FK Željezničar
Re: FK Željezničar
A ko garantuje da četvrti ide u Europu. Svaka prica o Europi je utopija zešća. Pa i mi igramo sa istim ekipama sa kojima i crveni igraju....
Tek sad dolazi na naplatu svaka sudijska greška ali i Derviši koji zna da će letiti iz seniora i zadnja 2 kola jesenjeg dijela rezervne sastave na Grbavici izvodi i djeca mu igraju kao da je kraj prvenstva..
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
Evropa nije farz. Nemamo mi ništa plaho izgubiti ako ne odemo, koeficijent nam je nikakav, teren je očajan (teško da se može zamijeniti ako bi se eventualno izborila Evropa), kapacitet stadiona smanjen i ono najvažnije, prihodi od nje nisu (bar ne bi trebali biti) slamka spasa za funkcionisanje kluba.
S druge strane, ako je ne izborimo, imat ćemo puna dva mjeseca za početak nove sezone, 31.05. kraj ove a 01./02.08. početak nove. Pošto nema nikakvih informacija i ne bih da ništa nagađam ali ako je pri kraju formiranje svih potrebnih grupa i popunjavanja važnih pozicija, trebali bi ozbiljno dočekati taj početak augusta. Dosta toga će nam reći izbor tih ljudi a kasnije i ljetna pojačanja. Ako Bog da da se južna tribina finalizira što prije pa i novi teren da dobijemo, plus ima tu još popratnih aktivnosti.
S druge strane, ako je ne izborimo, imat ćemo puna dva mjeseca za početak nove sezone, 31.05. kraj ove a 01./02.08. početak nove. Pošto nema nikakvih informacija i ne bih da ništa nagađam ali ako je pri kraju formiranje svih potrebnih grupa i popunjavanja važnih pozicija, trebali bi ozbiljno dočekati taj početak augusta. Dosta toga će nam reći izbor tih ljudi a kasnije i ljetna pojačanja. Ako Bog da da se južna tribina finalizira što prije pa i novi teren da dobijemo, plus ima tu još popratnih aktivnosti.
- UzivaocKajkuta
Kriminal i povaljivanje iz saveza prema nama je krenulo nakon osvojenje zadnje titule, ulaskom pasojeda u torpedo, i Beusovom prevagom u savezu. I naravno dolaskom Vice na celo saveza. Nemojmo biti kratke pameti nama su ukradene najmanje dvije titule. Ovo je kamilica sta nam sada rade, jer smo i mi tanki. Ljudi su nam titulu digli ispred nosa nepostojecim penalom u 93 minuti.