FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Ja stvarno moram da pohvalim ovaj forum i nadam se da ce moderacija ostati ovakva i ubuduce. Kad pogledam kakve dijabole pisu na onom ss forumu, tacno uganem mozak.
Vidio sam neku objavu da Sosic jako dobro trenira u oporavku. Mogao bi on krajem sezone istrcati na teren, malo da vrati osjecaj pred narednu sezonu. Da skine strah sa koljena. Nadam se da se i Foco dobro oporavlja i da ce nastaviti raditi kako je radio do povrede.
Naredne sezone vjerujem da mozemo imati dosta kompletniju ekipu kad se svi vrate i uz jos par POJACANJA na deficitarnim pozicijama ka naprijed. Naravno da ce nas savez gasiti i slj sezone ali opet kontam necemk igrati los fudbal kao vecinu ove sezone. A uz to ove godine smo daleko najvise osteceni.
Vidio sam neku objavu da Sosic jako dobro trenira u oporavku. Mogao bi on krajem sezone istrcati na teren, malo da vrati osjecaj pred narednu sezonu. Da skine strah sa koljena. Nadam se da se i Foco dobro oporavlja i da ce nastaviti raditi kako je radio do povrede.
Naredne sezone vjerujem da mozemo imati dosta kompletniju ekipu kad se svi vrate i uz jos par POJACANJA na deficitarnim pozicijama ka naprijed. Naravno da ce nas savez gasiti i slj sezone ali opet kontam necemk igrati los fudbal kao vecinu ove sezone. A uz to ove godine smo daleko najvise osteceni.
Moderacija se zahvaljuje, uživajte momci i dovedite nam još raje.Orvel je napisao/la: ↑23 ožu 2026, 20:10 Ja stvarno moram da pohvalim ovaj forum i nadam se da ce moderacija ostati ovakva i ubuduce. Kad pogledam kakve dijabole pisu na onom ss forumu, tacno uganem mozak.
-
jointunija
Neki purger najbliži poziciji SD-a.
Zna li se termin derbija?
Imam osjećaj da bi Mirvić, ovaj put, mogao postaviti osobe koje nisu do sada imale veze sa klubom na ključna mjesta.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
PehariSuTu
Marko Marić ?
-
tiagofaria25
Nevjerovatno je da jw sve više ovihalih portala. Čuj sredinom.ba. Pa stvarno. Mogli smo i mi forumaši osnovati kakav. Hehetiagofaria25 je napisao/la: ↑24 ožu 2026, 15:20 https://www.sredinom.ba/top-teme/matej- ... -na-teren/
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- UzivaocKajkuta
Mislim da bi bili malo subjektivni sto se tice sportskog segmenta...Levin je napisao/la: ↑24 ožu 2026, 17:54Nevjerovatno je da jw sve više ovihalih portala. Čuj sredinom.ba. Pa stvarno. Mogli smo i mi forumaši osnovati kakav. Hehetiagofaria25 je napisao/la: ↑24 ožu 2026, 15:20 https://www.sredinom.ba/top-teme/matej- ... -na-teren/
trofeji su tu
- AmarAmarOsimOsim
Borac pojačanje naciljao u Premijer Ligi BiH. Banjalučani bacili oko na napadača Rudar Prijedora - Daniela Romeru.AmarAmarOsimOsim je napisao/la: ↑15 ožu 2026, 21:25 Nadam se da Lane gleda utakmicu Rudar-Velež. Budale smo ako drugima prepustimo igrače Rudara, a budite sigurni da ih prate, Borac posebno a onda i ostale jače ekipe, od Širokog, Zrinjskog, kone su čak odmah kontaktirale jednog igrača nakon utakmice od prije neki dan.
- UzivaocKajkuta
Par spanjolaca, karacica kao u21, dva krstena krila, SPIC, Borac spremi seAmarAmarOsimOsim je napisao/la: ↑24 ožu 2026, 19:11Borac pojačanje naciljao u Premijer Ligi BiH. Banjalučani bacili oko na napadača Rudar Prijedora - Daniela Romeru.AmarAmarOsimOsim je napisao/la: ↑15 ožu 2026, 21:25 Nadam se da Lane gleda utakmicu Rudar-Velež. Budale smo ako drugima prepustimo igrače Rudara, a budite sigurni da ih prate, Borac posebno a onda i ostale jače ekipe, od Širokog, Zrinjskog, kone su čak odmah kontaktirale jednog igrača nakon utakmice od prije neki dan.
trofeji su tu
Treba se usaglasiti, idu li boomovi na ljeto ili ne. Ako idu, bilo bi neozbiljno dovoditi igrače od 30+ godina, koje su putevi (bez obzira kakvi bili) doveli u Rudar iz Prijedora.