NK Čelik
Re: NK Čelik
Cijela nacija je emocionalno ispražnjena nakon ovih dešavanja sa našom zemljom i dva puta po 120 minuta i penala ali Čelik ne smije ispaštati. Dižite ljude koliko je moguće, djelite objave jel to problem da se probijemo malo pored Bosne u javnosti, da algoritam proradi, pozovite ekipu sa kojom idete na utakmicu, nagovorite ih. Mi se borimo za PL, to je nama ravno ovoj borbi Bosne za Mundijal. Neka dijaspora gleda strim, 70% foruma je iz Zenice.
Hajde na zapad, jug, nije bitno.
Hajde na zapad, jug, nije bitno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Više mi emocije rade kada igra Čelik.Tako da me ne može emocionalno iscrpiti Bosna kao Čelik.Dolazim večeras bolestan, nakljukan tabletama da izdrzim dva sata na stadionu.
-
RubikovaKocka
Volio bi da debelo ofulam al moja prognoza je 4-5 hiljada.
-
carsija072
Mundijal i ulazak u WWIN ligu BIH, bit će ovo top ljeto u Zenici!!! 
Ludilooooo
je zarobiloooo
-
RealMadrid
Klub iz Zenice našao se na tapetu NSFBiH zbog dugovanja prema bivšem treneru Dariu Damjanoviću u iznosu od 5.000 KM. Čelik je dužan izvršiti uplatu do petka 17. aprila, te dodatnih 500 KM zbog troškova postupka. Ukoliko to ne učine u zadatom roku, Zeničani će se susresti sa automatskom suspenzijom, odnosno neće moći igrati zvanične utakmice.
- R0b
- 12. igrač
Odmah od ovih karti isplatit covjeka kojem zivot ide dalje i neka se goni u 3PM vise.RealMadrid je napisao/la: ↑01 tra 2026, 17:03 Klub iz Zenice našao se na tapetu NSFBiH zbog dugovanja prema bivšem treneru Dariu Damjanoviću u iznosu od 5.000 KM. Čelik je dužan izvršiti uplatu do petka 17. aprila, te dodatnih 500 KM zbog troškova postupka. Ukoliko to ne učine u zadatom roku, Zeničani će se susresti sa automatskom suspenzijom, odnosno neće moći igrati zvanične utakmice.

Znaci ulaz se nalazi izmedju Juga s jedne strane i prodavnice Orijent s druge strane. Mole se vlasnici sezonskih karata da koriste taj ulaz koji je predvidjen samo za njih.
Slikovito, to je ovdje:

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
A bijeli dresovi TOP!!! Lijepa gostujuca garnitura, koju cemo veceras pronosati po Bilinom 
PS. Da li je ovo najava novih dresova za PL aBd? Cini mi se da je drugaciji dizajn od "rodjendanskog" dresa.
PS. Da li je ovo najava novih dresova za PL aBd? Cini mi se da je drugaciji dizajn od "rodjendanskog" dresa.
Samo Čelik zenički !!!
-
KakhaKaladze
Ako bude 2 hiljade ja cu bit zadovoljan, s obzirom kako trenutno izgleda atmosfera.RubikovaKocka je napisao/la: ↑01 tra 2026, 15:13 Volio bi da debelo ofulam al moja prognoza je 4-5 hiljada.
Biće jedno 4 hiljadeKakhaKaladze je napisao/la: ↑01 tra 2026, 18:17Ako bude 2 hiljade ja cu bit zadovoljan, s obzirom kako trenutno izgleda atmosfera.RubikovaKocka je napisao/la: ↑01 tra 2026, 15:13 Volio bi da debelo ofulam al moja prognoza je 4-5 hiljada.
-
Guest.1945
Tanka posjeta sutat se ako bude 4000 doduše i radni dan hladno kiša snijeg samo još čuskije fale.
Zadnja izmjena: Guest.1945, dana/u 01 tra 2026, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
Guest.1945
Tanku smo promociju napravili za ovu utakmicu.Reprezentacija nas je zasjenila i trebalo je bolju promociju napraviti.Kakva je promocija bila.ja i zabiravio na utakmicu, al et.