NK Čelik

Da li idete na gostovanje u Banoviće?

Anketa traje do: 04 tra 2026, 14:51.

Da, Čelik se ne bodri lajkom!
7
39%
Ne, tražiti ću link i livestream.
11
61%

Ukupno glasova: 18

Avenija
Policija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

slika

Krenulo je Šeru! Očekujem da dominira u Banovićima.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Zamorano je napisao/la: 01 tra 2026, 21:38
Truhlo je napisao/la: 01 tra 2026, 21:34
R0B1J4SH je napisao/la: 01 tra 2026, 21:31 Zanimljiv je King igrac mora se priznati volio bih da mu se pruži veca minutaza da znamo na čemu smo.
Koga za igrača utakmice,ja sam u dilemi najvise bi volio Maseticu zbog urnisanja onog glavonje,ali realno mozda Šero je najvise zaslužio...
Po meni Šerex i Sivac odradili utakmicu na nivou, malo iznad prosjeka.

Glas ide za Jenjića da ga krene.
Ja bi glaso za Burekovica ,samo koja je on kategorija :lol:
Gdje se za njeg glasa :D
Starija seniorska selekcija, U-32 :D
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Blatusa

Post Postao/la Blatusa »

FRLegioen je napisao/la: 01 tra 2026, 20:49
JonSnow je napisao/la: 01 tra 2026, 20:42 Easy :pivo:

I ne razumijem famu oko dresa.
Meni je čak dobra zajebancija.
Koliko znam a pratim Čelik 40 godina nikad nismo igrali u Zenici u bijelim dresovima Tebi nije,meni i masi drugih koji prate tradiciju jest Fuuuj
Drug ako pratis 40 god onda znas da kad je uzavreli grad bio trans na jugu bili smo u bijelim dresovima,fama ni oko cega
Bufon

Post Postao/la Bufon »

Čuvali se igrači za subotu, kad je vrag odnio šalu ubaci sve! Kad Celik primi gol puno bolje igra u nastavku. Ne plašim se kad primi gol u prvih 20 min, stvarno se razigraju.
King brz i jak u djelu, dao bi mu veću minutažu, Sijamiji manju.
Dresovi bijeli malo podsjećaju na reprezentaciju, ok, nemam problema sa time, samo nek nisu roza boje 😀
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Dobri bijeli dresovi, al meni samo mana što šorc nije crni, tako je prije bilo, al eto svako ima mišljenje :mrgreen:

Idemo rasturit džidin spoj džuturuma i golobradih mladića :grljenje:
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Piso sam neki dan nek pobijedimo Italiju i plasiramo se na svjetsko i bod protiv Slobode odmah bi potpiso a ovako savrseno i BiH na svjetsko i Celik 3 boda..
Sve ocekivano ljudi su potrossni sinoc i fizicki i psihicki i emotivno i igraci i navijac i posjeta i ambijent i i jos ovo hladno kisa bez ikakvog hajpa ovo je predobro ispalo obe noci..
Za dresove ako Slobda nije imala bjele podrzavam ovo da mi igramo u bjelim ,nisam ni ja za bjelo u Zenici a ni za Crno..
Meni je najbolja varijanta gostujuce isto ovi crno crveni samo dvije druge boje a nit mi valja ni bjelo ni crno.
Sasvim.korektno odradjeno kad sve dodas ovo u vezi reprezentacije.Idemo dalje i hajd a sad trazit mane u igri igracima pa i ovi igraci su sinoc slavili i radovali se ko i mi svi ,nije to lahko bilo ni igrat ni njima.
Bitno je plus 8 ...🖤❤️
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 01 tra 2026, 21:57 Dobri bijeli dresovi, al meni samo mana što šorc nije crni, tako je prije bilo, al eto svako ima mišljenje :mrgreen:

Ja mislio reprezentacija ponovo istrčala na teren. :lol:

Kad ono Čelik :grljenje:
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Avenija je napisao/la: 01 tra 2026, 22:00
Truhlo je napisao/la: 01 tra 2026, 21:57 Dobri bijeli dresovi, al meni samo mana što šorc nije crni, tako je prije bilo, al eto svako ima mišljenje :mrgreen:

Ja mislio reprezentacija ponovo istrčala na teren. :lol:

Kad ono Čelik :grljenje:
Ja mislio Hajduk
limvolikce
12. igrač

Post Postao/la limvolikce »

I mene malo vrijeđa bijela boja, posebno kad su gosti u našoj crno-crvenoj, al eto, ako će nam to donijeti para, ok. Mada ni ja nikada ne bih sebi kupio takav dres, možda jedino kad budem Reala išao gledati. :)

Igrači mahmurni igrali, sreća pa nam zabiše gol, to nas je tek razbudilo, da nisu, bilo bi 0:0

Fukara bilo NULA, dakle, zvanično su sad nule.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Ako Simeone pogleda jednu utakmicu Celika, kupit ce 5 igraca odmah. Teska danas utakmica, ali 3 boda kao i u Tomislavu. Amoah i Sivac su mi bili odlicni, ostalo prosjek, Sijamija bas los ponovo. Neka ne zavara gol protiv Tomislava, od starta sezone jedan od losijih. Jenjic umjesto da se nastavi dizati u formi danas jos slabiji. King dobar.
Posjeta sramota. Ne znam sta je potrebno ovom gradu da stane uz Celik i moze li uopce stati uz Celik u vecem broju.
Dresovi solidni. Iako ne volim kada klubovi 2 sezone zaredom nose isti dres, nadam se da ce nas domaci biti i iduce sezone, ne treba ga mijenjati.
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Blatusa je napisao/la: 01 tra 2026, 21:53
FRLegioen je napisao/la: 01 tra 2026, 20:49
JonSnow je napisao/la: 01 tra 2026, 20:42 Easy :pivo:

I ne razumijem famu oko dresa.
Meni je čak dobra zajebancija.
Koliko znam a pratim Čelik 40 godina nikad nismo igrali u Zenici u bijelim dresovima Tebi nije,meni i masi drugih koji prate tradiciju jest Fuuuj
Drug ako pratis 40 god onda znas da kad je uzavreli grad bio trans na jugu bili smo u bijelim dresovima,fama ni oko cega
Meni je ovo veliko,tebi nije!Ko se tradicije drži njemu jeste...Ide himna Čelika crno i crveno srce je moje a mi u bijelom protiv Slobode..Sva priča završema....
limvolikce
12. igrač

Post Postao/la limvolikce »

Pitanje za ovu raju koja je bliža klubu da pojasni.
Kako to da ne radi semafor isto kad igramo mi i kad igra reprezentacija? Kod nas uvijek sjeban, kad je repka - fantazija.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika

Lijepo je zaspati nakon ove dvije vezane noći u Zenici.

➡️ Operacija Banovići.
Zalayeta22

Post Postao/la Zalayeta22 »

limvolikce je napisao/la: 01 tra 2026, 22:27 Pitanje za ovu raju koja je bliža klubu da pojasni.
Kako to da ne radi semafor isto kad igramo mi i kad igra reprezentacija? Kod nas uvijek sjeban, kad je repka - fantazija.
Zato sto kad igra reprezentacija, NSBiH plati angazuje firmu da sredi semafor i ljudi budu tu pored semafora u slucaju da zasteka i onda oni to odmah popravljaju na licu mjesta.

Ovaj semafor je jako star, nije namjenjen za ovu upotrebu iz razloga sto se bas pregrijava i bolje radi kad je hladno vrijeme al je za njega misaona imenica raditi 2 dana zaredom 😂

Ne isplati se nikome sad mijenjati semafor jer ide rekonstrukcija stadiona i onda ce da bude semafor top.
"Klub izrastao iz zeničke željezare, s dvadeset hiljada zaposlenih jedne od najvećih u Europi, i njegovo kultno Bilino polje, sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora"
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Zalayeta22 je napisao/la: 01 tra 2026, 22:43
limvolikce je napisao/la: 01 tra 2026, 22:27 Pitanje za ovu raju koja je bliža klubu da pojasni.
Zato sto kad igra reprezentacija, NSBiH plati angazuje firmu da sredi semafor i ljudi budu tu pored semafora u slucaju da zasteka i onda oni to odmah popravljaju na licu mjesta.

Ovaj semafor je jako star, nije namjenjen za ovu upotrebu iz razloga sto se bas pregrijava i bolje radi kad je hladno vrijeme al je za njega misaona imenica raditi 2 dana zaredom 😂

Ne isplati se nikome sad mijenjati semafor jer ide rekonstrukcija stadiona i onda ce da bude semafor top.
Kada bude rusenje stadiona, sve to treba lagano razmontirati i sto se moze prenijeti, uzeti i lagano za svog kampa iskoristiti.
Odgovori