Pa gdje si ti burazeru. Mislili smo da su te oteli.
FK Željezničar
- Robusnatefaltava
- AmarAmarOsimOsim
Re: FK Željezničar
Dobro nam došao gospodine Mandalu. Šalim se malo. Nadam se da nije bilo problema nego da si samo odmorio od Želje.
Kad će spisak? Očekujem najmanje 25-30 detaljno skautiranih igrača sa imenom oca, majke, brojem kopački, adresa, indeks, školska knjižica sa ocjenama i ostalo.
Ja sam čuo da su te oteli i tjerali da po cijeli dan gledaš highlightse Zaima lutke. Najčešće dio kad sam sebi doda loptu pored linije i akrobatske pokušaje sa udaljenosti od 18-22 metra.
- AhmedNurudin
Ovo je jedino što je ostalo na YT, sve drugo su obrisali. Onako, nije neki kvalitet ali se može pogledati. Ako imaš mogućnost vraćanja na TV-u bilo bi ti najbolje.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi. A.O.
- AhmedNurudin
Bujrum brate, kada sam se krajem prošle godine registrovao na SS forum malo sam čitao sam malo temu o potencijalnim transferima i tamo sam vidio da si predlagao Santosa godinu ili dvije prije njegovog dolaska u Želju. Tako sam zapamtio tvoj nick. Imao si jako dobrih postova. Vidim da si jedan od starijih forumaša. Tamo su zavladali debili nažalost tako da dobrodošao ovdje.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Ma kakva je sezona bolje je što sam šutio nego da sam lajo
Sad kad smo rahat do kraja sezone može se pisat
Epski momenat kad me Buki nakon toga spomenuo u podcastuRobusnatefaltava je napisao/la: ↑08 tra 2026, 11:36Nama krenu nizbrdo otkako si nam otkrio tajne bukijeve lukmire
dobrodošao nazad
Shvatio sam da nema smisla pratit Želju nakon odlaska Jabera. Oteše me ko Lagumdžija alžirsku grupu nakon što sam širio saudijsku propagandu dok je Jaber sjedio na tribinama kod Akrapovića, za kaznu su me tjerali da gledam 7 sati dnevno pokušaj loba golmana na gol liniji od strane Zaima u Bijeljini, uz pozadinsku muziku Ismete Dervoz.AmarAmarOsimOsim je napisao/la: ↑08 tra 2026, 11:42Nadam se da nije bilo problema nego da si samo odmorio od Želje.
Ja sam čuo da su te oteli i tjerali da po cijeli dan gledaš highlightse Zaima lutke. Najčešće dio kad sam sebi doda loptu pored linije i akrobatske pokušaje sa udaljenosti od 18-22 metra.
Lijepe uspomene, tad Santos igrao još za Kozarsku Dubicu prije nego je u Rudar prešao. Kad se sjetim kako se koji igrač objavi tad u kartoteci, za 5 dana ga Šulenta u Zrinjski dovede.AhmedNurudin je napisao/la: ↑08 tra 2026, 13:51Bujrum brate, kada sam se krajem prošle godine registrovao na SS forum malo sam čitao sam malo temu o potencijalnim transferima i tamo sam vidio da si predlagao Santosa godinu ili dvije prije njegovog dolaska u Želju. Tako sam zapamtio tvoj nick. Imao si jako dobrih postova. Vidim da si jedan od starijih forumaša. Tamo su zavladali debili nažalost tako da dobrodošao ovdje.
Još je jače što tad nismo imale prebijene pare u klubu, a mi na onoj temi kartoteke nešto tražimo igrače, a vamo klub dovodi Ognjena Stjepanovića i Branimira Višticu.
Ljudi ušao sam na desktop verziju foruma, avatar mi velik ko platno Safeta Zeca, kako da smanjim ovo
- BukiBiščević
Veliko poštovanje i respekt za našeg bracu. Dobro nam došao na forum najveći statističaru i skautu kojeg je FK Željezničar ikad imao 
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najveca transfer bomba u historiji bh. foruma!
Povratak Brace sam dočekao skromno u krugu porodice. Dobro nam došao, Edin Džeko foruma.