Krenulo je
NK Čelik
Re: NK Čelik
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ajmo ložionaaaaa 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Konkretnu raspravu oko utakmice protiv Slobode molim Vas da pišemo na temi predviđenoj za to. Govorim o taktičkim formacijama, predviđanjima, sastavima i slično.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Iako smo prakticno samo zamijenili igrace u prelaznom roku, klupa nam je sad bas jaka cini se da imamo sirok roster. Kad sam vidio izmjen koje ulaze u tomislavu, bas sam bio optimistican za pobjedu. Ulaze igraci koji mogu okrenuti utakmicu. A uz to smo bili bez masetica i jamakovica.
Imas par Vels - Bosna, te drugi par Italija - Sjeverna Irska. U slucaju pobjede nad Velsom igramo kuci sa pobjednikom iz ovog drugog para. U slucaju poraza igracamo sa porazenim iz ovog drugog para. Da repke ne bi trazile protivnike za prijateljsku "5 do 12", onda je uefa(ili fifa ko vec) izmislio ovakav sistem. Uglavnom na Bilinom se igra sad sa kim i za sta vidjet cemo
Plus imaju lošeg golmana!Crkvice88 je napisao/la: ↑23 ožu 2026, 15:30 Gledam sad jucerasnju utakmicu slobode sa radnikom. Mi definitvno moramo pocet sa dva napadaca, oni malte ne nemaju odbranu. Samo od prve minute krenut agresivno i mozemo im u prvih 20 minuta dat dva gola. Rijetko losa ekipa. Kad ja lajik uvidim te stvari, nadam se da ce nas strucni stab iskautirati slobodu za narednih 10 dana i uvidjeti njihove supljine, al agresivnijim pristupom im sigurno mozemo utrpat par komada
-
RutonjasaZapada
Ovo je dokaz kad se radi dobro pobjeđujes i kad nisi na nivou....
Huseinbasica docekat kako zasluzuje sve u kost...
Cigan je to veliki....

Huseinbasica docekat kako zasluzuje sve u kost...
Cigan je to veliki....
- Juzni Front 1988
Ma Regoje je ziheras mrtvi. Protiv Travnika dali gol, zatim posjed njima prepustili. I jucer isto gledam, daj Horicu duga prema 16 pa ako se sta napravi.
Ne znam za ostale ali meni je ono jucer izgledalo jako lose, pogotovo kada si tu sa 10 metara gledas. Nikakve smislene akcije, sreca pa smo dali taj gol.
Ovo je moje licno misljenje ako se plasiramo u pl.zahvalit se Bojanu i trazit kvalitetnijeg trenera, koji ce tacno objasnit igracu sta trazi od njega. Jucer Vardo nije znao ni sta igra, Delic mu kao krilo poceo. Nidje veze
Ne znam za ostale ali meni je ono jucer izgledalo jako lose, pogotovo kada si tu sa 10 metara gledas. Nikakve smislene akcije, sreca pa smo dali taj gol.
Ovo je moje licno misljenje ako se plasiramo u pl.zahvalit se Bojanu i trazit kvalitetnijeg trenera, koji ce tacno objasnit igracu sta trazi od njega. Jucer Vardo nije znao ni sta igra, Delic mu kao krilo poceo. Nidje veze
moSa likCe
Bgm dioptrija ti je losa, ne znam kako vas nije stid pricati protiv covjeka tako, sta ce biti kada izgubi prvu utakmicu nakon godinu dana bez poraza. Covjek je preuzeo klub kad su nas pojedini otpisali u borbi za opstanak, a za manje od godinu dana napravio je tim koji ima zajednistvo, hrabrost i karakter. Ovaj tim definitivno treba nadograditi u PL, ali covjeka koji cete uvesti u PL tjerati to moze napisati samo fudbalska neznalicaJuzni Front 1988 je napisao/la: ↑23 ožu 2026, 21:22 Ma Regoje je ziheras mrtvi. Protiv Travnika dali gol, zatim posjed njima prepustili. I jucer isto gledam, daj Horicu duga prema 16 pa ako se sta napravi.
- Juzni Front 1988
Eugen je napisao/la: ↑23 ožu 2026, 21:30Bgm dioptrija ti je losa, ne znam kako vas nije stid pricati protiv covjeka tako, sta ce biti kada izgubi prvu utakmicu nakon godinu dana bez poraza. Covjek je preuzeo klub kad su nas pojedini otpisali u borbi za opstanak, a za manje od godinu dana napravio je tim koji ima zajednistvo, hrabrost i karakter. Ovaj tim definitivno treba nadograditi u PL, ali covjeka koji cete uvesti u PL tjerati to moze napisati samo fudbalska neznalicaJuzni Front 1988 je napisao/la: ↑23 ožu 2026, 21:22 Ma Regoje je ziheras mrtvi. Protiv Travnika dali gol, zatim posjed njima prepustili. I jucer isto gledam, daj Horicu duga prema 16 pa ako se sta napravi.
Sta ce bit kad izgubi prvu utakmicu. Ja to pisem jos dok nije izgubio. Opet kazem to je moje licno misljenje. Barem na Bilinom bi trebali igrat agresivno, ofanzivno, pritiskat protivnika.
Da sam napisao da je Kapelo vjerovatno bi odgovorio kako sam fudbalski strucnjak i poznavaoc igre izmedju dva sesnaesterca
moSa likCe
-
carsija072
Ako ne računamo poraz od Sarajeva, Čelik nije izgubio od aprila 2025, evo sad će godina dana, i neko ima obraza reći da je Bojan ziheraš.. Ako ostane ovako do kraja a hoće aBda, Bojan će ostat upisan ZLATNIM SLOVIMA u novijoj historiji Čelika jer će nas uvesti u WWIN ligu, a već je upisan kao igrač koji je igrao one sezone kada je usvojen statut pa je kao igrač uspio izboriti opstanak u premier ligi, čovjek sa obrazom i kao igrač i kao trener.. Al prokleti smo mi, sve nam je malo..
Ludilooooo
je zarobiloooo
Dosta je vala i negative na forumu. Tačno prečesto pomislim da su pojedinci ovdje botovi koji unese nemir, ali onda dođem do zaključka da su samo negativni sami od sebe.
Da malo okrenemo na pozitivu, kako se ponašat na posljednji sudijski zvižduk koji će označiti povratak NK Čelik u bh. elitu?
Da malo okrenemo na pozitivu, kako se ponašat na posljednji sudijski zvižduk koji će označiti povratak NK Čelik u bh. elitu?
Otkad ja to govorim al dzaba sto narod kaze istupi jezik.laudrup je napisao/la: ↑23 ožu 2026, 22:32 Dosta je vala i negative na forumu. Tačno prečesto pomislim da su pojedinci ovdje botovi koji unese nemir, ali onda dođem do zaključka da su samo negativni sami od sebe.
A sto se tice zadnjeg zvižduka,meni jedino pada na pamet da svi zajedno uletimo na teren,nema druge.
Koja glupost, sta igrat ce se za 3. mjesto barazaFliX je napisao/la: ↑23 ožu 2026, 20:02Imas par Vels - Bosna, te drugi par Italija - Sjeverna Irska. U slucaju pobjede nad Velsom igramo kuci sa pobjednikom iz ovog drugog para. U slucaju poraza igracamo sa porazenim iz ovog drugog para. Da repke ne bi trazile protivnike za prijateljsku "5 do 12", onda je uefa(ili fifa ko vec) izmislio ovakav sistem. Uglavnom na Bilinom se igra sad sa kim i za sta vidjet cemo![]()