NK Čelik
Re: NK Čelik
Šta se dešava, tek sam se uključio, zadnji put kad sam.pogledao 2:0 bilo za nas 
Nekima s tribina treba psihijatrijska pomoć.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
Zenicaokamog
Hebo li vam Betole muma u paksu. Sad sam otisao na utakmicu i gledao ofirazu i stimaljku na 20 kvotu. Nikad vise!!!
Boris se protiv ovakvih stvari, i opet se vratis na isto. Ko god mi kaze da nije nastimano i da onako nadrogirano nasa ekipa izgleda nakon 2. Gola. Nemoj me hebat.
Mozete zivjeti od kladionice? Super, samo nastavite, ali bez jednog navijaca koji je na svakoj utakmici. Izasao sam nakon 3. Gola i uooste me ne interesuje vise sta ce se desavati. Dovoljno sam vidio sta se uradilo s ovom utakmicom!
Ili su pojedini igraci u talu sa kladionicom, pa su se ponasali ovsko na terenu, ja drugog objasnjenja ne vidim i ne zanima me.
Boris se protiv ovakvih stvari, i opet se vratis na isto. Ko god mi kaze da nije nastimano i da onako nadrogirano nasa ekipa izgleda nakon 2. Gola. Nemoj me hebat.
Mozete zivjeti od kladionice? Super, samo nastavite, ali bez jednog navijaca koji je na svakoj utakmici. Izasao sam nakon 3. Gola i uooste me ne interesuje vise sta ce se desavati. Dovoljno sam vidio sta se uradilo s ovom utakmicom!
Ili su pojedini igraci u talu sa kladionicom, pa su se ponasali ovsko na terenu, ja drugog objasnjenja ne vidim i ne zanima me.
Zadnja izmjena: Zenicaokamog, dana/u 11 tra 2026, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
Guest.1945
Dobra kvota bila.Zamisli poslije 2:0 ne zna 5 igraca osutat loptu.Zenicaokamog je napisao/la: ↑11 tra 2026, 21:17 Hebo li vam Betole muma u paksu. Sad sam otisao na utakmicu i gledao ofirazu i stimaljku na 20 kvotu. Nikad vise!!!
-
Zenicaokamog
Sjedimo i pijemo cijeli dan. Pogodi sta sno svi rekli? Kad se najmanje nadamo da cemo nastimati, tu cemo nastimati. A ne nakon Toska kad se proslavi titula. Ta zadnja 4 kola bi bila ofirna. Sad ipak najmanje se ocekuje.Guest.1945 je napisao/la: ↑11 tra 2026, 21:19Dobra kvota bila.Zenicaokamog je napisao/la: ↑11 tra 2026, 21:17 Hebo li vam Betole muma u paksu. Sad sam otisao na utakmicu i gledao ofirazu i stimaljku na 20 kvotu. Nikad vise!!!
Ja nikad nisam u to vjerovao, niti zelim da vjerujem u to, i onda dodje utskmica i sve mi pokazu svojom igrom. Nemoguce, totalno me vise ne zanima. I.a bar 5 igraca koja su se kladila na dvicu, smijem ruku u vatru staviti !!!
-
Guest.1945
E moj Marine vrati se ti u DHL nije vise za tebe ozbiljni fudbal.
-
Guest.1945
Masic i Amoah ne znaju za to hahahaZenicaokamog je napisao/la: ↑11 tra 2026, 21:20Sjedimo i pijemo cijeli dan. Pogodi sta sno svi rekli? Kad se najmanje nadamo da cemo nastimati, tu cemo nastimati. A ne nakon Toska kad se proslavi titula. Ta zadnja 4 kola bi bila ofirna. Sad ipak najmanje se ocekuje.Guest.1945 je napisao/la: ↑11 tra 2026, 21:19Dobra kvota bila.Zenicaokamog je napisao/la: ↑11 tra 2026, 21:17 Hebo li vam Betole muma u paksu. Sad sam otisao na utakmicu i gledao ofirazu i stimaljku na 20 kvotu. Nikad vise!!!
Ja nikad nisam u to vjerovao, niti zelim da vjerujem u to, i onda dodje utskmica i sve mi pokazu svojom igrom. Nemoguce, totalno me vise ne zanima. I.a bar 5 igraca koja su se kladila na dvicu, smijem ruku u vatru staviti !!!
-
Zenicaokamog
Cast izuzecima, njima dvojici svaka cast, ovi ostali nek se dobro zapitaju gdje su dosli i ko ih ocekuje na tribinima. Nismo mi tosk da ovako ofirno igrate i radite na nasem svetom Bilinom Polju! Izgubili su moju podrsku vecina igraca, osim ovog dvojca. Samo nek se zna.
Neka malo i ovoga,da vidimo šta nam sve fali za PL.
Nabijem vas na tuki obojicu, slobodno nikad na stadion nemoj da krocite. Vidi se da ste gubari, citav dan sjedili pili, pa frustracije na zapadu prosipate. Kuci zeni ne smijete, pa se na stadionu prokurcite. Sad ste se sjetili da ima stadion i da na njemu igra Čelik. Zbog takvih i jesmo bili, gdje smo bili i sad kad se vratimo u pl treba da nam se userete u sve to, kao ovi na zapadu sto ulaze na teren?Zenicaokamog je napisao/la: ↑11 tra 2026, 21:20Sjedimo i pijemo cijeli dan. Pogodi sta sno svi rekli? Kad se najmanje nadamo da cemo nastimati, tu cemo nastimati. A ne nakon Toska kad se proslavi titula. Ta zadnja 4 kola bi bila ofirna. Sad ipak najmanje se ocekuje.Guest.1945 je napisao/la: ↑11 tra 2026, 21:19Dobra kvota bila.Zenicaokamog je napisao/la: ↑11 tra 2026, 21:17 Hebo li vam Betole muma u paksu. Sad sam otisao na utakmicu i gledao ofirazu i stimaljku na 20 kvotu. Nikad vise!!!
@avenija banuj ovu stoku
Cuj oni sjedili i pili i dosli do zakljucka da ce Čelik nastimati utakmicu
Haha evo debili su poceli i na kladionicu se pozivat. Mrs stoko sa stadiona, takvi ne moraju nikad ni doci
-
Zenicaokamog
Svaku utakmicu ja idem, da se razumijemo.
Hahaha kako si naivan, najbolje od svega je sto znas vrijedjati jel? Svaka cast, tvoj domet u zivotu je to. I tu cu zavrsiti svaku raspravu s tobom.
Ja sam izasao prije problema, nemoj meni govoriti o problemima i unosenju nemira. Ja samo necu da podrzavam nista takvo. Dovidjenja!
Hahaha kako si naivan, najbolje od svega je sto znas vrijedjati jel? Svaka cast, tvoj domet u zivotu je to. I tu cu zavrsiti svaku raspravu s tobom.
Ja sam izasao prije problema, nemoj meni govoriti o problemima i unosenju nemira. Ja samo necu da podrzavam nista takvo. Dovidjenja!
Takve ko sto si ti i treba protjerati sa stadiona, sta ces tu koji ku***, kad nisi za toga. Drzi se piljare i pive
-
Zenicaokamog