NK Čelik
-
KakhaKaladze
Re: NK Čelik
Izgleda da je proslo ispod radara da su pustene i fizicke ulaznice. Nadam se da ce dosta ljudi koji dodju gledati repku u utorak, podrzati i Celik kupovinom nekokiko ulaznica. Siguran sam da ima puno ljudi koji su daleko od Zenice a doci ce u utorak i simpatisu Celik. Pomijesanog sam misljenja ali kontam da ovoliki hype oko repke pomoci i nama da fudbal bude dva dana glavna i jedina tema u Zenici
-
prisonbreak
Al bas lose vrijeme javljaju utorak i srijedu..
Taman da zapad bude krcat
-
prisonbreak
To sigurno vise nece zadugo radi bezbjednosti svih na stadionu nikada onako vise nece biti pun zapadprisonbreak je napisao/la: ↑27 ožu 2026, 13:22Nece se vise lonoviti Sarajevo![]()
Moze jedna bombasticna clickbait vijesti: "Pogledajte sta ceka Italijene pred izlazak na BP (FOTO) (VIDEO)"
Pa stavite slike i video novog tunela, osim ako ga savez ne prekrije.
Snijeg je prekrio travnjak i još pada a do utakmice svih 5 dana padavine bez prestanka. Teška priča. Vidjecemo mozda bude odgađanja i u prvoj ligi federacije, ne znam kakvo je stanje na terenima. Znam da je u Bihaću 30 cm snijeg ali oni gostuju. Bit će krljanac preko vikenda na terenima lige FBIH a ovaj naš ako uspije svu ovu vodu i snijeg primiti onda imamo najbolju drenažu na svijetuRedbull je napisao/la: ↑27 ožu 2026, 14:59Moze jedna bombasticna clickbait vijesti: "Pogledajte sta ceka Italijene pred izlazak na BP (FOTO) (VIDEO)"
Pa stavite slike i video novog tunela, osim ako ga savez ne prekrije.![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA