NK Čelik

Ko treba na gol protiv Stupčanice?

Anketa traje do: 15 tra 2026, 10:28.

Durmo
4
14%
Šutković
25
86%

Ukupno glasova: 29

Almir2018

Re: NK Čelik

Post Postao/la Almir2018 »

Ljudi nek ide gdje ko hoće njegovo pravo
Ja sam protiv Sarajeva bio na zapadu protiv Travnika na istoku
Lično nekako moj utisak je da mi je ljepše na zapadu nekako i zbog prodaje hrane i svega
Ne volim ni ja te psovke na zapadu idu mi na živce neki od prve sekunde krenu psovati našim igračima i to su uvijek isti likovi
Očito da kući me smiju pa tu liječe svoje frustracije
A da to možeš suzbiti teško da možeš vjeruj
A neko voli jug ja nisam u tom nekom fazonu i nisam bio nikad na jugu ko moze ispratit navijanje na jugu treba tamo ići ko ne moze kao ja ima istok i zapad i tjt
Na gostovanjima budem nekada kao u Bihaću sa robijasima a nekada odem na drugu tribinu
Nisam ja kao @laudrup da skačem čitavu utakmicu kao u Banovićima on 🤣🤣🤣
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Na utakmicama se uvijek psovalo i psovati ce se. Problema bilo i biti ce s vremena na vrijeme. Ja ne znam sta vi ocekujete. Sad jedan pojedinac napravio problem i zapad kompletan los. A taj isti lik bio i na jugu protiv Sarajeva i samo Bog zna kako se nije desio veci incident, cak je i tad se nasao pored terena na istoku u toku utakmice i htio "nesto" ..
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

RubikovaKocka je napisao/la: 13 tra 2026, 19:43 Na utakmicama se uvijek psovalo i psovati ce se. Problema bilo i biti ce s vremena na vrijeme. Ja ne znam sta vi ocekujete. Sad jedan pojedinac napravio problem i zapad kompletan los. A taj isti lik bio i na jugu protiv Sarajeva i samo Bog zna kako se nije desio veci incident, cak je i tad se nasao pored terena na istoku u toku utakmice i htio "nesto" ..
Hocemo da se ne psuje momcima koji nemaju poraz godinu dana, dok vode 2 0. Wow kakvi smo mi degeni sto to trazimo ili ocekujemo.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

RubikovaKocka je napisao/la: 13 tra 2026, 19:43 Na utakmicama se uvijek psovalo i psovati ce se. Problema bilo i biti ce s vremena na vrijeme. Ja ne znam sta vi ocekujete. Sad jedan pojedinac napravio problem i zapad kompletan los. A taj isti lik bio i na jugu protiv Sarajeva i samo Bog zna kako se nije desio veci incident, cak je i tad se nasao pored terena na istoku u toku utakmice i htio "nesto" ..
Nije problem uvijek se psovalo jbg
Ali je problem sto od prve sekunde neki psuju igracima treneru itd..
Znaci igra se prva druga minuta oni psuju a to sve radi toga sto ne smiju zeni kući
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ja samo ne znam kako nije mrsko ljudima psovat ,ok opsovat tiho nesto ili nekad i ja opsujem ali ono urlikanje i psovanja non stop ne razumijem jer tu se covjek umori i plus utice na zdravlje ode tlak u pm .
To ne razumijem i ne razumijem ove sto psuju po drustvenim mrezama i to su mi retardirani likovi psovat se i svadjat a neko od tebe hiljade kilometara a obicno sa druge strane ili fejk obicni ljudi ili botovi neki .
Sabani_Nonda

Post Postao/la Sabani_Nonda »

Zna li neko koliki nam jw budžet. Čitam Zeljo imao budžet 12.7 miliona km, preko milion u plusu. Nestvarna mi cifra.
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Vaša AE Sigurnost.... :mrgreen:

slika
slika
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

R0b je napisao/la: 13 tra 2026, 21:04 Vaša AE Sigurnost.... :mrgreen:

slika
:lol: :lol: :lol:
Treba napisat rutonjskim jezikom jer rutonje razumiju samo rutonjski jezik :mrgreen: Na rutonjskom to treba napisati
Rutonje jebemo vas u usta ako budete jebavali u usta :lol:
Odgovori