Krenulo je Šeru! Očekujem da dominira u Banovićima.
Starija seniorska selekcija, U-32
Drug ako pratis 40 god onda znas da kad je uzavreli grad bio trans na jugu bili smo u bijelim dresovima,fama ni oko cega
Ja mislio reprezentacija ponovo istrčala na teren.
Meni je ovo veliko,tebi nije!Ko se tradicije drži njemu jeste...Ide himna Čelika crno i crveno srce je moje a mi u bijelom protiv Slobode..Sva priča završema....Blatusa je napisao/la: ↑01 tra 2026, 21:53Drug ako pratis 40 god onda znas da kad je uzavreli grad bio trans na jugu bili smo u bijelim dresovima,fama ni oko cega
Zato sto kad igra reprezentacija, NSBiH plati angazuje firmu da sredi semafor i ljudi budu tu pored semafora u slucaju da zasteka i onda oni to odmah popravljaju na licu mjesta.limvolikce je napisao/la: ↑01 tra 2026, 22:27 Pitanje za ovu raju koja je bliža klubu da pojasni.
Kako to da ne radi semafor isto kad igramo mi i kad igra reprezentacija? Kod nas uvijek sjeban, kad je repka - fantazija.
Kada bude rusenje stadiona, sve to treba lagano razmontirati i sto se moze prenijeti, uzeti i lagano za svog kampa iskoristiti.Zalayeta22 je napisao/la: ↑01 tra 2026, 22:43Zato sto kad igra reprezentacija, NSBiH plati angazuje firmu da sredi semafor i ljudi budu tu pored semafora u slucaju da zasteka i onda oni to odmah popravljaju na licu mjesta.limvolikce je napisao/la: ↑01 tra 2026, 22:27 Pitanje za ovu raju koja je bliža klubu da pojasni.
Kako to da ne radi semafor isto kad igramo mi i kad igra reprezentacija? Kod nas uvijek sjeban, kad je repka - fantazija.
Ovaj semafor je jako star, nije namjenjen za ovu upotrebu iz razloga sto se bas pregrijava i bolje radi kad je hladno vrijeme al je za njega misaona imenica raditi 2 dana zaredom
Ne isplati se nikome sad mijenjati semafor jer ide rekonstrukcija stadiona i onda ce da bude semafor top.