Rekonstrukcija stadiona "Bilino polje"
- Zenicanin988
Re: Rekonstrukcija stadiona "Bilino polje"
Za rusenje sjevera i juga treba samo dva bagera i 4 kamiona 
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Na zemlji je sve, za dva dana sve mogu odraditZenicanin988 je napisao/la: ↑13 sij 2026, 22:18 Za rusenje sjevera i juga treba samo dva bagera i 4 kamiona![]()
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Sad sve tako brzo ide, a nekad se pravila naucna fantastika od sklanjanja semafora na sjevernoj tribini.laudrup je napisao/la: ↑15 sij 2026, 13:14Na zemlji je sve, za dva dana sve mogu odraditZenicanin988 je napisao/la: ↑13 sij 2026, 22:18 Za rusenje sjevera i juga treba samo dva bagera i 4 kamiona![]()
![]()
Inace, dodjoh maksuk na ovu temu da malo je razdrmamo, ima li kakvog napretka kad sta vezano za kakve radove?
Za sad prema mojim informacijama ništa.
Tender za novi semafor/displej dobio je Imtec i dobili su informaciju da se pauzira realizacija do izgradnje nacionalnog stadiona u Zenici.
Ove posljednje informacije su da sada ide glavni idejni projekat do ljeta 2026., nakon čega se mogu očekivati prve informacije o planiranim radovima i u kojim fazama.
Ulogu će odigrati i Hotel International čiji je dijelom vlasnik i Vico Zeljković zajedno s aktuelnim gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem. Šta će biti sa planiranom zgradom, da li će je biti, kako će se stadion “uklopit” u to sve, Zenicastan, parking oko stadiona, milion pitanja, bez odgovora zvaničnih i dalje. Samo nagađanja i mahalske priče.
Tender za novi semafor/displej dobio je Imtec i dobili su informaciju da se pauzira realizacija do izgradnje nacionalnog stadiona u Zenici.
Ove posljednje informacije su da sada ide glavni idejni projekat do ljeta 2026., nakon čega se mogu očekivati prve informacije o planiranim radovima i u kojim fazama.
Ulogu će odigrati i Hotel International čiji je dijelom vlasnik i Vico Zeljković zajedno s aktuelnim gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem. Šta će biti sa planiranom zgradom, da li će je biti, kako će se stadion “uklopit” u to sve, Zenicastan, parking oko stadiona, milion pitanja, bez odgovora zvaničnih i dalje. Samo nagađanja i mahalske priče.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Ja vjerujem da ce biti nesto od svega toga. Narocito jug i sjever da se ugura poslovni prostora i da se tribine podignu. Da i te tribine lice na tribine.
-
prisonbreak
Pa taj hotel i jest kupljen radi stadiona..laudrup je napisao/la: ↑23 ožu 2026, 22:30 Za sad prema mojim informacijama ništa.
I bas dosta verzija prica ko je stvarni vlasnik hotela.. u svakoj Vico.
Dolazak na stadion iz hotela je zamisljen isto tako kroz renoviranje stadiona i hotela. Mahalske.
Ko kaze da ne rade grijaci?

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
prisonbreak
Misljenja sam da su ljudi ocekivali da cim padne snijeg na Bilino, da ce ekonom na stadionu potrcati da "upali" grijanje
A sad ce mogu upaliti jer Savez placa struju
Samo Čelik zenički !!!
-
prisonbreak
Taman da vidimo kako funkcionisu 
Pa bila je prica malo nakon sto je zavrseno postavljanje grijaca, da nesto nije u redu, da treba poseban agregat za njih da je ovako da je onako...uglavnom nikad nisu pusteni u funkciju (do veceras) sto je pobornicima te teorije davalo za pravo da tvrde da su grijaci neupotrebljivi.
Slicna prica je pricana i o grijacima na Grbavici. Sad jel i kod njih foluska ili stvarno ne rade, ne znam.
Samo Čelik zenički !!!
Pa jel to sigurno da su ih upalili?phillies je napisao/la: ↑28 ožu 2026, 22:22Pa bila je prica malo nakon sto je zavrseno postavljanje grijaca, da nesto nije u redu, da treba poseban agregat za njih da je ovako da je onako...uglavnom nikad nisu pusteni u funkciju (do veceras) sto je pobornicima te teorije davalo za pravo da tvrde da su grijaci neupotrebljivi.
Slicna prica je pricana i o grijacima na Grbavici. Sad jel i kod njih foluska ili stvarno ne rade, ne znam.
Ljudi moji 2012 godine grijaci postavljeni, 16 godina niko ih upalio nije i sad rade sve normalno? Nesto mi nije to za povjerovati.
Pa ti ne pratis druga Aveniju i Visit Zenica na FB? Shame on youRedbull je napisao/la: ↑28 ožu 2026, 22:37Pa jel to sigurno da su ih upalili?phillies je napisao/la: ↑28 ožu 2026, 22:22Pa bila je prica malo nakon sto je zavrseno postavljanje grijaca, da nesto nije u redu, da treba poseban agregat za njih da je ovako da je onako...uglavnom nikad nisu pusteni u funkciju (do veceras) sto je pobornicima te teorije davalo za pravo da tvrde da su grijaci neupotrebljivi.
Slicna prica je pricana i o grijacima na Grbavici. Sad jel i kod njih foluska ili stvarno ne rade, ne znam.![]()
Ljudi moji 2012 godine grijaci postavljeni, 16 godina niko ih upalio nije i sad rade sve normalno? Nesto mi nije to za povjerovati.
Samo Čelik zenički !!!
Pa nije bilo ocito potrebe da rade. Grijaci se koriste za led i mraz i nemaju fajde kod snijega. A nije bilo situacija da su led i mraz problem kod odigravanja utakmica, to uglavnom bude u skandinaviji i sjevernoj evropi.