Forum
Re: Forum
To se desava kad se promjeni ip adresa ili resetuje ruter ili neki treci razlog
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
- R0b
- 12. igrač
Evo jos jedan razlog da se postovi ne vide dok se korisnik ne registruje.Kako forum raste tako treba da budu odredjena i neka pravila, osim onih standranih ( ne pljuj, ne vijedjaj itd...)

2mb max kapacitet fotografije
200x200px maksimalne dimenzije
2mb max kapacitet fotografije
200x200px maksimalne dimenzije
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Ovu poruku dobijem kad hocu promjeniti avatar.Avatar najmanje smije biti širine 200 piksela piksel(a) i visine 200 piksela piksel(a) odnosno najviše smije biti širine 200 piksela piksel(a) i visine 200 piksela piksel(a). Tvoj avatar je širine 60 piksela piksel(a) i visine 90 piksela piksel(a).
Druze, de vidi u opcijama : nek ostane 200x200 maksimalna dimenzija, ali dozvoli i manje dimenzije da se mogu uploadovati. Ovako nastimano ispada da se jedino avatari velicine 200x200 pixela mogu uploadovati. Pogotovo sto se avatari koji nisu oblika kvadrata "izvitopere"
BSMO btw
Samo Čelik zenički !!!