NK Čelik

Pogodi igrača utakmice protiv Bratstva ?

Anketa je završila: 08 tra 2026, 19:02.

Durmo
0
Nema glasova.
Sivac
2
8%
Horić
0
Nema glasova.
Hodžić
1
4%
Amoah
10
38%
Delić
0
Nema glasova.
Šero
1
4%
Mašić
9
35%
Jamaković
2
8%
Popović
1
4%

Ukupno glasova: 26

Zamorano
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zamorano »

9 bodova prednosti 9 kola do kraja! Znaci jos 6 kola do plasmana u PL? U subotu ako se pobjedi znaci jos 5 kola do promocije :D Nije valjda opet Radnik iz Hadzica za promociju ulaska u PL :mrgreen:
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Zamorano je napisao/la: 08 tra 2026, 18:38 9 bodova prednosti 9 kola do kraja! Znaci jos 6 kola do plasmana u PL? U subotu ako se pobjedi znaci jos 5 kola do promocije :D Nije valjda opet Radnik iz Hadzica za promociju ulaska u PL :mrgreen:
Pa ako dobijemo sve, poslije TOSKa je fešta.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

A i to ako osvojimo isto bodova kao i konkurencija u ovih sest kola, ako osvojimo vise, promocija stize prije :)
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Na vrijeme stvorili prednost koja se ne moze stici, sad lagano rutinski iz utakmice u utakmicu.
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

phillies je napisao/la: 08 tra 2026, 18:44 A i to ako osvojimo isto bodova kao i konkurencija u ovih sest kola, ako osvojimo vise, promocija stize prije :)
Pitanje dal cemo sve dobit al kiksace i ostali sigurno, Jedinstvo nam najblize al idu Travniku, Slobodi...

Ide to sve po planu akoBogda
pasha
12. igrač

Post Postao/la pasha »

Mi smo na polusezoni imali tek 3 boda prednostii, ispred drugoplasirane ekipe. Sada, nakon 4 kola imamo 9 bodova prednosti pred drugim, Jedinstvom. Ustvari, mi jedino u usporedbi sa Jedinstvom nismo uvečali bodovnu prednost, nego zadržali onu sa polusezone.

A koliko je otvorenih pitanja i defetizma bilo nakon prelaznog roka i utakmice sa Travnikom...
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Ma šuti dobro je sve dok se ne bude razmišljalo kako u PL kako ovako kako onako. Korak po korak riješiti sve do kraja i onda za kraj maja slaviti titulu kako treba. Rekli su mi prijatelji iz Španije i iz Sarajeva, inače Zeničani, da bi voljeli doći da gledaju ove dvije domaće za proslavu titule. Da im se sačuvaju karte :D
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

pasha je napisao/la: 08 tra 2026, 21:53 Mi smo na polusezoni imali tek 3 boda prednostii, ispred drugoplasirane ekipe. Sada, nakon 4 kola imamo 9 bodova prednosti pred drugim, Jedinstvom. Ustvari, mi jedino u usporedbi sa Jedinstvom nismo uvečali bodovnu prednost, nego zadržali onu sa polusezone.

A koliko je otvorenih pitanja i defetizma bilo nakon prelaznog roka i utakmice sa Travnikom...
Zadržali niz kako treba i to je to čista matematika.
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

pasha je napisao/la: 08 tra 2026, 21:53 Mi smo na polusezoni imali tek 3 boda prednostii, ispred drugoplasirane ekipe. Sada, nakon 4 kola imamo 9 bodova prednosti pred drugim, Jedinstvom. Ustvari, mi jedino u usporedbi sa Jedinstvom nismo uvečali bodovnu prednost, nego zadržali onu sa polusezone.

Upravo to, prije pocetka prvenstva imali 3 boda prednosti u odnosu na drugog na tabeli, nakon samo 4. kola imam 9 bodova vise. Vise nego dobro, lagano sezonu privesti kraju, bez buke i stresa, dobro ce doci mir i administraciji kluba da se sto bolje pripremi za PL.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Moje prognoze idu od "navijacke" da u Vitezu osiguravamo nedostiznu prednost do kraja (15-16 bodova), pa do realnije da ce slavlje moci poceti nakon zadnjeg zvizduka na utakmici protiv TOSKa (kolo poslije Viteza) i tu ce biti 12-13 bodova prednosti. A poslije... Ko prezivi pricace :) :)
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika

Decenija borbe stala u nekoliko utakmica, nekoliko finala, za mene je Bratstvo kao Wales : Bosna utakmica koja vodi do finala..

Pobjedom skratiti korake do cilja :alkohol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Sa sljedece tri utakmice zakljucujemo prvenstvo. Ako dobijemo, onda je 100% zavrseno.
Odgovori