Vjerovao ili ne, ali ovo bas vodi negdje, i to u premijer ligu sto nam je i bio cilj.strucnjak9 je napisao/la: ↑19 tra 2026, 20:48 Zasluzen poraz. Vjerovatno smo ga i u nekim prijasnjim utakmicama zasluzili, ali smo se nekom srecom provlacili… sada sreca nije bila na nasoj strani.
I Bojan i uprava trebaju stati pred ogledalo i priznati da mi nemamo nikakve igre, nikakvog sistema i plana. Sve se svodi na duge lopte, na bunarenje… vecinu golova mislim da smo iz prekida dali i to dovoljno govori. Naravno da nije posteno i realno da se sada mijenja trener, ali ovo nazalost ne vodi nigdje. Sreca nasa pa druge ekipe nemaju ambicije da udju u PL, da su Sloboda i Stupcanica na nivou i da imaju ambicije, do zadnjeg kola bi bilo neizvjesno
Cuj sreca sto su drugi losi, pa mi ispadamo dobri. Pa nije li to srz sporta, da drugi budu losiji, a mi bolji. Ljudi nasli recept, igrace, ekipu i imaju plan za plasman u pl, vrlo jasna nauka.
Mene danas niko nije dojmio kod stupcanice, a igraci su im pohvaljeni ovdje kao da je sve mesi do mesija. Tvrda utakmica, mi bili bolji, oni zabijali i to je to. Cak i zaim rece na kraju da im se vratilo zbog nekih ranijih utakmica i pohvalio je celik, al eto nasi forumasi znaju da ovo nista ne valja i ne vodi nicemu kad imas 7 bodova prednosti, 7 utakmica do kraja, od kojih 4 igrac kuci, a gostovanja su u vitezu i tuzla citiju. Katastrofa.