NK Čelik
Re: NK Čelik
Ne zaboravite, u 13:00 bice odrzana press konferencija.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
RealMadrid
Durmis izgleda napustio Travnik.
I po gradu isto da se ne igra utakmica, ne znam šta je ovo, neki feeling ružan, da ne bude sutra razočaravajuća posjeta na Bilinom samo to
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Nisam optimista
Ma bice raje, pozelila je raja utakmica.
Samo Čelik zenički !!!
Ode i on kod Duvnjaka u Jedinstvo
-
Kontras'88
Mq sva su nam krila kriticna ha igro on ili Marin na lijevoj strani isto bezopasno a mozda i proigra negdjw mlad je kao i Ali i Karalic nikad se ne zna ha ja.Kontras'88 je napisao/la: ↑13 ožu 2026, 19:38Od njega nema nikad igraca da u real ode
Sta je zamrlo sve, dizite dupe, igramo sutra. Danas trening u kampu, svaka cast, uslovi idealni, ide lagana pobjeda od 2-0 za opustanje. Publika mora ispostovati, Iftar, pa utakmica!
Kinga nema medju registrovanim igracima sa danasnjim danom.
Samo Čelik zenički !!!
Kažem vam ja, pratim rutonje iz okruženja, nije im do utakmice ni blizu kao protiv GOŠK-a i Sarajeva. 3000 ulaznica plafon, istok i jug 1000, zapad sa sezonskim 2000.
Hajde barem ako ništa, znala se nekad i bolja atmosfera napraviti sa manjom posjetom nego kad dođe još 7000 influensera, pa se raspituju kako se koji broj zove
Vrijeme je da Šerex proradi sutra
Hajde barem ako ništa, znala se nekad i bolja atmosfera napraviti sa manjom posjetom nego kad dođe još 7000 influensera, pa se raspituju kako se koji broj zove
Vrijeme je da Šerex proradi sutra
Ajdee Čelikkk, igraj nepobijediv sada ti si....
Ajde ljudi, poludite malo, prva utakmica nakon 6 i po godina pauze.
Ajde ljudi, poludite malo, prva utakmica nakon 6 i po godina pauze.