Realnije je da propusti i Banovice nego da zaigra protiv Slobode.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Ogadit fudbal ovim fukareštinama i okrenut se narednoj utakmici protiv Budućnosti 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Znaci Budućnost protiv Čelika igra utakmicu nakon 14 dana odmora i pauze/pripreme a Čelik igra protiv njih samo tri dana nakon teške utakmice protiv Slobode. Šta smo mi debili koji izlazimo u susret savezima a oni rade u korist drugih klubova.
Ako je savez sve utakmice stavio u onu tamo srijedu trebao je i Čelik.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
KakhaKaladze
Pa moze rec i Bratstvo Celik imao 7 dana odmora a mi 3. Isti vrag.Avenija je napisao/la: ↑30 ožu 2026, 11:33 Znaci Budućnost protiv Čelika igra utakmicu nakon 14 dana odmora i pauze/pripreme a Čelik igra protiv njih samo tri dana nakon teške utakmice protiv Slobode. Šta smo mi debili koji izlazimo u susret savezima a oni rade u korist drugih klubova.
-
Guest.1945
Eto ga klub se zastitio, sada idući korak preuzeti shop i omogućiti online prodaju, to bi išlo ko halva.
-
KakhaKaladze
Islo bi ko sto idu karte online. To su samo puste price. Ko hoce kupit snadje se.Guest.1945 je napisao/la: ↑30 ožu 2026, 14:07 Eto ga klub se zastitio, sada idući korak preuzeti shop i omogućiti online prodaju, to bi išlo ko halva.
- BatistutA19
Bgm ako ovako bude hladno nece bit 5000 ljudi,nismo srece imali ni sa vremenom nikako a ni sa hajpom jer mi se ne vidimo i ne cujemo od reprezentacije sto je sasvim realno.
Ovo dijaspora on line ,ma daj bolan vise bi se prodalo on line po BiH nego po dijaspori ,svi oni dodju u Zenicu nekoliko puta godisnje, ko je u Europi pogotovo mogu oni sve kopit ko zeli da kupi a to je samo izgovor da ne kupi eto nema on line.
Kako ovi ljudi na forumu a mnogi su vani ali kupuju redovno kad god dodju u fan shopu ,sto oni ne kukaju za on line.Kad bude on line izmislit ce nece kartica bla bla .
Ovo dijaspora on line ,ma daj bolan vise bi se prodalo on line po BiH nego po dijaspori ,svi oni dodju u Zenicu nekoliko puta godisnje, ko je u Europi pogotovo mogu oni sve kopit ko zeli da kupi a to je samo izgovor da ne kupi eto nema on line.
Kako ovi ljudi na forumu a mnogi su vani ali kupuju redovno kad god dodju u fan shopu ,sto oni ne kukaju za on line.Kad bude on line izmislit ce nece kartica bla bla .
Buraz ispoštovao, hvala puno obojici!Jaled7 je napisao/la: ↑27 ožu 2026, 00:31Proslijediću burazu da pošalje, ja sam par slika samo snimio.zjenica je napisao/la: ↑26 ožu 2026, 22:09Pozdrav brate, ako mozes poslati slike i videozapise na [email protected]
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Sve za Čelik i Robijuzjenica je napisao/la: ↑30 ožu 2026, 15:00Buraz ispoštovao, hvala puno obojici!Jaled7 je napisao/la: ↑27 ožu 2026, 00:31Proslijediću burazu da pošalje, ja sam par slika samo snimio.zjenica je napisao/la: ↑26 ožu 2026, 22:09
Pozdrav brate, ako mozes poslati slike i videozapise na [email protected]![]()
Mamu im yebem prekrili nam grafite, a puno bolje bi bilo da su ih ostavili. Yebenije bi izgledalo u svakom slucaju
Dize se prasina
Sto sam znao da ce ovako biti