NK Čelik

Pogodi igrača utakmice protiv Bratstva ?

Anketa je završila: 08 tra 2026, 19:02.

Durmo
0
Nema glasova.
Sivac
2
8%
Horić
0
Nema glasova.
Hodžić
1
4%
Amoah
10
38%
Delić
0
Nema glasova.
Šero
1
4%
Mašić
9
35%
Jamaković
2
8%
Popović
1
4%

Ukupno glasova: 26

Tito1945
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Tito1945 »

Heheh , ko Sport ( avaz) iz 1998 .. :alkohol:
zastava

Post Postao/la zastava »

Dobro je da se nista ne prepusta slucaju, svidja mi se ovo sto je jonjic rekao, mada me malo brine ovo oko stadiona.

Danas pismen press, ocito je da se mijenjaju neke stvari s ovim novim sto je dosao.
zastava

Post Postao/la zastava »

KakhaKaladze je napisao/la: 10 tra 2026, 13:33 Zamolio bih ekipu koja ce postavljati pitanja danas na pressu da malo izadjemo iz okvira pitanja koja se vrte svaki put. Ev moj sazetqk pressa i prije nego pocne. Bojan: Da stize nam Bratstvo sigurno jednna dobra ekipa za koju smo se pripremarali 7 dana, oni sz igrali u srijedu ali sigurno nece biti lagana utakmica. Svaku ekipu shvatamo ozbiljno. O premijerligi i razmisljamo i ne razmisljamo, pripremamo se ali idemo utwkmicu po utakmicu. Povreda nema svi su na raspolaganju. Masic eto drago mi je da sam dao go i asistencihu proslo kolo da pomognem ekipi, pozivam navijace da nas nastave podrzavati kao i do sad i tjt.
Ovo sve je kalup i razumijem da ce bit svaki put al de hajd malo da taj press ima smisla nekog. Sta ce nam isti press neovisno od protivnika. Odnosno hajde ra dobijemo bar 2 3 pitanja koja iskacu van konteksta ili prijedlog da ekipa odavde, svaki od nas postavi po 2 3 pitanja a onda nek Maid izabere 3 najboljw pa da se postave na pressu.
Moj prijedlog za danasnje pitanje, sigurni smo da ce neko od juniora dobiti priliku, kada bi morao izabrati tri juniora kojima ce dati sansu koji su to juniori?
Drugo pitanje, u Zenici se ne psotavlja pitanje hocemo li uci u PL nego kada, kojs je vasa procjena kada je realno da se to i desi?
Ma kakvi nasi zenicki novinari, ne mozes od njih ocekivati nesto smisleno
Eugen

Post Postao/la Eugen »

zastava je napisao/la: 10 tra 2026, 14:56
KakhaKaladze je napisao/la: 10 tra 2026, 13:33 Zamolio bih ekipu koja ce postavljati pitanja danas na pressu da malo izadjemo iz okvira pitanja koja se vrte svaki put. Ev moj sazetqk pressa i prije nego pocne. Bojan: Da stize nam Bratstvo sigurno jednna dobra ekipa za koju smo se pripremarali 7 dana, oni sz igrali u srijedu ali sigurno nece biti lagana utakmica. Svaku ekipu shvatamo ozbiljno. O premijerligi i razmisljamo i ne razmisljamo, pripremamo se ali idemo utwkmicu po utakmicu. Povreda nema svi su na raspolaganju. Masic eto drago mi je da sam dao go i asistencihu proslo kolo da pomognem ekipi, pozivam navijace da nas nastave podrzavati kao i do sad i tjt.
Ovo sve je kalup i razumijem da ce bit svaki put al de hajd malo da taj press ima smisla nekog. Sta ce nam isti press neovisno od protivnika. Odnosno hajde ra dobijemo bar 2 3 pitanja koja iskacu van konteksta ili prijedlog da ekipa odavde, svaki od nas postavi po 2 3 pitanja a onda nek Maid izabere 3 najboljw pa da se postave na pressu.
Moj prijedlog za danasnje pitanje, sigurni smo da ce neko od juniora dobiti priliku, kada bi morao izabrati tri juniora kojima ce dati sansu koji su to juniori?
Drugo pitanje, u Zenici se ne psotavlja pitanje hocemo li uci u PL nego kada, kojs je vasa procjena kada je realno da se to i desi?
Da pratite svaki press onda ne bi ovako pisali, novinari postavljaju i vise nego dobra pitanja, ali treba imati na umu da nije nas trener, a ni vecina igraca sem mozda Horica ni posebno vjesto u tim izjavama. Momak koji je poceo raditi u klubu danas je imao svoju prvu press konferenciju i vidi se napredak i sa pitanjima i izjavama nakon utakmice protiv Buducnosti, mislim da postoji napredak, naravno treba nastaviti to unaprijedjivati. A vi ako mislite da ste pametniji od novinara, bujrum na press konferenciju pa postavljajte pitanja, evo ja cu vas povesti sa sobom, pa pitajte u moje ime :D
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Eugen je napisao/la: 10 tra 2026, 17:48
zastava je napisao/la: 10 tra 2026, 14:56
Da pratite svaki press onda ne bi ovako pisali, novinari postavljaju i vise nego dobra pitanja, ali treba imati na umu da nije nas trener, a ni vecina igraca sem mozda Horica ni posebno vjesto u tim izjavama. Momak koji je poceo raditi u klubu danas je imao svoju prvu press konferenciju i vidi se napredak i sa pitanjima i izjavama nakon utakmice protiv Buducnosti, mislim da postoji napredak, naravno treba nastaviti to unaprijedjivati. A vi ako mislite da ste pametniji od novinara, bujrum na press konferenciju pa postavljajte pitanja, evo ja cu vas povesti sa sobom, pa pitajte u moje ime :D
Nije da nisi upravu, ali brate postalo je vise monotono, jedno te isto svaki put. Pogotovo izjave poslije utakmice. "Hvala navijacima, idemo dalje, utakmica po utakmica, zadovoljni smo igrom" i to je to. Press svaki isti, preslikan ured.

Ne zelim bezobrazan biti ili nezahvalan, samo malo monotono postalo. Prije nema izjave da je ne pogledam, sad samo preletim jer znam sta ce biti.

Ima i jedna druga strana toga svega, poslije godina burnih pressica i vijesti, doslo sada i mirnije vrijeme za klub, pa nama mozda to ne djeluje bas bombasticno. U svakom slucaju sve dok pobjede nizemo i dok smo na dobrom putu, ovo je najmanji problem.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Ljudi ko radi sutra prenos naše utakmice MYTV ili YouTube klupski?
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Almir2018 je napisao/la: 10 tra 2026, 19:46 Ljudi ko radi sutra prenos naše utakmice MYTV ili YouTube klupski?
YouTube, Igman-Tomislav ide na MYTV.
zastava

Post Postao/la zastava »

A u sustini i hrdjavom qurtzu svaka dlaka smeta. Eno sad monotone izjave hahahahah
Odgovori