FK Željezničar

zeljodogroba

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljodogroba »

Osim sto je ovaj go sporan. Eric je bio sa obje noge van linije kad je skino penal galcevu, ni to se nije gledalo…
Orvel

Post Postao/la Orvel »

Ove sezone smo ubjedljivo najvise pokradena ekipa. Najmanje 8 direktnih stetnih odluka po na rezultat. Al haj okrene se zemlja oko svoje ose i "sljedeca tekma najbitnija".
AhmedNurudin

Post Postao/la AhmedNurudin »

Ovaj Šabićev penal je gol. Sramno ali očekivano. :oops: :cry:
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.
Riquelme

Post Postao/la Riquelme »

Ma mater im jeb** svima i sudijama i Slogi i navijačima im i Jusufbegoviću i savezu svi krepajte
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
WeekendOffender

Post Postao/la WeekendOffender »

Ako nista imali smo periode dobre igre u ovoj utakmici, opstanak u ligi je jedini prioritet za nas klub do kraja. Nista vise od toga mi ne mozemo ni ostvariti
PlavaPorodica

Post Postao/la PlavaPorodica »

I šta ćemo sad?
Ima li ikakvo pravo da se trazi ponavljanje tekme?
Ovo je najveća krađa ove sezone!
Kraj price!
Lynx

Post Postao/la Lynx »

Sada je jasno da je ovo ubjedljivo najveća krađa jedne sezone sigurno u historiji igranja lige. Ne branim Adžema, ali sve je krenulo sudijskim lakrdijama i sigurno da su 90% utjecale na pad svega. Najbolji momentum od svih ekipa u ligi, dođeš u Široki, tebi 3 gola ponište, itd. Ovo više nije normalno.

Ne brine me ova sezona, nego sve naredne pod vicom
Zadnja izmjena: Lynx, dana/u 10 ožu 2026, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
Arma.

Post Postao/la Arma. »

PlavaPorodica je napisao/la: 10 ožu 2026, 21:01 I šta ćemo sad?
Kraj price!
Problem je što ni naši neće k mrdnut, treba i klub i mi navijači da se posadimo prez savez dok ne budu neke promjene.
Kakva je poenta igrat ligu gdje se sve unaprijed zna
Orvel

Post Postao/la Orvel »

Na ovu listu ima jos puno toga da se doda a proljetna sezona tek pocela.. pa Bajern bi se raspao a ne mi da ovo dozivljava.

PlavaPorodica

Post Postao/la PlavaPorodica »

Arma. je napisao/la: 10 ožu 2026, 21:04
Kraj price!
Problem je što ni naši neće k mrdnut, treba i klub i mi navijači da se posadimo prez savez dok ne budu neke promjene.
Nemaš upravu. Ekipa puna pič.ki koja se ide marisat, umjesto da vrište na sudiju..
Sad će potonuti opet, umjesto da sa dvije pobjede idemo na Borac, i da idemo maksimalno dignutog morala, sad će nas samo Borac ugasiti..ugasiti će jedini momentum,koji je mogao okrenuti ostatak sezone na naš mlin, sad ćemo se vratiti u još veću depresiju i potonuće..

Ako ovo prođe mirno i sa pričom 'žalit ćemo se Čeferinu i UEFi' da Bog da ne dočekali jutro svi redom u klubu.
Ovo je pljačka za direktan prolaz u polufinale kupa!
Arma.

Post Postao/la Arma. »

PlavaPorodica je napisao/la: 10 ožu 2026, 21:11
Arma. je napisao/la: 10 ožu 2026, 21:04
Kraj price!
Nemaš upravu. Ekipa puna pič.ki koja se ide marisat, umjesto da vrište na sudiju..
Sad će potonuti opet, umjesto da sa dvije pobjede idemo na Borac, i da idemo maksimalno dignutog morala, sad će nas samo Borac ugasiti..ugasiti će jedini momentum,koji je mogao okrenuti ostatak sezone na naš mlin, sad ćemo se vratiti u još veću depresiju i potonuće..

Ako ovo prođe mirno i sa pričom 'žalit ćemo se Čeferinu i UEFi' da Bog da ne dočekali jutro svi redom u klubu.
Ovo je pljačka za direktan prolaz u polufinale kupa!
Ma vidi nećemo mi ispast iz lige, sumnjam da možemo u wvropu kroz ligu, a sumnjam da bi i u kupu išta napravili.
Ali, gadi mi se liga ovakva, nebitno da li krali nas ili druge, ovom se mora stati u kraj svim silama.
Orvel

Post Postao/la Orvel »

Treba protiv borca sjesti na travu prvih 5min. Svakako ce im sudije siljiti. A u jednoj sezoni nijedan klub nije direktno ostecen kao nas. VRIJEME JE DA SE NESTO KONKRETNO URADI STO CE ODJEKNUTI U SVIJETU. A KAD TO URADI ZELJEZNICAR. SIGURNI CE ODJEKNUTI SVUGDJE.

ILI TO ILI DA SE POCNU SUDIJE MARISATI PO POLJIMA.
PatrickGerhardt

Post Postao/la PatrickGerhardt »

Dosao je vakat da napravimo takav skandal, po cijenu ispadanja iz lige, malo je sto te borac i zrinjski pišaju godinama, pa sad moze i sloga
Bersaga

Post Postao/la Bersaga »

Hvala Bogu pa nisam mogao gledati. Obezbjediti opstanak što prije i gurnuti u prvih 11 minimalno 5 juniora do kraja sezone. Mi i ako nekad steknemo uslove za nešto više, nećemo ništa osvojiti zbog svih ovih godina i skupljanja luzerskog mentaliteta. Još pola godine bacismo u Miljacku.
broj1

Post Postao/la broj1 »

Ali sta raditi? Jedino da pocnemo gepekovat sudije. Ove sezone nas bas ubijaju u pojam. Mozda jos kisemo onu pobjedu protiv Borca na Grbavici, mozda nas meze jer im je cejf, ali nama dodje na isto. I ne kara nas samo RS, lakrdija u Sirokom je za to najbolji primjer, toliko smo nemocni na tom polju.
Odgovori