NK Čelik
-
PatrickBateman
Re: NK Čelik
Prvo poluvrijeme dobro, drugo jalova inicijativa. I nadam se da je ovo kraj forisranja Emana Babica, sve je ok nista licno protiv momka abd da Rodri postane ali ovo trenutno nije dovoljno.
Srce, čast i ponos!
Poraz se desio, šteta Jedinstvo kući idalje imamo ok prednost i Vitez tamo, ako se dobiju te dvije utakmice neće se ni pričati o ovom porazu, polako. Trebalo je Mašetića nekako ukombinovati i to je to
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Utakmica nije bila loša,da je Jenjić ono pogodio,druga bi priča bila ili babić,ali jbg morao se desit poraz bolje I od njih nego od bratstva pa da bude da je namješteno
Dobit jedinstvo kako znamo za koliko toliko Miran finiš.
Imal danas da se nekom ne sviđa dres ili da misli da je namješteno?
Dobit jedinstvo kako znamo za koliko toliko Miran finiš.
Imal danas da se nekom ne sviđa dres ili da misli da je namješteno?
c'mon likČe
-
Guest.1945
Ma pobjedimo Jedinstvo ovo ce se zaboraviti.Dobru analizu napraviti i valjda je vidio više ko može da mu igra.
Jenjic je utrpan Regoji,zašto ga forsira on zna najbolje dalje necu nista reci.
Jenjic je utrpan Regoji,zašto ga forsira on zna najbolje dalje necu nista reci.
Ali interesantno je da kad god odemo na Danac ne dobijemo utakmicu? Ili izgubimo ili nerješeno završimo
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
- Allgunsblazing
Opstanak matematicki osiguran. Top.
Ko je bio na utakmici vidio je da su se naši igrači trudili, zalagali, imali posjed lopte, par šansi koje nismo iskoristili, protivnik je to kaznio, jbg. Sudija nije bio na nasoj strani, jbg u nekim utakmicama su bili. Jonjic kakav god , bio je bolji nego u prošlim utakmicama, malo se oslobodio konačno. Gledao sam sve utakmoce, ovo je jedna od boljih Ćelikovih. Kako god nama bilo, igračima je teže.
Poslije utakmice sa Gračanicom i onog psovanja i zviždanje našim igračima sa zapada još više sam zavolio Čelik i rekao sam da nikad necu biti takav.
Podrška igračima, trenerima i upravi.
Poslije utakmice sa Gračanicom i onog psovanja i zviždanje našim igračima sa zapada još više sam zavolio Čelik i rekao sam da nikad necu biti takav.
Podrška igračima, trenerima i upravi.
Hvala bogu prekide se i niz nepobjedivosti konacno!
Da mi neki papci ne pisu niste zadovoljni a nije se izgubilo toliko vremena! Poraz realan i sasvim zasluzen!
Idemo dalje sta je tu je! Necu nista previse o igracima samo cu reci bio sam u pravu sve do sad sto sam i pisao!
Pogledaj Varde kod treceg gola
Celikova akademija je izbacila do sad dva dobra igraca Telalovica i Hodzica njima svaka cast,a ovi Babici Palackici,Smajlovici,Durmisi,Ahmetspahici,Varde i ostali to mozes komtontno sa aslame popisat!!!
Sad i protiv Jedinstva da osvojis bod opet ce razlika biti 7 bodova od drugog
Tako da ne stvarate pritisak igracima da moraju pobjediti
I lijepo da se pise u nastavku i bez toksicnosti molim lijepo 
Da mi neki papci ne pisu niste zadovoljni a nije se izgubilo toliko vremena! Poraz realan i sasvim zasluzen!
Idemo dalje sta je tu je! Necu nista previse o igracima samo cu reci bio sam u pravu sve do sad sto sam i pisao!
Pogledaj Varde kod treceg gola
Celikova akademija je izbacila do sad dva dobra igraca Telalovica i Hodzica njima svaka cast,a ovi Babici Palackici,Smajlovici,Durmisi,Ahmetspahici,Varde i ostali to mozes komtontno sa aslame popisat!!!
Sad i protiv Jedinstva da osvojis bod opet ce razlika biti 7 bodova od drugog
-
strucnjak9
Zasluzen poraz. Vjerovatno smo ga i u nekim prijasnjim utakmicama zasluzili, ali smo se nekom srecom provlacili… sada sreca nije bila na nasoj strani.
I Bojan i uprava trebaju stati pred ogledalo i priznati da mi nemamo nikakve igre, nikakvog sistema i plana. Sve se svodi na duge lopte, na bunarenje… vecinu golova mislim da smo iz prekida dali i to dovoljno govori. Naravno da nije posteno i realno da se sada mijenja trener, ali ovo nazalost ne vodi nigdje. Sreca nasa pa druge ekipe nemaju ambicije da udju u PL, da su Sloboda i Stupcanica na nivou i da imaju ambicije, do zadnjeg kola bi bilo neizvjesno
I Bojan i uprava trebaju stati pred ogledalo i priznati da mi nemamo nikakve igre, nikakvog sistema i plana. Sve se svodi na duge lopte, na bunarenje… vecinu golova mislim da smo iz prekida dali i to dovoljno govori. Naravno da nije posteno i realno da se sada mijenja trener, ali ovo nazalost ne vodi nigdje. Sreca nasa pa druge ekipe nemaju ambicije da udju u PL, da su Sloboda i Stupcanica na nivou i da imaju ambicije, do zadnjeg kola bi bilo neizvjesno
-
PatrickBateman
Tacno bi najbolje bilo da iz uprave kazu da odustajemo od PL mislim da bi u tom slucaju atmosfera do kraja bila pozitivnija nego sto je trenutno
Srce, čast i ponos!
Necu previše o današnjoj utakmici jer ovim našim igračima ne treba stvarati pritisak sada samo cu ukratko, možda smo i taktički nadmudreni od Zaima i Stupčanice, jako naivno i jeftino 3 gola. Tj prepustio nam je teren i igru i čekao naše greške i dočekao. Horić, Hodžić se pogubili zadnje vrijeme ili nemaju dovoljnu podršku saigrača u defanzivi. Neka analiziraju.
Da dodam još nešto, malo mi je nestvarno da izlaziš na drugo poluvrijeme, GUBIŠ i za 45 minuta ne odigraš jednu akciju niti opasan napad.
Opet situacija je komforna još uvijek ali sada više nema prava na kiks. Ovo je prva meč lopta! Šta ćeš bolje, igraš kuci na Bilinom polju i SAM ODLUCUJES o svojoj sudbini.
Nadam se da su igrači dobili šamar otrežnjenja danas i da će pojesti Jedinstvo koje je tu gdje jeste a ne u 3 ligi upravo zahvaljujući Čeliku.
Ono što je bitno da zenička publika prepozna momentum i podrži ekipu u kljucnoj utakmici sezone jer ovdje ako pobjedimo kraj je! Hajde da svi zajednički odradimo dobro ovu utakmicu. Zapad odavno ne učestvuje u pritisku i podršci nego je to više sjedenje i gledanje kao u pozorištu. Dok smo se borili da dodjemo do PRVE POZOCIJE gorilo je sa svih strana i dobijalo se.
Idemo Čelik i svi navijači, mnogo, mnogo je svega uloženo da bi se prokockalo. Nadam se da će Zenica prepoznati momentum i biti 12 igrač nakon dužeg vremena.
Nismo od Klisa igrali bitniju utakmicu. Pobjeda znaci Premijer liga. Mislim da je bilo kome od nas ponudjen ovakav rasplet na početku sezone da bi svako prihvatio.
Kao sto sam pisao utakmica Stupčanica, 50-50 pa može otici na bilo koju stranu uz neke faktore poput sreće, greške, motiva, tako ću napisati Čelik : Jedinstvo 70-30. Sve ove pobjede sto su kuci ostvarili su nekako ni sami ne znaju kako a u gostima samo jednu odigrali protiv Tuzle i izgubili. Nisu navikli na tepih nego na gudure i treba ih presingom i brzinom dobiti. Naravno uzeti u obzir da će oni kao i Travnik, Bratstvo doći tu da život i kosti i sve ostave bez obzira na posljedice i rangirati sebi ovu utakmicu kao utakmicu decenije ali sada su i naši igrači svjesni da nema više zajebancije.
Svi na Bilino polje, 12 igrač potrebniji nego ikad i istinski pritisak i podrska sa tribina!
Da dodam još nešto, malo mi je nestvarno da izlaziš na drugo poluvrijeme, GUBIŠ i za 45 minuta ne odigraš jednu akciju niti opasan napad.
Opet situacija je komforna još uvijek ali sada više nema prava na kiks. Ovo je prva meč lopta! Šta ćeš bolje, igraš kuci na Bilinom polju i SAM ODLUCUJES o svojoj sudbini.
Nadam se da su igrači dobili šamar otrežnjenja danas i da će pojesti Jedinstvo koje je tu gdje jeste a ne u 3 ligi upravo zahvaljujući Čeliku.
Ono što je bitno da zenička publika prepozna momentum i podrži ekipu u kljucnoj utakmici sezone jer ovdje ako pobjedimo kraj je! Hajde da svi zajednički odradimo dobro ovu utakmicu. Zapad odavno ne učestvuje u pritisku i podršci nego je to više sjedenje i gledanje kao u pozorištu. Dok smo se borili da dodjemo do PRVE POZOCIJE gorilo je sa svih strana i dobijalo se.
Idemo Čelik i svi navijači, mnogo, mnogo je svega uloženo da bi se prokockalo. Nadam se da će Zenica prepoznati momentum i biti 12 igrač nakon dužeg vremena.
Nismo od Klisa igrali bitniju utakmicu. Pobjeda znaci Premijer liga. Mislim da je bilo kome od nas ponudjen ovakav rasplet na početku sezone da bi svako prihvatio.
Kao sto sam pisao utakmica Stupčanica, 50-50 pa može otici na bilo koju stranu uz neke faktore poput sreće, greške, motiva, tako ću napisati Čelik : Jedinstvo 70-30. Sve ove pobjede sto su kuci ostvarili su nekako ni sami ne znaju kako a u gostima samo jednu odigrali protiv Tuzle i izgubili. Nisu navikli na tepih nego na gudure i treba ih presingom i brzinom dobiti. Naravno uzeti u obzir da će oni kao i Travnik, Bratstvo doći tu da život i kosti i sve ostave bez obzira na posljedice i rangirati sebi ovu utakmicu kao utakmicu decenije ali sada su i naši igrači svjesni da nema više zajebancije.
Svi na Bilino polje, 12 igrač potrebniji nego ikad i istinski pritisak i podrska sa tribina!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA