NK Čelik

Pogodi igrača utakmice protiv Bratstva ?

Anketa traje do: 08 tra 2026, 19:02.

Durmo
0
Nema glasova.
Sivac
2
9%
Horić
0
Nema glasova.
Hodžić
0
Nema glasova.
Amoah
9
39%
Delić
0
Nema glasova.
Šero
0
Nema glasova.
Mašić
9
39%
Jamaković
2
9%
Popović
1
4%

Ukupno glasova: 23

Avenija
Policija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Svim navijacima Celika i svim navijacima u BiH Sretan Uskrs i da ih provedete u sreci zdravlju i veselji 🖤❤️
zjenica

Post Postao/la zjenica »

:rock: :rock: :rock:
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
zastava

Post Postao/la zastava »

Vidi se napredak i u ovim izjavama, napokon malo smislenija pitanja i odgovori. Nego, jel ovo bojan rece da oni vec dugo razmisljaju i pripremaju se za PL? To bi bilo pametno
Nebeskasila

Post Postao/la Nebeskasila »

Decki, cestitke od mene, iskreno vam zelim sve najbolje, i da se vise nikad ne vratite gdje ste bili. Da napredujete iz dana u dan jer i ovoj drzavi treba jak Celik.
Jaled7

Post Postao/la Jaled7 »

Nebeskasila je napisao/la: 05 tra 2026, 18:39 Decki, cestitke od mene, iskreno vam zelim sve najbolje, i da se vise nikad ne vratite gdje ste bili. Da napredujete iz dana u dan jer i ovoj drzavi treba jak Celik.
Hvala na lijepim riječima,sretno i vama.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Nebeskasila je napisao/la: 05 tra 2026, 18:39 Decki, cestitke od mene, iskreno vam zelim sve najbolje, i da se vise nikad ne vratite gdje ste bili. Da napredujete iz dana u dan jer i ovoj drzavi treba jak Celik.
Hvala puno,bio sam na gostovanju u Bihaću u oktobru prošle godine kada smo igrali sa ekipom naših navijača,nismo čuli ružnu riječ ni pogled tokom boravka tamo a bili smo 2 dana slobodno setali gradom u obilježila kluba itd...
A vama sretno i da se vratite akobogda u PL sto prije jer zaslužujete to kao klub i navijači 😊
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Nastavili smo pobjedonosni niz, sada nas čeka još jedna domaća utakmica i protivnik koji ne bi trebao barem na papiru da nam napravi neke velike probleme, ali opet moje misljenje je da ce biti teska utakmica, te da cemo im otpor slomiti u drugom poluvremenu. Nadam se da cemo do kraja mjeseca slaviti na svim utakmicama i krenuti se pripremati za Premijer ligu u svakom smislu, posljednjih par kola mozda dati sansu i kojem junioru da vidimo moze li se na njih racunati (Huzjerovic, Šehić, Krehmić).
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Bilo bi vrijeme malo da se i još neki juniori angažuju makar da dobiju malo minutaže protiv Gračanice. Možda nekih 10-15 minuta zavisi od rezultata :like:
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Neka juniora gdje im je i mjesto. Nek se oni bore da ostanu u PL-u, a za prvi tim ima vremena. Ako rezultat dopusti ima na klupi dovoljno igraca koji nisu do sad imali vecu minutazu, pa nek njih ubacuje.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
zjenica

Post Postao/la zjenica »

"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
phillies
12. igrač

Za one koji prate i onu tabelu gdje nismo prvi :D :D

slika
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Razmisljam danas nesto, i na um mi pade Salcinovic, kako je samo tiho otiso iz kluba ( vjerovatno je on to tako zelio ) al mislim da je zasluzio oprostaj od voljenog kluba na jedan nacin kako to i prilici igracu kakav je on. Dao je on puno Celiku. Nadam se da ce biti prilike da se on i Isakovic oproste pred punim stadionom il kad budemo dizali trofej zadnju domacu utakmicu ove lige na Bilinom ili eventualno prvu utakmicu u plBiH. Zasluzili su njih dvojica to, a vjerujem da bi im znacilo
Dize se prasina
ALLSTAR

Post Postao/la ALLSTAR »

Crkvice88 je napisao/la: 06 tra 2026, 15:00 Razmisljam danas nesto, i na um mi pade Salcinovic, kako je samo tiho otiso iz kluba ( vjerovatno je on to tako zelio ) al mislim da je zasluzio oprostaj od voljenog kluba na jedan nacin kako to i prilici igracu kakav je on. Dao je on puno Celiku. Nadam se da ce biti prilike da se on i Isakovic oproste pred punim stadionom il kad budemo dizali trofej zadnju domacu utakmicu ove lige na Bilinom ili eventualno prvu utakmicu u plBiH. Zasluzili su njih dvojica to, a vjerujem da bi im znacilo
Bilo bi dobro na ljeto da se odigra prijateljska utakmica na Bilinom protiv Graz GAK i nek se tu oproste
phillies
12. igrač

Za sastavljaca ankete, izbaciti Durmu a ubaciti nekog veznog (Babica npr). Ko glasa da Durmo bude najbolji igrac protiv Bratstva nek mu odmah nestane interneta do kraja SP-a :D
Samo Čelik zenički !!!

Odgovori