NK Čelik
Re: NK Čelik
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BatistutA19
Svim navijacima Celika i svim navijacima u BiH Sretan Uskrs i da ih provedete u sreci zdravlju i veselji 

Vidi se napredak i u ovim izjavama, napokon malo smislenija pitanja i odgovori. Nego, jel ovo bojan rece da oni vec dugo razmisljaju i pripremaju se za PL? To bi bilo pametno
-
Nebeskasila
Decki, cestitke od mene, iskreno vam zelim sve najbolje, i da se vise nikad ne vratite gdje ste bili. Da napredujete iz dana u dan jer i ovoj drzavi treba jak Celik.
Hvala na lijepim riječima,sretno i vama.Nebeskasila je napisao/la: ↑05 tra 2026, 18:39 Decki, cestitke od mene, iskreno vam zelim sve najbolje, i da se vise nikad ne vratite gdje ste bili. Da napredujete iz dana u dan jer i ovoj drzavi treba jak Celik.
Hvala puno,bio sam na gostovanju u Bihaću u oktobru prošle godine kada smo igrali sa ekipom naših navijača,nismo čuli ružnu riječ ni pogled tokom boravka tamo a bili smo 2 dana slobodno setali gradom u obilježila kluba itd...Nebeskasila je napisao/la: ↑05 tra 2026, 18:39 Decki, cestitke od mene, iskreno vam zelim sve najbolje, i da se vise nikad ne vratite gdje ste bili. Da napredujete iz dana u dan jer i ovoj drzavi treba jak Celik.
A vama sretno i da se vratite akobogda u PL sto prije jer zaslužujete to kao klub i navijači