FK Željezničar

AhmedNurudin

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AhmedNurudin »

AmarAmarOsimOsim je napisao/la: 01 tra 2026, 16:19 Niko se još nije zvanično oglasio po pitanju karata. Sačekajmo krajnji ishod i zvanično saopštenje. 1000 ima smisla samo ako je nama odobren jug+zapad i da je to opečaćeno odmah i zaključeno.
Naravno treba sačekati, ali dođoše do mene takve informacije koje su mi nažalost djelovale istinite. Volio bih da su pogrešne.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.
AhmedNurudin

9033 člana.💙
Riquelme

Post Postao/la Riquelme »

Sarajlija, Admir Musić, delegiran je za glavnog arbitra predstojećeg sarajevskog derbija između Željezničara i Sarajeva, saznaje Faktor.
Dugogodišnji sudija iz Premijer lige će tako po četvrti put suditi najveću utakmicu bh. fudbala.
Zanimljivo da će mu ovo biti debi na Grbavici jer prethodna tri duela sudio na stadionu Asim Ferhatović Hase te u trening kampu u Zenici.
Musić je ranije znao biti i u VAR kombiju tokom derbija pa se može reći da ima pregršt iskustva kad su u pitanju dueli Željezničara i Sarajeva.
Za pomoćnike su delegirani Davor Beljo i Amer Macić, dok će četvrti arbitar biti Armin Kukić. U VAR kombiju će sjediti Sabrija Topalović i Senad Ibrišimbegović
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
jointunija

Post Postao/la jointunija »

Mehanicar je napisao/la: 01 tra 2026, 09:58
jointunija je napisao/la: 31 ožu 2026, 13:14
MrkiMedo je napisao/la: 31 ožu 2026, 12:30 Meni se cini da ce ovaj biti veca fula od Cerica. Za mene je zavrsio ako pitari dobiju 1000 karata
Ma ni blizu,ljudi su imenovani,ovo oko ulaznica jeste malo čudno,al vidim TM se ne oglašava.Možda je neki dogovor vezan za tekmu na Koševu,Jug+Zapad.
Polako ljudi.
Ne oglasava se zato sto nije ni objavljeno koliko ide pitarima. Dogovor je bio jos prosli put da za njih nikad vise od 5%, jer su svaki put poslije dogovora i slagali. I ako je istina za 1000 ulaznica onda jeste jos jedna budaletina u nizu, samo ovaj put ga ne mozemo ni otjerati.
Koliko vidim ni grupa se ne oglašava,znači da ima neki dogovor,a ti mačku s praga ne možeš otjerati.
godrina

Post Postao/la godrina »

Vala dat im 1000 karti je i ruzno i bezobrazno prema nama pogotovo kad nemamo juga.
Mehanicar

Post Postao/la Mehanicar »

jointunija je napisao/la: 02 tra 2026, 09:11
jointunija je napisao/la: 31 ožu 2026, 13:14

Ma ni blizu,ljudi su imenovani,ovo oko ulaznica jeste malo čudno,al vidim TM se ne oglašava.Možda je neki dogovor vezan za tekmu na Koševu,Jug+Zapad.
Polako ljudi.
Ne oglasava se zato sto nije ni objavljeno koliko ide pitarima. Dogovor je bio jos prosli put da za njih nikad vise od 5%, jer su svaki put poslije dogovora i slagali. I ako je istina za 1000 ulaznica onda jeste jos jedna budaletina u nizu, samo ovaj put ga ne mozemo ni otjerati.
Koliko vidim ni grupa se ne oglašava,znači da ima neki dogovor,a ti mačku s praga ne možeš otjerati.
Da ponovim, ne oglasava se jer zvanicno jos nije objavljeno.
A vidim, novo idolpoklonstvo, znaci na s1 su lobotomci, na gg.ba su Amarovci, a ovdje ce biti Saninovi sinovi...
godrina

Post Postao/la godrina »

Zvanicno je. Sramota i bruka. Nek ih dodje 5000 yebali vas oni. Vazda mi se pogrbimo.
Pablo11

Post Postao/la Pablo11 »

Iskren da vam budem, ne zanima me nista oko derbija. Nisam toliko zadnjih godina pratio repku kao prije, isao sam na neka gostovanja cisto radi obilaska, ali vec par dana sam presretan i ponosan sto smo izborili plasman. Zmajevima nek je sretno, derbi me ne interesuje toliko, lijep bi bilo pobjediti, ako ne uzmemo jbg. Svakako nam nista ne znaci. Samo da sezona zavrsi sto prije.
PlavaPorodica

Post Postao/la PlavaPorodica »

Fuj. Yebali vas oni u dupe.
BukiBiščević

Post Postao/la BukiBiščević »

Ma malo je hiljada, trebali su im čitav sjever dati. Fuj, koliko god da se borimo sa svime da bi došli na utakmice bez obzira na sve okolnosti i uslove, ovi nas naši još više handre, treba i to znati.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
MrkiMedo

Post Postao/la MrkiMedo »

Citav sjever i pola istoka. Na njihovom stadionu ih nema vise od tri hiljade, a mi im dajemo hiljadu karata. Yebite se redom svi ko je ostao u klubu
jole
Global moderator

Post Postao/la jole »

Mehanicar je napisao/la: 02 tra 2026, 11:51

A vidim, novo idolpoklonstvo, znaci na s1 su lobotomci, na gg.ba su Amarovci, a ovdje ce biti Saninovi sinovi...
Neće ovdje biti ničiji sinovi, red je da se da podrška i ne donosi sud prerano

Ne iznosi takve optužbe bez razloga.
Lokomotifa

Post Postao/la Lokomotifa »

Ako sam dobro shvatio Hordama smo dali 1000 ulaznica, a naših 8000 navijača će morati čekati dva sata za ulazak na stadion.

Svaka čast ko sve ovo vodi. Ako je ovo ispregovarao novi direktor Slato, haj ti sine nazad na televiziju, nije ovo za tebe.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
broj1

Post Postao/la broj1 »

Mozda je AI ovo ispregovarao.
AhmedNurudin

jole je napisao/la: 02 tra 2026, 13:04
Mehanicar je napisao/la: 02 tra 2026, 11:51

Neće ovdje biti ničiji sinovi, red je da se da podrška i ne donosi sud prerano

Ne iznosi takve optužbe bez razloga.
Nije Mehaničar ništa pogriješio niti je iznio optužbe to su činjenice. Od dolaska svi Saninovi potezi su takvi da bi bolje donosilo dijete od 7 godina sa iskustvom Football Manager-a. Postavljanje uprave koju je već uspio smijeniti, taj novi organ Kluba tzv. Senat nije imenovan, čak se o njemu više i ne priča i statut koji još nije prošao. Ona priča da "uskoro prolazi" traje od januara. Što se tiče terena i ekipe to je posebna priča, potpuno promašen prelazni rok, već smjena jednog trenera i prepušten raspali travnjak vremenu. Gledajući da se više i ne spominje promjena travnjaka nije se prstom pomaklo da se postojeći koliko toliko sačuva uslijed i ovih kiša. Nije se ni pokušala U21 reprezentacija poslati npr. na koševo bar za ovaj put. Na to se nadovezuje i ova sramna odluka sa kartama. Ja se neću zgražavati na nju, ja sam bio zgrožen prije 3 dana kada se znalo da su dobili 1000 ulaznica. Znao je svako u Gradu praktično ko god je navijač i ide na utakmice iz oba tabora. Jednostavno imam utisak da niko ne vodi računa o našem Klubu, niti da se štiti naš interes. Drago mi je da je ovo neko napisao ali bojim se da se gradi treći kult ličnosti oko Sanina. Ja nikada nisam napisao ništa negativno niti ću napisati o našem Klubu ali imam pravo iznijeti stvarno zabrinutost da ovo ne ide ka dobrom. Kao što uvijek napišem na kraju, niko sretniji od mene da sve ovo moje bude pogrešno da prođe statut i da se radi na velikim stvarima, ali sama činjenica da još ni SD-a nemamo mi nije za optimizam.
Odgovori