NK Čelik

ALLSTAR

Re: NK Čelik

Post Postao/la ALLSTAR »

Hvala Džida , spasi malo ovaj vikend
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

zavrseno Tosk - Buducnost 1 - 2
Znaci jedini rival je ostao Travnik
Stupcanicu sam gledao sa Jedinstvom prelosa igra im je bila!
Dobar bod sinoc :D :rock:
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Kao da je Tošk uopšte i bio rival :)
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Nakon zavrsenih svih utakmica, cak i sa samo bodom protiv Travnika, uspjeli smo povecati bodovnu razliku nad konkurentima. Ovdje prije svega mislim na Stupcanicu, dok TOSK cini mi se polako odustaje od utrke za prvo mjesto. Sloboda na minus 10 i GOSK na minus 11, Jedinstvo na minus 7. Tu je i Travnik na minus tri, ali isto kao i TOSK ne vjerujem da ce do kraja ganjati prvo mjesto.
Slijedece kolo igra se u nedelju i po parovima vjerovatno ce prenositi Tomislav Celik, jer Olovo igra protiv Viteza, Sloboda protiv Radnika a Jedinstvo protiv Igmana. Mada, posto Tomislav radi yt prenose, moguce da MyTv bude prenosila neku drugu.

NAPRIJED ČELIK!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Po svemu viđenom u ovom kolu,mi ćemo bit sami sebi najveći konkurenti,sve je do nas.
Žujani mega jaki,izgubiše od Jedinstva,Tošk od banovića,itd.
Sad u Duvno,koje nam odgovara.
c'mon likČe
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

slika

Hajde momci dajte nam tu jednu pobjedu, spremite se kako treba cijelu sedmicu. Dajte pobjedu za povratak i raspoloženja i hajpa i zajedništva i samopouzdanja i punih tribina i hajpa i svega pozitivnog. Ovaj vikend na sreću prođosmo sretno iako smo mogli veliki iskorak uraditi pobjedom.

Još 12 kola.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Hoce, ako ih baklave i himber u petak i subotu ne uhakaju :D :D :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Ne smijem ni pomisliti šta će se ovdje pisati kada i ako izgubimo utakmicu, ako ne dobijemo Tomislav očekujem pisanja Uprava napolje...

Mi smo prvi, nemamo poraza, svi nam gledaju u leđani još 12 tekmi zajedno i hrabro do cilja!
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Eugen je napisao/la: 15 ožu 2026, 19:11 Ne smijem ni pomisliti šta će se ovdje pisati kada i ako izgubimo utakmicu, ako ne dobijemo Tomislav očekujem pisanja Uprava napolje...

Mi smo prvi, nemamo poraza, svi nam gledaju u leđani još 12 tekmi zajedno i hrabro do cilja!
Još je rano za takav scenarij imaju 6 dana za trening :grljenje:
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Kakav Tosk i konkurent to pisem uvjek nama je konkurent samo Travnik.mada cisto sumnjam da imaju ambicije i Stupcanica koju ce jebat licenca opet i mozda jos Sloboda ako bi im se poklopilo a i kod njih stanje vidjeli smo jucer ,trazit da izgubis utakmicu od igraca i trenera je dno.
Sinoc sasvim realno ,steta jest a ni blizu tragedije.
Odgovori