NK Čelik
Re: NK Čelik
Jug je baš narastao ali vidi se da će biti još jači. Svaka čast momci
Možda ga i djevojka natjera da se učlani u Robijaše
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Ne godi ova pauza za vikend nikako, ko će srijedu dočekat 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Klub napreduje u svakom smislu, idemo korak po korak do potpunog ozdravljenja. Sada slijedi Sloboda, koja jest možda poljuljana nakon poraza od Radnika i ima nekolicinu starijih igrača, ali ne treba shvatiti utakmicu da ćemo ih razbiti, utrpati 5 golova i slicno, biće to pravi derbi, ali očekujem pobjedu.
Durmo, Sivac, Horić, Hodžić, Mašetić, Amoah, Vardo, Palačkić, Jamaković, Šero i Mašić. Na poluvremenu ulazi Sijamija, poslije Jenjić, Delić, Babić, eventualno King.
Durmo, Sivac, Horić, Hodžić, Mašetić, Amoah, Vardo, Palačkić, Jamaković, Šero i Mašić. Na poluvremenu ulazi Sijamija, poslije Jenjić, Delić, Babić, eventualno King.
Evo nam Ekrema opet na Bilinom polju 
Svaka bratu čast 
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."