FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Izgubio je i Široki Brijeg. Pobjedom dolazimo na -6 od Veleža.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
Imam osjecaj kako oni misle da ce lako do pobjede veceras, vjerovatno vodjeni sa zadnjim derbijem. Yebat cemo im majku majcinu
Očekujem tvrdu utakmicu, minimalna pobjeda velika ko kuća!
- PlavaPorodica
Sta covjek da ocekuje sa Krpicem u napadu, Milosevicem na krilu,Sabicem na ofanzivnom veznom...
Samo da se hoce sezona ova zavrsit.
Opet Prokop na klupi.
Opet Prokop na klupi.
Nek nam je Allah dragi na pomoci. Koliko bi volio da sam u krivu. Mislim da cemo posjed lopte imati 30 posto.PlavaPorodica je napisao/la: ↑04 tra 2026, 19:49 Sta covjek da ocekuje sa Krpicem u napadu, Milosevicem na krilu,Sabicem na ofanzivnom veznom...
Opet Prokop na klupi.
Meni ovo ne mirise na dobro nikako. Nije da imamo neke mogucnosti ali da se ne ponavljam,Odinaka,Sabic i Krpic ....
Pucaj Alicu sa 40,boli te ku***.
Kakav je belaj na sjeveru?
- Robusnatefaltava
Pokrali su nas opet za cist gol.
Svaka cast momcima.
Samo da jos jednom utvrdimo Prokop je inzinjer fudbala za Denija i Radovca. Ja dugo nisam gledao nekonkretnijeg igraca od Denija.
Odinaka moze trcati ko konj ali nije krilo i nek ostane to tako.
Sta sam ocekivao ovo je dosta dobro izgledalo.
Svaka cast momcima.
Samo da jos jednom utvrdimo Prokop je inzinjer fudbala za Denija i Radovca. Ja dugo nisam gledao nekonkretnijeg igraca od Denija.
Odinaka moze trcati ko konj ali nije krilo i nek ostane to tako.
Sta sam ocekivao ovo je dosta dobro izgledalo.
Ovakvo sudjenje ima samo Borac u BL. Cirkus
Ružna utakmica, teren je stvarno postao neupotrebljiv i patnja je igrati na ovoj oranici.
Savo odradio što je mogao, svaka čast za uvođenje ove djece. Šteta za onaj kriminal Musića, došli bi na 6 bodova od četvrte pozicije.
Odinaka daleko najbolji igrač ove ekipe trenutno.
Savo odradio što je mogao, svaka čast za uvođenje ove djece. Šteta za onaj kriminal Musića, došli bi na 6 bodova od četvrte pozicije.
Odinaka daleko najbolji igrač ove ekipe trenutno.
Dokle vise sa ovim "greskama" protiv nas? Uz to negledljiva tekma. Mirvicu ni traga ni glasa, nadam se da lik postoji i da necemo morati cekati neke napredne AI modele koji ce moci generisati robote humanoidnog oblika.
Steta, opet nas je sudija zakinuo za pobjedu.
Svaka cast Savi na ubacivanju juniora, svaka cast!
Svaka cast Savi na ubacivanju juniora, svaka cast!
- UzivaocKajkuta
mudonjski od 5 izmjena ulaze gojak Freeman rascic, golemo svaka cast savi na pokahontasu, a gol necu da komentarisem, jos mi je italija u glavi nekako prvi derbi da sam bio miran, nema veze idemo mi u evropu, zapamti Kajkuta
trofeji su tu
- Robusnatefaltava
mi sa ovakvim suđenjem letimo kao fisek iz lige ove sezone sljedeći vikend lakrdija u Bijeljini gdje ce te prestici na tabeli neka posusje uzme i hop eto te u zoni ispadanja
Super sto je ubacio mlade ali od mene ima kritiku sto je krpic gulio 90min a covjek nije mogao hodati u 70.
Savo od pocetka kasno pravi izmjene i mislim da ce nas to kostati u buducnosti ako ne promijeni.
Savo od pocetka kasno pravi izmjene i mislim da ce nas to kostati u buducnosti ako ne promijeni.