Sitni interesi seljački uništavaju nogomet u federaciji i BiH. Bez obzira što nema ništa od druge lige na teritoriji cijele BiH, ovaj nered u federaciji se morao sređivati. Moralo se ići na ligu 12 trokružno i ujedinjenje grupe jug i zapad u ligu zapad i grupe centar i sjever u ligu istok. To bi podiglo kvalitet, isto što je ova liga 14 podigla kvalitet za klasu.
Prva liga 2025/2026
Re: Prva liga 2025/2026
Zna li iko na Bhliga ima li Travnik i Gošk utakmica
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
AJMO VITEZ VODI 1:0
Još da ovaj TOŠK završi 1:1 bilo bi odlično
Još da ovaj TOŠK završi 1:1 bilo bi odlično

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Samo ovako da ostane, da odemo na plus 5. Ako Jedinstvo dobije, eto i njih u sami vrh.
Gledaj ovih ubleha 
- Privitak/ci
-
- FB_IMG_1774194850963.jpg (144.33 KiB) Pogledano 79 puta.
Sve se odvija manje vise kako sam ocekivao. Mi malo slabiji, ali jaci od ostatka i uz muku dolazimo do bodova, ali s vremenom lakse i lakse.
Travnik protiv nas 150% dali, ostali mecevi 50%.
Tosk se raspao i sve prodao sto je imao.
Tuzla i Igman sigurni na dnu.
Buducnost i Bratstvo se dizu.
Sloboda idalje grca.
Jedinstvo sigurno u top5
Ali Stupcanica... i ljetos i sada sam bio siguran da ce nam biti prvi konkurent, mozda i bolji od nas. A oni katastrofa. Je li do trenera? Jesu li odustali? Zasto onda trose tolike pare?
Travnik protiv nas 150% dali, ostali mecevi 50%.
Tosk se raspao i sve prodao sto je imao.
Tuzla i Igman sigurni na dnu.
Buducnost i Bratstvo se dizu.
Sloboda idalje grca.
Jedinstvo sigurno u top5
Ali Stupcanica... i ljetos i sada sam bio siguran da ce nam biti prvi konkurent, mozda i bolji od nas. A oni katastrofa. Je li do trenera? Jesu li odustali? Zasto onda trose tolike pare?
-
prisonbreak
Mali zadnje tri utakmice ni minute, mi mu zekimo lose a ispade ds smo mi mu misli dobro..
Ode on ubrzo u juniore Sarajeva
Ode on ubrzo u juniore Sarajeva
Stvarno oni sa SS foruma nisu normalni, zna se o kome pričam kažu igrali neku Europsko takmičenje. Igrali su isti broj utakmica u Intertoto kupu kao i mi i još 2 viška u pretkvalifikacijama za Europa ligu, i još su 2 godine bili u Prvoj ligi federacije (prvi put) drugi put jednu godinu, zna se kako su bili prvi, i sad ovaj treći put to će biti na dvije god ili više. I još nisu imali stadion za odigravanje Europskih utakmica pa su uzeli veliko Bilino za to odigravanje. Evo ko koristi onaj tamo forum neka ovo prekopira i pošalje neka se spuste na zemlju malo. Sve to unutar 20-24 godine za Yugu ćemo posebno.

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Interesantni su termini za utakmice vala. Dvije utakmice u 19 sati. Još ako se još koja situacija poklopi pa da možemu u leru završiti ovu ligu 

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54