Ne misli nego zna
14. kolo NK Čelik Zenica : NK Travnik
Re: 14. kolo NK Čelik Zenica : NK Travnik
Nadam se od sutra karte u prodaji.
Idalje cekamo i karte i pozive. Bez poziva doci ce 2000 ljudi. Ostalima je potrebno nacrtati kako da provedu subotu, gdje da kupe karte, koliko ranije da dodju i slicne stvari.
Celik je prvi, Celik ima veci prosjek od Sarajeva, Zrinje, Borca i ostalih, Celik ima niz bez poraza, Celik igra protiv prgavog protivnika... ici u tom smjeru i probati privuci sto vise ljudi.
Travnik, Sloboda, Jedinstvo, Tosk i Igman ako bude proslava titule moraju biti utakmice s 8000+ ljudi. Dokazali smo protiv Goska da mozemo privuci ljude i moramo nastaviti.
Celik je prvi, Celik ima veci prosjek od Sarajeva, Zrinje, Borca i ostalih, Celik ima niz bez poraza, Celik igra protiv prgavog protivnika... ici u tom smjeru i probati privuci sto vise ljudi.
Travnik, Sloboda, Jedinstvo, Tosk i Igman ako bude proslava titule moraju biti utakmice s 8000+ ljudi. Dokazali smo protiv Goska da mozemo privuci ljude i moramo nastaviti.
Da treba stvarno krenuti maksimalno u marketing kampanjuRz88 je napisao/la: ↑09 ožu 2026, 14:17 Idalje cekamo i karte i pozive. Bez poziva doci ce 2000 ljudi. Ostalima je potrebno nacrtati kako da provedu subotu, gdje da kupe karte, koliko ranije da dodju i slicne stvari.
Intervju, trening, fotografije s treninga, anketa s ulice... hajdeeeeeeeeeeeee
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Ide akcija "Napunimo istok" 
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Uzimaju nas veziri 0:2 
Ne znam, nešto mi ova utakmica totalno negativu unosi. Loša igra u prijateljskim, mislim da će i posjeta razočarati u odnosu na ono što se očekuje, Travnik rasterećen, utegnuta, solidna ekipa. Još prvo kolo, niko ne zna na čemu je.
To mi je najgore, sto niko jos ne zna na cemu je, pa ni mi sami.
Jeste depresivni ajte se malo liječite na brojalici da ne budemo samo @Laudrup @R0b i ja
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Danas je dan za Čelik!!!
Sezonci na zapadu ulaze na novi ulaz, sad je za njih rezervisan prvi ulaz do Juga (do prodavnice Orijent).
Srce moje zastava....
Sezonci na zapadu ulaze na novi ulaz, sad je za njih rezervisan prvi ulaz do Juga (do prodavnice Orijent).
Srce moje zastava....
Samo Čelik zenički !!!