19. kolo: NK Stupčanica - NK Čelik

Iz kola u kolo WWIN Prve lige Federacije BIH

Idete li u Olovo?

Anketa je završila: 19 tra 2026, 12:40.

Da
4
44%
Ne, utakmicu gledam ispred TV ekrana
5
56%

Ukupno glasova: 9

phillies
12. igrač

Re: 19. kolo: NK Stupčanica - NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Ma on misli da smo mi u Federalnoj ligi trebali imati na platnom spisku tim igraca koji su sposobni Čelik ostaviti u Premijer Ligi. Znaci da jednu godinu vise trosimo na plate onoliko koliko cemo trositi u Premijer Ligi, sto je suludo. Prvo igraci premijerligaskog kalibra nece doci u nizi rang, ili hoce ako ga pretplatis (jos gora opcija). Drugo, eto uradis tako i "izdominiras" 1LF, i kad trebas uci u PL, igraci odu negdje drugo jer su s tobom imali ugovor na godinu dana. Jel to znaci da trebamo potpisati visegodisnje ugovore PL igraca dok smo u 1LF? Koji klub jos tako radi?

A zbog cega? Da bi bili uigrani jer su jednu godinu proveli zajedno? Da bi bili sigurni da cemo izboriti opstanak? Nikakva to nije sigurnost ni osiguranje. Ovo sto je Uprava uradila ove godine sa ekonomskog stanovista je top. Nisu bacene velike pare na pojacanja, a dovedeni igraci su taman kvalitetni da nam mogu, uz postojeci kadar, osigurati plasman u Premijer Ligu. Dobro imamo mi zamjerki na igre Jenjica i Sijamije, a zamisli da si nekog igraca platio tri puta vise nego njih a njegov ucinak isti ili malo bolji...pa cak i da je mnogo bolji, ti u jednoj utakmici mozes maksimalno dobiti tri boda, i to je to :D A nama je svejedno da li cemo u 22 ili 24 kolu obezbjediti ulazak u PL.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Ma kakva uigranost, to su nijanse. Postoji kvalitet i nekvalitet. Imaš 5 sedmica priprema za PL, imaš nekih 10ak igrača iz trenutnog rostera koji će ostati. Samo dovedi 12, 13 kvalitetnih na vrijeme, kroz pripreme i uvodnih par kola će se posložiti sve.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Ko nama garantuje da ćemo mi u pl kad mi hoćemo
Kažemo naprimjer nećemo ove sledece ćemo
I onda sloboda gosk itd...hoce i oni uci sta onda
Drugo vjerujte da možeš u ovoj ligi davati kakve hoces plate igraci neće u našu ligu
To je za njih poniženje
Čak mladi igrači iz pl neće na posudbe u naši ligu a da ne kažem iskusniji
Sto se tice tima klub je odradio pametnu stvar nije gomilao igrace i pretplacivao a opet dominiramo imamo 10 bodova prednosti
Sto se tice PL mi kako god da bude moramo dovesti desetak novih igrača i ovi iz sadašnjeg tima 6-7 vidim da bi mogli bar klupa biti u pl
Samo dvije tri stvari me strah oko PL
Prvo ako bude ovo da moramo se seliti sa BP i igrati npr.u kampu repke tu automatski gubimo stotine hiljada od karata koliko je gore eto 2 hiljade i nesto kapacitet a ovamo bar u derbyima imao bi na BP desetak hiljada sigurno
Drugo oko kazni za pirotehniku u PL stotine hiljada klubovi kazni zbog toga plaćaju a mi kako ih koristimo sad i nas ce derati
I treća stvar oko suđenja gore je bas loše u PL
Ali bilo kako bilo mi akobogda da uđemo pa sta bude nek bude
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Kamberovića polje, reflektori od saveza i montažna tribina preko puta glavne tribine od 1000 mjesta za robijaše. Kapacitet 5000. Ulaganje u travnjak da je u dobrom stanju i svi treninzi u trening centru.

Gdje god se gradi od Balkana do svijeta prvo se pripremi alternativa.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Ni u ludilu pristat na to!
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

PonosniSmogovci je napisao/la: 18 tra 2026, 14:31 Ni u ludilu pristat na to!
Ni metra se ne pomjerat sa Bilinog. Jednom kad bi "privremeno" prešli na kembridž, ostali bi tamo zauvijek. Barabe koje se motaju oko čelikovog bilinog neka odyebu :dupe:
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Avenija je napisao/la: 18 tra 2026, 13:39 Kamberovića polje, reflektori od saveza i montažna tribina preko puta glavne tribine od 1000 mjesta za robijaše. Kapacitet 5000. Ulaganje u travnjak da je u dobrom stanju i svi treninzi u trening centru.

Gdje god se gradi od Balkana do svijeta prvo se pripremi alternativa.

Raditi Kamberovića polje kada se uradi nacionalni stadion, nit pod razno se seliti sa Bilinog.
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Stupčanica savladala Čelik rezultatom 3:1.

Lock
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Zaključano