rock: :rock:
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Danas zasluzen poraz, prvo poluvrijeme smo trebali otici na 2 gola razlike, nije se desilo, ostaje žal ali poraz koji nista ne znaci....cak sto neki kazu, u pravo vrijeme.

Ko je detaljno pratio zadnjih nekoliko sezona, kraj sezone smo docekivali uvijek sa kartonima, povredama, raskidima ugovora i da nam na klupi bude 3 igraca.
Mislim da Regoje to sprjecava sa ovim rotacijama (koje nas nerviraju), ali ce nam na kraju donijeti siroki roster za kraj sezone.

Ne bih se slozio da se samo nabija duge lopte, imamo mi akcija, ali sta mene najvise nervira, zadnji pas i to od bekova (Sivac pogotovo), sve odradi top i zadnji pas ili nisko blizu i daleko preko....a realno to se moze izvjezbati na treninzima do besvjesti.

Nista, zab ovu tekmu, izvuci pouke i pobjediti Jedinstvo.
Zamorano
12. igrač

Ma kad smo gurali i podrsku davali svakakvim anti igracima tipa Puce,Dzankovic,Martinovic i mnogi drugi mozemo izgurat i ovih sedam utakmica pa vidjet sta i kako. Bez obzira na sve promocija je sve bliza,jos samo po mojoj procjeni nekih 11 bodova trebamo osvojiti i 6 godina truda,rada,odricanja,zalaganja,podrske ,crnog ispod noktiju konacno ce se isplatiti ulaskom u PL!
Hajmo se zbiti i oko sebe sve razbiti!!!
Odgovori