FK Željezničar

Virtu4L

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4L »

Prođe i ova euforija oko reprezentacije, pa rekoh samo da se javim. :mrgreen:
Barbarez

Post Postao/la Barbarez »

Isti ili gori osjecaj nego pred derbi 0-3 prije 4-5 godina. Ne znam, ne znam na koji nacin i kako zaprijetiti. Nadati se da pitari odigraju losu tekmu.
Znam da Savo cupa iz govana,ali ne mogu da svarim Odinaku na krilu,Prokopa na klupi,Jaganjca i Krpica u napadu. Nadati se nekom cudu,na misice na lozijonu reprezentacije...ne znam nisam pametan.
Orvel

Post Postao/la Orvel »

IDE EUFORIJA POLAKO POSLIJE REPKE

Podrska!
broj1

Post Postao/la broj1 »

Ne znam kako cu se osjecati na dan tekme, ali da se nesto radujem i iscekujem kao sto bi inace, to ne. Obradovacu se zavrsetku ove patnje od sezone.
AmarAmarOsimOsim

Post Postao/la AmarAmarOsimOsim »

Kako je degutantno gledati Čenana kako priča o Želji a još gore mi je slušati kako ga neko proglasi Željinom legendom.

Očekujem siromašni derbi, u stanju u kojem su obje ekipe, realan je X, ali ipak se nadam pobjedi sa jednim golom razlike, neka bude 2:1 jer nije realno da ne primimo gol.

Očekujem bolju fizičku pripremu na kojoj trener insistira. I sam kaže da je baraž došao u najboljem momentu, da se poboljša sprema.

Ljetni prelazni rok se već priprema. Pripreme teku dobro. Biće mnogo promjena u timu. Izaći će to na dobro, ne sumnjam.
jointunija

Post Postao/la jointunija »

Sutra u trećoj garnituri,nek pokažu "manijakalnost" i fajt!
PlavaPorodica

Post Postao/la PlavaPorodica »

Igramo li sutra? S kim igramo?
Kako su uspjeli da nas ovako ugase? Ja vam ne mogu opisati osjećaj, kud ne traje pauza bar još dvije sedmice.
Riquelme

Post Postao/la Riquelme »

Ako će biti detaljnih provjera kao i prošlih par derbija kako se istok otvara tek u 19:30?
april 2024. sam za jug čekao 2 sata u redu i ušao na tribinu kada se Grbavica pjevala, izgleda ne gine i sutra tako.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
jointunija

Post Postao/la jointunija »

Sreća pa u poslijeratnom periodu,nije bilo ovakvih navijača,nebi mi titule nikad vidjeii.
Da su doživjeli Jablanicu,Kakanj,Bihać,minska polja,Zmaj od Bosne,odeš u TZ,kažu ti da je tekma sutradan,jer se nismo mogli informisati itd....
Fuj na šta smo spali.Pitarluk sa dna kace.
MrkiMedo

Post Postao/la MrkiMedo »

jointunija je napisao/la: 04 tra 2026, 08:08 Sreća pa u poslijeratnom periodu,nije bilo ovakvih navijača,nebi mi titule nikad vidjeii.
Da su doživjeli Jablanicu,Kakanj,Bihać,minska polja,Zmaj od Bosne,odeš u TZ,kažu ti da je tekma sutradan,jer se nismo mogli informisati itd....
Pitarluk da ti na derbiju otvaraju tribinu sat vremena prije? Nemoj, nema smisla ni braniti sve. Zayebali su i kraj. Nama u klubu trebaju ljudi sa mudima, ljudi koji ce paziti na svoje i bice nam bolje. Ti se sigurno najbolje sjecas da se utakmica nije pocela dok nisu usli svi na tribinu.
Barbarez

Post Postao/la Barbarez »

jointunija je napisao/la: 04 tra 2026, 08:08 Sreća pa u poslijeratnom periodu,nije bilo ovakvih navijača,nebi mi titule nikad vidjeii.
Burazeru svasta smo mi prosli. Raznih poznizenja i teskih situacija. Ali uvijek sno nekako vjerovali. Nije da ti je nadu dizala ekipa koji predvodi Samir Jahic,Nermin Fatic,Kame Ahmetagic,Buljubasic,bas ta Jablanica o kojoj pricas i nasa prva pobijeda te 95-96 ta.
Ili kad ti na Kosevo dodje Lukavac pa te glat dobije 0-3 a ti ko dijete pokisnes ko mis i fasujes upalu pluca.
Ali ja od kad znam za sebe netalentovanijeg Zelju od ovog nisam gledao. Mozda je i prije bilo losih ekipa ali ja to nisam kontao. Ja samo kazem jedva cekam kraj sezone. Jer mi se nikad nije desilo u zivotu mom da od Zelje ne ocekujem nista. Jer zaista nemam sta da vidim.
Daleko od toga da se necu radovati svakom rezultatu ali to ko me zna,zna da je nemoguce ali nadam se da danas neko cudo se desi. Ja sam bas u nekoj depresiji zbog Zelje
zeljodogroba

Post Postao/la zeljodogroba »

Puno kukamo, hajmo podrzat ekipu do pobjede veceras!
To kad se otvara ulaz mislim da je do mupa, znate vec kako se mup ponasa kad su ove utakmice i kakva je organizacija. Mislim da nam pregovaracka moc u tom slucaju nije ogromna. Mislim da je ispregovarana manja tampon zona sa mupom, vidjecemo vcrs, nismo mogli dobit sve. Trebalo se stat u kraj sa natezanjima oko karata, barem je to moje misljenje. Uostalom, grupa je navodno to odobrila tako da nema se sta puno raspravljati. Idemo na tekmu podrzati i doci do prevrijednih bodova!
MrkiMedo

Post Postao/la MrkiMedo »

Barbarez je napisao/la: 04 tra 2026, 10:22
Burazeru svasta smo mi prosli. Raznih poznizenja i teskih situacija. Ali uvijek sno nekako vjerovali. Nije da ti je nadu dizala ekipa koji predvodi Samir Jahic,Nermin Fatic,Kame Ahmetagic,Buljubasic,bas ta Jablanica o kojoj pricas i nasa prva pobijeda te 95-96 ta.
Ili kad ti na Kosevo dodje Lukavac pa te glat dobije 0-3 a ti ko dijete pokisnes ko mis i fasujes upalu pluca.
Ali ja od kad znam za sebe netalentovanijeg Zelju od ovog nisam gledao. Mozda je i prije bilo losih ekipa ali ja to nisam kontao. Ja samo kazem jedva cekam kraj sezone. Jer mi se nikad nije desilo u zivotu mom da od Zelje ne ocekujem nista. Jer zaista nemam sta da vidim.
Daleko od toga da se necu radovati svakom rezultatu ali to ko me zna,zna da je nemoguce ali nadam se da danas neko cudo se desi. Ja sam bas u nekoj depresiji zbog Zelje
Ma daleko od toga da je problem u tome kako igramo. Yebe se meni, ja svakako idem na utakmice, ali odnos prema navijacima nije fer i to se mora prihvatiti i priznati
Lokomotifa

Post Postao/la Lokomotifa »

zeljodogroba je napisao/la: 04 tra 2026, 12:16 Puno kukamo, hajmo podrzat ekipu do pobjede veceras!
To kad se otvara ulaz mislim da je do mupa, znate vec kako se mup ponasa kad su ove utakmice i kakva je organizacija. Mislim da nam pregovaracka moc u tom slucaju nije ogromna. Mislim da je ispregovarana manja tampon zona sa mupom, vidjecemo vcrs, nismo mogli dobit sve. Trebalo se stat u kraj sa natezanjima oko karata, barem je to moje misljenje. Uostalom, grupa je navodno to odobrila tako da nema se sta puno raspravljati. Idemo na tekmu podrzati i doci do prevrijednih bodova!
Ako su Mup Ks nisu vanzemaljci. Fino sjedneš sa njima i na sastanku im objasniš da ako nema pristojnog tretmana za naše navijače u smislu ulaza na istok da nema onda ni dolaska Hordi. Pokažeš neki stav, neku kičmu. Najlakše je reći to je do Mupa, ali ti si domaćin i ti određuješ pravila, Grbavica je NAŠ stadion. Ali nažalost, ljudi koji se pitaju su beskičmenjaci. Haris Slato me razočarao ponajviše zbog ovoga: ispregovarao je hiljadu karata za Horde, ali nije ispregovarao tretman za naše navijače.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
PlavaPorodica

Post Postao/la PlavaPorodica »

Rezultat 0:0
Odgovori