FK Željezničar

Odgovori
Orvel

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Orvel »

Ja stvarno moram da pohvalim ovaj forum i nadam se da ce moderacija ostati ovakva i ubuduce. Kad pogledam kakve dijabole pisu na onom ss forumu, tacno uganem mozak.

Vidio sam neku objavu da Sosic jako dobro trenira u oporavku. Mogao bi on krajem sezone istrcati na teren, malo da vrati osjecaj pred narednu sezonu. Da skine strah sa koljena. Nadam se da se i Foco dobro oporavlja i da ce nastaviti raditi kako je radio do povrede.

Naredne sezone vjerujem da mozemo imati dosta kompletniju ekipu kad se svi vrate i uz jos par POJACANJA na deficitarnim pozicijama ka naprijed. Naravno da ce nas savez gasiti i slj sezone ali opet kontam necemk igrati los fudbal kao vecinu ove sezone. A uz to ove godine smo daleko najvise osteceni.
jole
Global moderator

Post Postao/la jole »

Orvel je napisao/la: 23 ožu 2026, 20:10 Ja stvarno moram da pohvalim ovaj forum i nadam se da ce moderacija ostati ovakva i ubuduce. Kad pogledam kakve dijabole pisu na onom ss forumu, tacno uganem mozak.

Vidio sam neku objavu da Sosic jako dobro trenira u oporavku. Mogao bi on krajem sezone istrcati na teren, malo da vrati osjecaj pred narednu sezonu. Da skine strah sa koljena. Nadam se da se i Foco dobro oporavlja i da ce nastaviti raditi kako je radio do povrede.

Naredne sezone vjerujem da mozemo imati dosta kompletniju ekipu kad se svi vrate i uz jos par POJACANJA na deficitarnim pozicijama ka naprijed. Naravno da ce nas savez gasiti i slj sezone ali opet kontam necemk igrati los fudbal kao vecinu ove sezone. A uz to ove godine smo daleko najvise osteceni.
Moderacija se zahvaljuje, uživajte momci i dovedite nam još raje.
jointunija

Post Postao/la jointunija »

Neki purger najbliži poziciji SD-a.
MrkiMedo

Post Postao/la MrkiMedo »

Zna li se termin derbija?
Levin

Post Postao/la Levin »

jointunija je napisao/la: 24 ožu 2026, 08:18 Neki purger najbliži poziciji SD-a.
Imam osjećaj da bi Mirvić, ovaj put, mogao postaviti osobe koje nisu do sada imale veze sa klubom na ključna mjesta.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
PehariSuTu

Post Postao/la PehariSuTu »

jointunija je napisao/la: 24 ožu 2026, 08:18 Neki purger najbliži poziciji SD-a.
Marko Marić ?
Levin

Post Postao/la Levin »

Nevjerovatno je da jw sve više ovihalih portala. Čuj sredinom.ba. Pa stvarno. Mogli smo i mi forumaši osnovati kakav. Hehe
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
UzivaocKajkuta

Post Postao/la UzivaocKajkuta »

Levin je napisao/la: 24 ožu 2026, 17:54
Nevjerovatno je da jw sve više ovihalih portala. Čuj sredinom.ba. Pa stvarno. Mogli smo i mi forumaši osnovati kakav. Hehe
Mislim da bi bili malo subjektivni sto se tice sportskog segmenta...
trofeji su tu
AmarAmarOsimOsim

Post Postao/la AmarAmarOsimOsim »

AmarAmarOsimOsim je napisao/la: 15 ožu 2026, 21:25 Nadam se da Lane gleda utakmicu Rudar-Velež. Budale smo ako drugima prepustimo igrače Rudara, a budite sigurni da ih prate, Borac posebno a onda i ostale jače ekipe, od Širokog, Zrinjskog, kone su čak odmah kontaktirale jednog igrača nakon utakmice od prije neki dan.
Borac pojačanje naciljao u Premijer Ligi BiH. Banjalučani bacili oko na napadača Rudar Prijedora - Daniela Romeru.
UzivaocKajkuta

Post Postao/la UzivaocKajkuta »

AmarAmarOsimOsim je napisao/la: 24 ožu 2026, 19:11
AmarAmarOsimOsim je napisao/la: 15 ožu 2026, 21:25 Nadam se da Lane gleda utakmicu Rudar-Velež. Budale smo ako drugima prepustimo igrače Rudara, a budite sigurni da ih prate, Borac posebno a onda i ostale jače ekipe, od Širokog, Zrinjskog, kone su čak odmah kontaktirale jednog igrača nakon utakmice od prije neki dan.
Borac pojačanje naciljao u Premijer Ligi BiH. Banjalučani bacili oko na napadača Rudar Prijedora - Daniela Romeru.
Par spanjolaca, karacica kao u21, dva krstena krila, SPIC, Borac spremi se
trofeji su tu
Bersaga

Post Postao/la Bersaga »

Treba se usaglasiti, idu li boomovi na ljeto ili ne. Ako idu, bilo bi neozbiljno dovoditi igrače od 30+ godina, koje su putevi (bez obzira kakvi bili) doveli u Rudar iz Prijedora.
Odgovori